Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0) Stav série: 2:0
Mountfield HK
Neděle 27.03.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Play-off Extraligy dorostu • Semifinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na nedělní den dopřát trochu mládežnického hokeje. Od jedné hodiny se totiž v LOGSPEED CZ Aréně odehraje druhý duel semifinále play off Extraligy dorostu, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým Mountfield HK.

    Osmifinále a čtvrtfinále je za námi, nyní se naplno otevírají semifinálové boje! Do nich mimo jiné kromě Plzně a Mountfieldu postoupily také celky Liberce a Sparty Praha.

    Před třemi lety, shodou okolností, kdy se naposledy hrálo play off, se proti sobě obě mužstva utkala rovněž v semifinále, tehdy se hrálo ještě na dva vítězné zápasy. V obou kralovali Hradečtí, kteří tenkrát postoupili na mistrovství. To už se letos prvně nehraje, vítěz bude hrát finále proti Liberci či Spartě. Kdo se bude radovat, to se nechme překvapit.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Škoda Plzeň

    Indiáni měli za soupeře v osmifinále Dynamo Pardubice. Modrobílí začali osmifinále na domácím ledě, i když šly Pardubice brzy v zápase do vedení, Škoda zvládla během druhé třetiny utkání zcela překlopit na svou stranu a nakonec zvítězila 5:1. Stejně nakonec dopadl i druhý duel a opět se rozhodovalo v prostředním dějství. Indiáni si tam vypracovali tříbrankový náskok, Dynamo sice poté utkání mírně zdramatizovalo, Adam Benák střelou do prázdné brány avšak podtrhl plzeňský postup.

    Ve čtvrtfinále na Západočechy čekal houževnatý Zlín, který postoupil přes Vítkovice až po třech duelech. První měření sil rozhodl ve 14. minutě Petr Makovec, který šikovně tečoval před brankářem střelu Eichlera. V samotném závěru Plzeň vstřelila ještě dvě branky do prázdné brány a výsledkem toho bylo vítězství 3:0. Po sedmnácti hodinách se šlo opět do akce. Nyní šli do vedení Berani, leč stejně jako proti Pardubicím mladé plzeňské pušky utkání ve druhé třetině otočily a potřetí v play off zvítězili 5:1. Za zmínku rozhodně stojí pátá trefa, kterou Adam Benák vstřelil díky povedené „Grandlundové“ kličce. Následně se série přesunula na opačný kout republiky. Zlín šel v zápase opět jako první do vedení a dlouho to vypadalo, že pro sebe touto trefou uzme i celé utkání, ovšem samotný závěr patřil již Plzni. Jan Kučera dvěma brankami otočil skóre a deset vteřin před koncem Aleš Mazanec střelou do prázdné brány pečetil plzeňský postup do semifinále.
     
    Mountfield HK

    Hradec Králové také začal svou pouť vyřazovacími boji v osmifinále, soupeřem byla brněnská Kometa. Série odstartovala na východě Čech a vypjatý duel dospěl do samostatných nájezdů, tam byli hráči Mountfieldu úspěšnější. Odveta nicméně patřila Kometě, která zvítězila celkem jednoznačně 5:1. Zápas o všechno začal Hradec skvěle, proti Kometě si vypracoval čtyřbrankový náskok, a i když Kometa utkání mírně zdramatizovala, vyrovnat již nedokázala.

    Ve čtvrtfinále se lvi utkali s vítězem základní části – s Třincem. Papírové prognózy Oceláři potvrdili v úvodním zápase série, když Třinec zvítězil o tři branky 4:1. Dlouho to vypadalo, že i duel o den později bude patřit domácím, jenomže Hradečtí skvěle dotáhli tříbrankové manko a nakonec po samostatných nájezdech srovnali stav série na 1:1. Čtvrtfinále se následně přesunulo do ČPP arény a v zápase o mečbol zvítězil opět Hradec, Třinec přetlačil 5:3. Do čtvrtého zápasu tak šel s mečbolem v zádech, po základní části osmý, Hradec Králové. Do vedení se jako první dostali Oceláři, nicméně vyrovnaný zápas nakonec skončil po šedesáti minutách 2:2. Potřetí ve vyřazovacích bojích musel Mountfield až do nájezdů a i tentokrát byl úspěšný. V deváté sérii poslal Hradec do bojů o medaile Lukáš Král. Vítěz základní části konči svůj boj již ve čtvrtfinále.
     
