Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 27.03.2022, 23:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:02 K'Andre MILLER - 5:4
     
    62:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí rozhodují tento zápas! Alexis Lafreniere předal puk na osu kluziště, kde byl najetý K'ANDRE MILLER, jenž poslal puk přesně ke své bližší tyči. Asistence: Alexis Lafreniere a Andrew Copp.
    53:07 Jeff SKINNER - 4:4
     
    53:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Rasmus Dahlin se natlačil před bránu, kde se mu sice kotouč sjel z čepele, avšak v mezikruží stál JEFF SKINNER, jenž se k puku dostal a následně jej poslal do odkryté části brány. Asistence: Rasmus Dahlin a Casey Mittelstadt.
    43:52 Artěmij PANARIN - 4:3
     
    43:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si berou ztracené vedení zpět. Po buly se k puku dostal Andrew Copp, jenž jej předal na modrou čáru, když následné nahození Jacoba Trouby do brány soupeře doklepl ARTĚMIJ PANARIN. Asistence: Jacob Trouba a Andrew Copp.
    31:46 Alexis LAFRENIERE - 3:3
     
    31:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají skóre zápasu! Jonny Brodzinski předla zprava na střed puk Filipu Chytilovi, který jej předal dále doleva na ALEXISE LAFRENIERA, který následně vyrovnal skóre kličkou do bekhendu. Asistence: Filip Chytil a Jonny Brodzinski.
    26:48 Kyle OKPOSO - 2:3
     
    26:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! KYLE OKPOSO se přes Adama Foxe protlačil do předbrankového prostoru, kde dokázal protlačit puk pod betony Alexandara Georgijeva do brány. Asistence: Zemgus Girgensons a Rasmus Dahlin.
    22:06 Will BUTCHER - 2:2
     
    22:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Hosté sehráli akci na střelu WILLA BUTCHERA z velmi dobré pozice, když jeho rána mířila přesně k bližší tyči domácí brány. Asistence: Peyton Krebs a Vinnie Hinostroza.
    18:12 Rasmus ASPLUND - 2:1
     
    18:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté zničehonic snižují! Mattias Samuelsson viděl před bránou stojícího RASMUSE ASPLUNDA, který přijal kotouč a už jej jen poslal do poloprázdné brány soupeře. Asistence: Mattias Samuelsson a Casey Mittelstadt.
    04:17 Frank VATRANO - 2:0
     
    04:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    A další branka domácích! Tage Thompson rozehrál puk přímo na hůl FRANKA VATRANA, který svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou mezi betony Andersona. Bez asistence.
    03:59 Frank VATRANO - 1:0
     
    03:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou bleskovou akcí do vedení! Mika Zibanejad sice prohrál buly, ale puk se dostal na hůl Chrise Kreidera, který jej předal FRANKU VATRANOVI, jehož následná střela propadla Craigu Andersenovi mezi rukou a tělem. Asistence: Chris Kreider.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 4. Vatrano (Kreider), 5. Vatrano, 32. Lafreniere (Chytil, Brodzinski), 44. Panarin (Trouba, Copp), 63. K'A. Miller (Lafreniere, Copp) – 19. R. Asplund (M. Samuelsson, Mittelstadt), 23. Butcher (Krebs, Hinostroza), 27. Okposo (Girgensons, Dahlin), 54. J. Skinner (Dahlin, Mittelstadt)


    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba, Nemeth, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Vatrano – Panarin (A), R. Strome, Copp – Lafreniere, Chytil, Goodrow (A) – Motte, Brodzinski, Dryden Hunt.
    Trenér: Gerard Gallant

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Dahlin, Jokiharju, M. Samuelsson, Bryson, Butcher, Fitzgerald – J. Skinner, Tage Thompson, Tuch – R. Asplund, Mittelstadt, V. Olofsson – Krebs, Cozens, Hinostroza – Girgensons (A), Eakin, Okposo (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Furlatt, Rank – Toomey, Suchánek

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri