Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Neděle 03.04.2022, 01:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Alexander Edler bojoval v rohu obranného pásma příliš důrazně a byl vyloučen na dvě minuty za sevření puku rukou. Jets to určitě zkusí v 6 proti 4. Je tomu tak!
    58:00 Adrian Kempe nabral velkou rychlost a málem skóroval!
     
    58:00
    Adrian Kempe teď nabral rychlost a dokázal se protáhnout před bránu, nakonec ale orazítkoval pravý beton Connora Hellebuycka! Stále 2:3!
     
    55:56
    Winnipeg v závěru zápasu fauloval a po komerční přestávce bude hrát v oslabení. Faulujícím hráčem byl Ville Heinola, který dostal dvě minuty za hákování.
     
    52:04
    Dnešní utkání sleduje 14067 diváků.
     
    48:27
    Sean Durzi vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl a Winnipeg si zahraje pátou přesilovou hru v utkání.
    47:58 Cal Petersen málem inkasoval hodně kuriózní vlastní gól!
     
    47:58
    Cal Petersen váhal s rozehrávkou a nakonec si puk málem srazil do vlastní brány, vleže ho ale nakonec zastavil lapačkou! Komerční přestávka.
     
    46:51
    Nikolaj Ehlers dvakrát obkroužil útočné pásmo a v mezikruží dobře vystřelil z otočky, Cal Petersen ho ale vychytal pravým betonem! Velká šance!
     
    40:37
    Jets mohli skórovat z levého kruhu do prázdné brány, do které prudká rána s příklepem mířila, Cal Petersen ale předvedl senzační semafor!
     
    39:04
    Andrian Kempe byl vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění a Jets budou hrát 4 sekundy přesilovku 5 na 3.
    37:59 Cal Petersen nyní senzačně vychytal Nikolaje Ehlerse!
     
    37:59
    Zdálo se, že Nikolaj Ehlers skóruje po fantastické zpětné diagonální přihrávce od levé tyče brány z pravého kruhu pro vhazování do odkryté sítě, jenže Cal Petersen se senzačně přesunul a poté nadvakrát puk zametl pravou rukou pod sebe!
     
    37:09
    Trevor Moore dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Winnipeg si zahraje po komerční přestávce přesilovou hru. Předchozí gól padl těsně po jejím skončení – 2:3.
    33:31 Adam LOWRY - 2:3
     
    33:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ville Heinola pěkně vypálil bez přípravy na bodu pravého kruhu a Cal Petersen nedokázal puk udržet v náručí, čehož využil ADAM LOWRY, když z blízkosti bekhendem skóroval do prázdné brány! Asistence: Ville Heinola a Neal Pionk.
     
    31:27
    Tobias Björnfot fauloval před vlastní bránou a dostal dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro hokejisty Jets.
    30:41 Skvělá stahovačka na překonání Hellebuycka nestačila!
     
    30:41
    Domácí Jets předvedli poněkolikáté v zápase strašidelnou rozehrávku a přečíslení dva na jednoho rozbil až skvělý Connor Hellebuyck!
     
    24:30
    Pierre-Luc Dubois se řítil na ose ledové plochy sám na bránu a mohl vrátit Winnipeg rychle zpět do zápasu, jenže Cal Petersen ho poté vychytal!
    23:05 Gabriel VILARDI - 1:3
     
    23:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    GABRIEL VILARDI vypálil na pravém křídle od modré čáry a puk se pak po zákroku Connora Hellebuycka od brusle Joshe Morrisseyho odrazil do sítě! Hodně smolný gól. LA využilo přesilovku – 1:3. Asistence: Jordan Spence a Anže Kopitar.
     
    21:10
    Blake Wheeler podrazil před obrannou modrou čárou dvojici hráčů Kings a ve druhém případě mu to neprošlo, což znamená, že Kings si zahrají přesilovku.
     
    13:00
    Anže Kopitar vystřelil na bodu pravého kruhu a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, Connor Hellebuyck ale skvěle zasáhl pravým betonem a poté si poradil i s dvěmi dorážkami Alexe Iafalla!
     
    12:35
    Neal Pionk byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Kings si zahrají po komerční přestávce přesilovou hru.
    10:32 Anže KOPITAR - 1:2
     
    10:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jets předvedli strašidelnou rozehrávku a ANŽE KOPITAR vymetl parádní střelou z mezikruží pravý horní roh brány! Kings získali ztracené vedení. Asistence: Adrian Kempe a Sean Durzi.
    06:24 Nikolaj EHLERS - 1:1
     
    06:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS nabral na levém křídle rychlost a pěknou střelou z levého kruhu zamířil mezi betony Cala Petersena ke vzdálenější pravé tyči! Vyrovnáno na 1:1. Asistence: Mark Scheifele.
    02:21 Adrian KEMPE - 0:1
     
    02:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Connor Hellebuyck sice zasáhl proti střele od modré čáry pravým betonem, z dorážky ho ale u pravé tyče překonal v oslabení ADRIAN KEMPE! Asistence: Phillip Danault a Alexander Edler.
     
    02:03
    Arthur Kaliyev byl vyloučen na dvě minuty za faul loktem a Los Angeles bude hrát první oslabení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Ehlers (Scheifele), 34. Lowry (Heinola, Pionk) – 3. A. Kempe (Danault, Edler), 11. Kopitar (A. Kempe, Durzi), 24. Vilardi (Spence, Kopitar)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Heinola, Dillon, Stanley – Wheeler (C), Dubois, Sanford – Ehlers, Scheifele (A), P. Stastny – Appleton, Lowry, J. Svečnikov – Harkins, Toninato, M. Barron.
    Trenér: Dave Lowry

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Stecher, Edler, Durzi, Björnfot, Spence, O. Määttä – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo (A) – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Kupari, Byfield, Vilardi – Kaliyev, L. Andersson, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Peter MacDougall, Michael Markovic. Čároví: Kory Nagy, Michel Cormier

    Diváci: 14067
    bahis siteleri