    První zápas semifinále:


    HC Škoda Plzeň – Mountfield HK 2:0

    Branky a nahrávky: 23. Pittr (Eichler, Jansa), 35. Jiříček (Benák).

    Řekli po utkání:

    Petr Kořínek (HC Škoda Plzeň): „Trošku jsme nevěděli co od zápasu s Hradcem čekat. Samozřejmě, že jsme rádi za vítězství, máme první bod, nicméně do zítřejšího zápasu se musíme zlepšit. Možná jak jsme skoro týden nehráli, tak tam byly chyby, na druhou stranu ovšem kluci zápas skvěle odmakali. Připravíme se na další zápas.“

    Lukáš Král (Mountfield HK): „Věděli jsme, že nás čeká urputný soupeř, což se ve finále také potvrdilo. My jsme měli dneska problémy s pohybem, neměli jsme tu správnou šťávu. Výsledek 2:0 vypadá na to, že to byl vyrovnaný hokej, nicméně podle nás jsme měli k výhře dnes hodně daleko. Je to play off, dobře se vyspíme. najíme, zítra je nový zápas a věřím, že na tom budeme lépe.“
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Pavlík, Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Šimek, Král.
    Trenér: Václav Pánek

    Rozhodčí: Šmika – Horažďovsý, Kučera.
     
    Rozbruslení obou týmu je za námi, za čtvrt hodiny půjdeme do akce.
     
    Jako první na ledovou plochu přijíždějí pánové rozhodčí. Jako hlavní bude zápas pískat Marek Šmika, na modrých čarách mu budou asistovat Daniel Horažďovský s Tomášem Kučerou.
     
    Obě mužstva se již zdraví na modrých čarách, pohodlně se usaďte, začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Po opatrných prvních vteřinách zápasu se k první střele dostal hostující Pavel Šimek, branku soupeře ale o velký kus přestřelil.
     
    01:04
    A opět v akci Pavel Šimek, který střílel u levé tyčky, Jansa si ovšem svou bližší tyčku svým betonem pohlídal.
     
    02:18
    Marek Hořejší protečoval kotouč do útočného pásma, ke střele se ovšem domácí záhy nedostali.
     
    02:42
    S ledovým klidem chytil Daniel Jansa puk do své lapačky, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    03:16
    Adam Titlbach táhl rychlý kontr podél levého mantinelu, ovšem Škodovka ani tentokrát Kasala ohrozit nedokázala.
     
    03:29
    Tomáš Skala po vyhraném buly střílel jen do nohou bránicích hráčů.
     
    04:11
    Dominik Pavlík se ocitl mezi kruhy, kam také dostal hezkou přihrávku, ostrou ranou ale jen orazítkoval zadní mantinel.
     
    05:22
    Hradec je v prvních minutách aktivnějším celkem, domácí hráče výborně napadají.
     
    06:08
    Po přihrávce Marka Hořejšího se ocitl ve slotu nehlídaný Denis Řehoř, branku soupeře však těsně minul.
     
    06:32
    Další akci Západočechů zastavuje ofsajd.
     
    06:44
    Mountfield se rychle nastěhoval do útočné třetiny, puk dostal na levou stranu Lukáš Král, v permanenci byla všal opět lapačka Daniela Jansy.
     
    07:52
    Adam Jiříček si našel prostor na modré čáře a rychlým švihem vyzkoušel pozornost Kasala, ten nad svou branku vyrazil kotouč svým ramenem.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Benák – 2 min., podrážení).
     
    09:38
    Rána Hory byla sražená mimo tři tyče, hosté přesto zůstávají u kotouče.
     
