Boston – New Jersey 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
7:3 (1:2, 4:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Pátek 01.04.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Timothy LILJEGREN - 7:3
     
    58:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy ještě navyšují a znovu tak využívají početní výhodu. Parádní kombinaci napříč pásmem zakončil nádhernou střelou z první TIMOTHY LILJEGREN. Asistence: William Nylander a Mark Giordano.
    57:54 Auston MATTHEWS - 6:3
     
    57:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Co se před chvílí nepovedlo jeho spoluhráči, povedlo se AUSTONU MATTHEWSOVI. Ten poslal puk do prázdné branky a tak zaznamenal svůj padesátý gól v sezóně. Hra je nyní zastavena, fanoušci si užívají, Matthews určitě taky. Dostáhl totiž na historickou čtvrtou příčku nejlepších gólových počinů za sezónu v historii Maple Leafs. Asistence: Mitchell Marner.
    33:55 Ilja MICHEJEV - 5:3
     
    33:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další branka v nestandardní herní situaci. Tentokrát ale ve vlastním oslabení. Engvall vybojoval kotouč a posunul ho do středu. ILJA MICHEJEV měl cestu k brance úplně volnou a náležitě toho využil. Kotouč si hodil na bekhend, pak zpět na forhend a zakončil. Asistence: Pierre Engvall.
    28:40 William NYLANDER - 4:3
     
    28:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí poprvé v zápase přetáčejí skóre ve svůj prospěch! WILLIAM NYLANDER nejdříve tečoval střelu Marnera a následně "došprtal" kotouč za brankáře Winnipegu. Dnes se tak trefil už podruhé. Asistence: Mitchell Marner a Morgan Rielly.
    24:08 John TAVARES - 3:3
     
    24:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak toto je neskutečné, ale znovu už je srovnáno! Toronto na to potřebovalo pouze dvaadvacet sekund. Comrie se nejdříve prosadil a jednu střelu chytil, kotouč se od něj ale odrazil a kapitán týmu Javorových listů JOHN TAVARES ho již dokázal dopravit do branky. Asistence: Carl Dahlström a Ilja Michejev.
    23:45 Nikolaj EHLERS - 2:3
     
    23:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpět ve vedení! Taktéž totiž využívají přesilovou hru. Kotouč dostal na pravý kruh NIKOLAJ EHLERS, který si střelu připravil a následně propálil Kallgrena u bližší tyče. Asistence: Josh Morrissey.
    21:58 William NYLANDER - 2:2
     
    21:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají v přesilovce hned na začátku druhé periody! Matthews nejprve střílel mimo, ale jeho kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku, kde byl WILLIAM NYLANDER připraven a puk dorazil. Asistence: Auston Matthews a Mitchell Marner.
    15:03 Mark GIORDANO - 1:2
     
    15:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy přece jen snižují. Povedlo se jim to ale s notnou dávkou štěstí. MARK GIORDANO sjížděl k brance z levé strany a poslal kotouč stříleným pasem před ní. Ten se odrazil od Dillona za Comrieho. Asistence: Ilja Michejev a Tymohty Liljegren.
    07:45 Paul STASTNY - 0:2
     
    07:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě branky! Ehlers pálil, ovšem jeho střela šla těsně mimo, na zadní mantinel. Za ten si rychle sjel PAUL STASTNY, s kotoučem obtočil branku a mezírkou mezi tyčí a gólmanovou bruslí dostal puk do domácí svatyně. Asistence: Nikolaj Ehlers a Mark Scheifele.
    03:19 Blake WHEELER - 0:1
     
    03:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kapitán posílá svůj tým rychle do vedení! BLAKE WHEELER dostal nádherný pas do jízdy. Krásně si obhodil obránce, kterého úplně vyvedl z rovnováhy a pokračoval na branku sám. Jednoduše překonal Kallgrena a po parádní akci tak Winnipeg zaslouženě vede. Asistence: Zachary Sanford.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 16. Giordano (I. Michejev, Liljegren), 22. W. Nylander (Matthews, Marner), 25. Tavares (C. Dahlström, I. Michejev), 29. W. Nylander (Marner, Rielly), 34. I. Michejev (Engvall), 58. Matthews (Marner), 59. Liljegren (W. Nylander, Giordano) – 4. Wheeler (Sanford), 8. P. Stastny (Ehlers, Scheifele), 24. Ehlers (Morrissey)


    Toronto Maple Leafs: Kallgren (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Giordano, Liljegren, C. Dahlström – Marner (A), Matthews, Bunting – Kerfoot, Tavares (C), I. Michejev – Engvall, Kämpf, W. Nylander – Simmonds, Spezza, Clifford.
    Trenér: S. Keefe

    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey (A), Dillon, Stanley, Pionk, Heinola – Ehlers, Scheifele (A), P. Stastny – Wheeler (C), Dubois, Sanford – Appleton, Lowry, J. Svečnikov – A. Brooks, Toninato, Harkins.
    Trenér: D. Lowry

    Rozhodčí: D. O'Rourke, M. Marković – D. Brisebois, B. O'Quinn
    bahis siteleri