Boston – New Jersey 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
San Jose Sharks
Pátek 01.04.2022, 03:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Vylučuje se na obou stranách, domácí Cale Makar, i hostující Tomáš Hertl a Alexandr Barabanov dostali po dvou minutách za hrubost.
    55:16 André BURAKOVSKY - 4:2
     
    55:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tlak domácích nese své ovoce, už je to o dvě branky. Kadri po průniku do útočného pásma objel branku, přihrával do druhé vlny, střelu E. Johnsona ještě Kähkönen vyrazil, před brankovištěm však číhal ANDRÉ BURAKOVSKY a ten mohl dorážet do odkryté brány – 4:2. Asistence: Erik Johnson, Nazem Kadri.
    52:17 Mikko RANTANEN - 3:2
     
    52:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a domácí dnes potřetí vedou. Po kombinaci a několika pokusech o zakončení se puk dostal do kruhu pro vhazování, Kähkönen se v nepohodlné pozici nedokázal včas přemístit a MIKKO RANTANEN mohl zakončovat do odkryté části branky – 3:2. Asistence: Nazem Kadri, Cale Makar.
     
    51:09
    Přesilovka pro Colorado. Pravou stranou se před Kähkönena probíjel Kadri, byl faulován a Nicolas Maloche dostal dvě minuty za sekání.
    46:29 Brent BURNS - 2:2
     
    46:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je zase srovnáno! Po buly v pásmu Colorada se puk dostal na hůl BRENTA BURNSE, ten se s ničím nepáral a svou střelu poslal přes několik hráčů za Francouzova záda. Ten byl dokonale překvapen a prakticky se nezmohl na pořádný zákrok – 2:2. Asistence: Tomáš Hertl.
    43:05 Darren HELM - 2:1
     
    43:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Domácí sice v útočném pásmu ztratili puk, ten však záhy vybojoval Ničuškin, okamžitě servíroval přihrávku na zcela nepokrytého DARRENA HELMA a ten prudkou ranou pod horní tyčku upravil na 2:1. Asistence: Valerij Ničuškin.
     
    35:43
    San Jose si zahraje další přesilovku, protože J. T. Compher poslal puk přes mantinel a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    32:09 Timo MEIER - 1:1
     
    32:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Velký kus práce odvedl Hertl, který se levou stranou dostal až k Francouzově brance a i když byl faulován MacDermidem, tak ještě dokázal přihrát na TIMO MEIERA a ten zblízka pověsil puk pod horní tyčku – 1:1. Asistence: Tomáš Hertl, Alexandr Barabanov.
     
    28:06
    Přesilovka pro San Jose, dvě minuty za hákování dostal Devon Toews.
     
    21:54
    Hosté si ještě vzali challenge, neboť viděli atak na gólmana, kontrola u videa však rozhodla o opaku. Následuje tak přesilovka za neúspěšnou trenérskou výzvu, trest odsedí John Leonard.
    21:54 Alex NEWHOOK - 1:0
     
    21:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale domácí mohou radovat, neboť je tu první gól utkání. Po kombinaci v útočném pásmu dostal příhru za kruhy ALEX NEWHOOK, okamžitě zakončil z první a jelikož Kähkönenovi výtečně clonil Compher, tak toho gólman mnoho neviděl a puk skončil v síti – 1:0. Asistence: Kurtis MacDermid, Erik Johnson.
    16:06 První opravdu velká šance utkání
     
    16:06
    Zatím největší šance utkání. Zleva se do útočného pásma dostal MacKinnon, po zahranění přihrál na najíždějícího Makara, toho však bleskovou lapačkou vychytal připravený Kähkönen.
     
    08:28
    Akce však pokračovala a hosté byli donuceni sáhnout k faulu. Je tu první přesilovka pro Colorado, dvě minuty za hákování dostal Ryan Merkley.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 22. Newhook (MacDermid, E. Johnson), 44. Helm (Ničuškin), 53. Rantanen (Kadri, Makar), 56. Burakovsky (E. Johnson, Kadri) – 33. T. Meier (Hertl, Barabanov), 47. B. Burns (Hertl)


    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar (A), D. Toews, Manson, J. Johnson, E. Johnson, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – Burakovsky, Kadri, Lehkonen – Compher, N. Sturm, Newhook – L. O'Connor, Helm, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – B. Burns, Jaycob Megna, Meloche, E. Karlsson (A), R. Merkley, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Chmelevski, Couture (C), Nieto – Gregor, Bonino, Leonard – Balcers, Reedy, Viel.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: Schrader, Chmielewski – B. Gawryletz, Daisy

    Diváci: 18 013
    bahis siteleri