    09:47
    Ten nakonec ukryl Daniel Jansa pod svou lapačkou a dovolil tak svému týmu vystřídat.
     
    09:53
    Puk na domácí střídačce, vhazovat se bude v obranném pásmu indiánů.
     
    10:28
    Aleš Mazanec vystihl hostující rozehrávku a kotouč následně dovezl až za branku Kasala, kde ušetřil několik cenných vteřin.
     
    11:07
    Domácí v plném počtu.
     
    11:27
    Hosté zaváhali a div, že z toho nebyla nakonec vlastní branka. Chybu Žaby ovšem napravil Kasal, který si našel kotouč pod svou lapačkou.
     
    12:23
    Plzeň dlouho držela puk v útočném pásmu, ovšem Hradečtí zatím skvěle brání a ani tentokrát se ke střele indiáni nedostali.
     
    12:53
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mráz – 2 min., držení).
     
    13:05
    Modrobíli si špatně přihráli a hosté hned na úvod oslabení vyhazují kotouč přes celé kluziště.
     
    13:52
    Rána Josefa Eichlera skončila na tyči, tentokrát měl Kasal velké štěstí.
     
    14:53
    Hosté v plném počtu.
     
    14:59
    Adam Titlbach si vybruslil na pravý kruhu, odkud švihem provětral lapačku Kasala, tomu i když puk vypadl, situaci dokázal zachránit.
     
    16:18
    Marek Hořejší chtěl oslovit ještě lépe postaveného spoluhráče u levé tyče, hosté mu však do jeho přihrávky strčili hokejku.
     
    17:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté střílejí první gól v semifinále. V útočném pásmu získal puk LUKÁŠ KRÁL a následně z otočky trefil přesně mezeru mezi betony. Bez asistence.
    17:38 Lukáš KRÁL - 0:1
     
    18:21
    Plzeň se snaží o rychlou odpověď, hosté zatím odolávají.
     
    18:40
    U pravého mantinelu napřáhl Adam Jiříček, jeho vyrazil Kasal svou vyrážečkou.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:40
    Daniel Jansa přišel o hokejku, nicméně hosté toho nedokázali využít.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nabídla jednu branku. Tu vstřelili krátce před odchodem do šaten hostující hráči a po přesně trefě Lukáše Krále tak vedou na západě Čech 1:0. Vedení je svým způsobem zasloužené, jelikož Mountfield měl v úvodní periodě více ze hry. Před námi je ovšem ještě čtyřicet minut hry a tam se může udát ještě spousta věcí.

    Druhá třetina začne přibližně v 13:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Domácí hráči do druhé třetiny s velkou vervou, hned na úvod byli k vidění dva osobní souboje, nutno podotknout, že naprosto čisté.
     
    20:49
    Kasal po ráně z pravé strany schoval puk do své lapačky.
     
    21:52
    Plzeň měla na hokejce vyrovnání, leč u pravé tyčky domácí netrefili puk dle svých představ.
     
    22:49
    Kasal kryje lehké nahození se středního pásma.
     
    23:33
    Denis Řehoř chtěl oslovit u druhé tyčky Matyáše Berana, puk si ho ovšem nenašel. Hradec následně otáčí hru na druhou stranu.
     
    24:55
    Hra se přemístila spíše do středního pásma, kde probíhá bitva o každý metr ledu.
     
    25:31
    Josef Eichler už si připravoval puk ke střele, na poslední chvíli mu ovšem hosté zablokovali hokejku.
     
    26:05
    Tomáš Pittr to zkoušel bekhendem od zadního mantinelu, Kasal si svou pravou tyčku pohlídal.
     
    26:39
    Adam Benák hledal hokejku Hořejšího na brankovišti, hosté opět na poslední chvíli zasáhli.
     
    27:07
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Žaba – 2 min., podrážení).
     
    27:26
    Adam Titlbach nadvakrát vyzkoušel pozornost Kasala u pravé tyčky, ten nátlaku domácího hráče odolal a přerušil hru.
     
