Boston – New Jersey 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
Dallas Stars
Pátek 01.04.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:53 Jamie BENN - 2:3
     
    60:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Prodloužení trvalo nakonec jen necelou minutu, než ho rozhodl kapitán Dallasu JAMIE BENN! Ten dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru a pak už jel sám na Gibsona, kterého překonal rychlou střelou na vyrážečku. Asistence: Miro Heiskanen.
     
    57:59
    Derek Grant se dostal do obrovské šance, když byl chvíli s pukem sám před brankou Dallasu. Nedokázal však překonat skvělého Oettingera.
    56:39 Kevin SHATTENKIRK - 2:2
     
    56:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Dallas vedl jen 48 sekund a je znovu vyrovnáno! Také čtvrtou branku dnešního zápasu střílí obránce. Z pravého kruhu vystřelil Vaakanainen a kotouč šikovně tečoval mimo dosah Oettingera KEVIN SHATTENKIRK. Asistence: Urho Vaakanainen, Troy Terry.
    55:51 Andrej SEKERA - 1:2
     
    55:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANDREJ SEKERA slaví svůj návrat do sestavy gólem, který je pro něj navíc první v této sezoně. Slovenský obránce byl v pravý čas na pravém místě, z mezikruží dorazil kotouč za záda Gibsona. Dallas vede 2:1. Bez asistence.
     
    50:41
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Alexandr Radulov – 2 min., podrážení).
    39:21 Jamie DRYSDALE - 1:1
     
    39:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe domácí vyrovnávají na 1:1! Po vhazování v útočném pásmu Dallasu se kotouč odrazil od mantinelu tak zvláštně, že si to namířil na branku Stars a Oettinger si ho vlastně sám srazil do sítě. Gól je připsán JAMIEMU DRYSDALEOVI. Asistence: Adam Henrique, Sam Carrick.
     
    33:46
    Dallas pokračoval ve svém tlaku i nadále a do výborné šance se dostal Radulova. Vypadalo to, že po jeho střele se do akce dostalo břevno branky Anaheimu!
     
    29:06
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Alexandr Radulov – 2 min., podrážení).
     
    16:45
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Joel Hanley – 2 min., nedovolené bránění).
    09:59 Ryan SUTER - 0:1
     
    09:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec ještě stihli první přesilovku v utkání proměnit a dostávají se do vedení 1:0. Z pravé strany znovu Peterson. Jeho tečovanou střelu dokázal Gibson vyrazit, ale jen přesně před hokejku RYANA SUTERA, který kotouč pohotově dorazil do sítě. Asistence: Tyler Seguin, Jacob Peterson.
     
    08:11
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Isac Lundeström – 2 min., nedovolené bránění).

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 40. Drysdale (Henrique, S. Carrick), 57. Shattenkirk (Vaakanainen, T. Terry) – 10. R. Suter (Seguin, Peterson), 56. Sekera, 61. Jamie Benn (M. Heiskanen)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Drysdale, Fowler (A), Shattenkirk, Vaakanainen, Šustr, Benoit, Mahura – Mayhew, Henrique (A), Milano – T. Terry, Zegras, D. Grant (A) – Aston-Reese, Lundeström, D. Simon – Steel, S. Carrick.
    Trenér: Eakins

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – J. Klingberg (A), Sekera, M. Heiskanen (A), R. Suter, Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Naměstnikov, Seguin, Studenič – A. Radulov, Jamie Benn (C), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Bowness

    Rozhodčí: Lee, Hanson – Rody, Hunt

    Diváci: 12 385
    bahis siteleri