Boston – New Jersey 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Calgary Flames
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
Los Angeles Kings
Pátek 01.04.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lias ANDERSSON - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Los Angeles Kings.
    Autorem vítězné branky je LIAS ANDERSSON, který zvládl jako jediný proměnit svůj nájezd. Zvolil střelu mezi betony a puk touto malou mezírkou skutečně prošel. Střelci Calgary byli v nájezdech bezzubí, takže Cal Petersen se může radovat.
    55:38 Viktor ARVIDSSON - 2:2
     
    55:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Blesk z čistého nebe a máme srovnáno. Perfektně to teď za brankou vymyslel Phillip Danault, který se po bolestivém bloku a pauze ve druhé třetině zvládl vrátit, aby vyhledal v nebezpečném prostoru VIKTORA ARVIDSSONA. Zkušený útočník ve službách Kings z bezprostřední blízkosti prostřelil zasunutého Markströma a slaví srovnání stavu. Začíná se v podstatě od nuly. Asistence: Phillip Danault a Olli Määttä.
    53:33 Erik GUDBRANSON - 2:1
     
    53:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se dostávají do vedení necelých sedm minut před koncem periody a otáčejí stav tohoto zápasu. Zatím je za střelce označen obránce ERIK GUDBRANSON, který poslal kotouč raketovou rychlostí od modré čáry rovnou na branku. Před ní stál ještě Lewis a Lucic, kteří možná jemně tečovali. To ovšem neubírá na myšlence Gudbransona, jenž si vybral ideální moment pro svůj důrazný pokus. Asistence: Sean Monahan a Milan Lucic.
    41:36 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    41:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames směřovali za vyrovnávacím gólem a konečně se ho dočkali. Před brankovištěm šikovně zaparkoval Calle Järnkrok. Právě od jeho nohy se nahozený puk odrazil. JOHNNY GAUDREAU byl odskočený u pravého mantinelu a zvládl zamést volný kotouč rovnou do sítě. Petersenovi netřeba nic vyčítat, nyní neměl šanci se přesunout. Gól mohl ještě zhatit Olli Määttä, ale ani on nedostal moc času na reakci. Asistence: Calle Järnkrok a Noah Hanifin.
    21:05 Alex IAFALLO - 0:1
     
    21:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvělý začátek pro Kings a velká komplikace pro Flames. Domácí hodně špatně vystřídali a to nabídlo Los Angeles parádní přečíslení. Alexander Edler otočil hru, přihrál Adrianu Kempemu a ten od mantinelu přesně našel čepel ALEXE IAFALLA. Hostující útočník poslal kličkou do forhendu Markströma takzvaně na párek a zakončil nad jeho beton. Branka určí další ráz tohoto duelu. Asistence: Adrian Kempe a Alexander Edler.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 42. J. Gaudreau (Järnkrok, Hanifin), 54. Gudbranson (Monahan, Lucic) – 22. Iafallo (A. Kempe, Edler), 56. Arvidsson (Danault, O. Määttä), rozh. náj. L. Andersson

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mikael Backlund (CGY)
    0:1   Lias Andersson (LAK)
    2. série:
    0:1   Matthew Tkachuk (CGY)
    0:1   Adrian Kempe (LAK)
    3. série:
    0:1   Johnny Gaudreau (CGY)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Mangiapane, Backlund (A), Toffoli – D. Dubé, Järnkrok, Coleman – Lucic, Monahan (A), T. Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – O. Määttä, Spence, Björnfot, Durzi, Edler, Stecher – Iafallo (A), Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Vilardi, Byfield, Kupari – Grundström, L. Andersson, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: MacDougall, Joannette – Fournier, Johnson
    bahis siteleri