    27:36
    Josef Eichler promáchl kotouč a ten nakonec skončil až ve středním pásmu.
     
    28:11
    Josef Eichler byl opět adresátem přihrávky, tentokrát již domácí obránce z levého kruhu zakončil, ovšem nad branku.
     
    28:47
    Denis Řehoř ostrou ranou trefil jen kalhoty bránícího hráče.
     
    29:07
    Hosté v plném počtu.
     
    29:48
    Hosté jsou nadále pod velkým tlakem, vysokým obloučkem tak vyhodili, aby se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    30:43
    Zápas se nám přehoupl do své druhé poloviny, akci po levé straně táhl Aleš Mazanec, Kasal ale opět zasahovat nemusel.
     
    31:45
    Adam Titlbach si nabruslil středem do útočného pásma, hostující obrana ho ovšem ke střele nepustila.
     
    32:13
    Rána Adama Buzka od modré čáry končí v lapačce Kasala, ten dnes chytá zatím velice dobře.
     
    33:03
    Nyní už byl Kasal prakticky překonaný, jenomže Plzeňané pod tlakem nedokázali nadvakrát trefit poodkrytou část brány.
     
    33:39
    Indiáni vozí hosty na kolotoči, ti se ovšem zatím z divoké jízdy nepozvraceli a domácímu tlaku odolávají ze všech sil.
     
    34:08
    To není možné, ani tohle není branka. Spousta diváků už zvedala ruce po teči Jana Kučery, puk ovšem těsně brankovou čáru nepřekročil.
     
    35:32
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Titlbach – 2 min., sekání).
     
    35:56
    Rána Petra Fialy od modré čáry končí nad brankou Jansy.
     
    36:19
    Domácí se dostali ke kotouči a bez větších rozpaků ho poslali za branku Kasala.
     
    36:45
    A opět puk alespoň ve středním pásmu, domácí hráči mohou z části vystřídat.
     
    37:09
    Jan Trejbal nebezpečně tečoval kotouč na brankovišti, Daniel Jansa však včas stačil zakročit.
     
    37:27
    Marek Hořejší se snažil zaútočit ve vlastním oslabení, branku soupeře však minul.
     
    37:32
    Domácí v plném počtu.
     
    38:05
    Jedovatá rána v podání Adama Benáka, z pravého kruhu však těsně přestřelil hostující bránu.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pavič – 2 min., držení).
     
    38:27
    Domácí vyhráli buly a z pravého kruhu bleskově pálil Adam Titlbach, Kasal si po jeho ráně našel puk v lapačce.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:50
    Dvakrát po sobě pálil z levé strany Josef Eichler, nejprve branku soupeře těsně minul, napodruhé ho Kasal již sám vychytal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí a nadále platí stejný stav, který určila první třetina. I když měla Plzeň ve druhé části až drtivý tlak, dobře chytajícího Kasala překonat nedokázala. Vše tak rozlouskne třetí dějství.

    Poslední dvacetiminutovka začne přibližně v 14:26.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Hosté v plném počtu.
     
    40:50
    Domácí tlačí Hradec. v útočném pásmu, do šance se ovšem Plzeňané zatím nedostávají.
     
    41:14
    Ránu Adama Jiříčka vyrazil Kasal svým betonem do rohu.
     
    41:50
    Jansa kryje lehké nahození ze středního pásma.
     
    42:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velká chyba domácí obrany, hosté jeli do přečíslení tří na jednoho a celou situaci vyřešili skvěle. Vencl našel na levé straně LUKÁŠE KRÁLE, který trefil poodkrytou část brány. Asistence: Jan Vencl, Tomáš Hora.
    42:48 Lukáš KRÁL - 0:2
     
    44:00
    Mazanec s Benákem hezky vykombinovali hostující obranu, zakončení jim však překazit dobře chytající Jan Kasal.
     
    45:20
    Jaromír Síla se dostal za záda obránců, bekhendem trefil ale jen beton Jansy.
     
    46:15
    Zakázané uvolnění domácího celku, hra se vrátí před Daniela Jansu.
     
    46:27
    Adam Benák z ostrého úhlu vylekal Kasala, ten ale včas stačil zakročit svým ramenem, čímž ránu vytáhl nad branku.
     
    47:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kouzlo Kasala je odčarované. Nahození Hromádky hostující brankář pouze vyrazil a DENIS ŘEHOŘ stál přesně tam, kde měl a díky jeho povedené dorážce je Škodovka opět na dostřel. Asistence: Jakub Hromádka, Tomáš Pittr.
    47:24 Denis ŘEHOŘ - 1:2
     
    47:59
    Plzeň je následně v laufu a domácí chtějí za každou cenu vyrovnat.
     
    48:49
    Hosté vyhazují kotouč pouze tak, aby to nebylo zakázané uvolnění. Plzeň pokračuje v tlaku.
     
    49:39
    Škodovce nevyšla rozehrávka z vlastní třetiny a po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Jansu.
     
    49:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! DENIS ŘEHOŘ hrdinou okamžiku, plzeňský útočník dobruslil vyhození, aby se nepískalo zakázané uvolnění a bekhendem propasíroval puk za brankovou čáru. Asistence: Antonín Lučan.
    49:57 Denis ŘEHOŘ - 2:2
     
    50:59
    Nahození Jakuba Hromádky skončilo těsně vedle levé tyče, hosté nyní neví kam dříve skočit.
     
    51:24
    Denis Řehoř měl na hokejce hattrick. Domácí útočník se zmocnil špatné hostující přihrávky, nicméně svou střelu z pravého kruhu poslal nad branku.
     
    52:23
    Josef Eichler atakoval soupeře tak tvrdě, až hostujícímu hráči spadla přilba i s košíkem.
     
    52:37
    Střelu Benáka na poslední chvíli vykopl Kasal svým betonem.
     
    53:01
    Denis Řehoř si řekl, že dnešní utkání zřejmě rozhodne on sám, domácí útočník měl další velkou šanci, z levého kruhu tentokrát hledal mezeru mezi betony, ty ovšem k sobě sklaply včas.
     
    54:41
    Po ráně Eichlera dorážel z bezprostřední blízkosti Aleš Mazanec, avšak domácí útočník dorážel vedle brány.
     
    55:35
    Zakázané uvolnění Škodovky. Dnešnímu zápasu opravdu nic nechybí.
     
    56:19
    Jaromír Síla mohl hostům vrátit vedení, jenomže sám před Jansou neuspěl.
     
    57:12
    Puk zaseknutý v rohu útočného pásma, kde je o něj sváděn tuhý boj.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    Už dobrých čtyřicet vteřin je puk zaseknutý u mantinelu, hlavní rozhodčí dával jasně najevo, že hru přerušovat nebude.
     
    59:45
    Adam Benák mohl utkání překlopit v závěrečných vteřinách na plzeňskou stranu, sám před brankářem ovšem puk tečoval vedle brány.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o držiteli druhého bodu semifinálových bojů. Hradec si vypracoval ve třetí části již dvoubrankové vedení, jenomže Škodovka zásluhou Denise Řehoře manko dorovnala a nyní přijde na řadu desetiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:37
    Prodloužen se hraje ve čtyřech na obou stranách, jako první se ho snažil ukončit Adam Benák, jeho rána ovšem až ke Kasalovi nedolétla.
     
    61:15
    Adam Titlbach to vzápětí zkusil ze záporného úhlu, Kasal se ovšem překvapit nenechal.
     
    61:52
    Hradec se dostal za branku Jansy, kde nakonec vybojoval i vhazování v útočném pásmu.
     
    62:50
    Adam Benák dlouho držel puk na své hokejce, poté přihrál Eichlerovi, který pálil bez přípravy, avšak je doprostřed brány, kde stál přípravený Kasal.
     
    63:39
    Hosté se zatím v prodloužení vůbec nemohou dostat k ohrožení domácí branky, Plzeň brání velice dobře.
     
    64:45
    Benák cpal puk před bránu, kam si sjížděl Titlbach, ten se k puku ovšem nakonec neprocpal.
     
    65:30
    Zadovka PIttra na Hořejšího neprošla, hrát může po delší době opět Hradec.
     
    66:42
    Hosté se dostali do ojedinělého brejku, Jan Vencl ovšem nezakončil dle svých představ.
     
    67:46
    Adam Benák střílel z úhlu, avšak vedle brány.
     
    68:11
    Benák se opět pokoušel zakončovat, tentokrát jeho střela až k brankáři nedolétla.
     
    69:01
    Začala poslední minuta prodloužení.
     
    69:38
    Adam Titlbach zavezl kotouč do útočného pásma, posléze ale špatně přihrál na modrou čáru a puk skončil ve středním pásmu.
     
    70:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Stále nekončíme! Ani sedmdesát minut hry nerozhodlo o dnešním vítězi, toho tak nakonec určí až disciplína zvaná samostatné nájezdy.
     
    Že by překvapení na domácí straně? Začíná se vehementně rozcvičovat náhradní brankář Matyáš Mařík.
     
    Nakonec v brankovišti domácího celku zůstává Daniel Jansa.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Benák proměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Král neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Hořejší neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Klíma neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Titlbach neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Hora proměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Řehoř proměňuje.
     
    4. série
    2:2
    Šimek proměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Mazanec neproměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Vencl neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Šimek neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Benák neproměňuje.
     
    7. série
    2:2
    Král neproměňuje.
     
    7. série
    2:2
    Hořejší neproměňuje.
     
    8. série
    2:2
    Hora neproměňuje.
     
    8. série
    2:2
    Pittr neproměňuje.
     
    9. série
    2:2
    Bezpalec neproměňuje.
     
    9. série
    2:2
    Řehoř neproměňuje.
     
    10. série
    2:2
    Šimek neproměňuje.
     
    10. série
    3:2
    Benák proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Autorem vítězné branky je ADAM BENÁK.
    Adam BENÁK - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je rozhodnuto! Škodovka vítězí i v druhém domácím duelu, tentokrát na nájezdy 3:2 a do Hradce Králové pojede s mečbolem v zádech. Nervydrásající bitvu rozsekl v nájezdech Adam Benák.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního odpoledne se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu těšit, na shledanou. (15:26:38)

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 48. Řehoř (Hromádka, Pittr), 50. Řehoř (Lučan), rozh. náj. Benák – 18. Král, 43. Král (Vencl, Hora)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Benák (PLZ)
    1:0   Král (HKM)
    2. série:
    1:0   Hořejší (PLZ)
    1:0   Klíma (HKM)
    3. série:
    1:0   Titlbach (PLZ)
    1:1   Hora (HKM)
    4. série:
    2:1   Řehoř (PLZ)
    2:2   Šimek (HKM)
    5. série:
    2:2   Mazanec (PLZ)
    2:2   Vencl (HKM)
    6. série:
    2:2   Šimek (HKM)
    2:2   Benák (PLZ)
    7. série:
    2:2   Král (HKM)
    2:2   Hořejší (PLZ)
    8. série:
    2:2   Hora (HKM)
    2:2   Pittr (PLZ)
    9. série:
    2:2   Bezpalec (HKM)
    2:2   Řehoř (PLZ)
    10. série:
    2:2   Šimek (HKM)
    3:2   Benák (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Pavlík, Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Šimek, Král.
    Trenér: Václav Pánek

    Rozhodčí: Šmika – Horažďovsý, Kučera

    Diváci: 65
    Plzeň 3 0 Mountfield HK
    #1 Sobota 26.03.2022 • 13:00
    Plzeň - Mountfield HK 2:0
    #2 Neděle 27.03.2022 • 13:00
    Plzeň - Mountfield HK 3:2 po s.n. (3:2)
    #3 Středa 30.03.2022 • 17:30
    Mountfield HK - Plzeň 1:3
    thejrc.org