Buffalo – Carolina 4:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:6 (kon.) | Florida – Toronto 7:6 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 1:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 4:6 (kon.)
Detroit – Boston 5:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 6:2 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:2 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
New York Rangers
Středa 06.04.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:55 Justin BRAUN - 1:3
     
    43:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Panarin s Coppem vysvobodili puk zpoza brány k modré čáře. Po nahrávce Schneidera se před levým kruhem opřel do střely JUSTIN BRAUN a Daws v reakci na tento projektil máchl lapačkou naprázdno. Možná tam došlo i k drobné teči. Asistence: Braden Schneider, Andrew Copp.
    17:57 Chris KREIDER - 1:2
     
    17:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    I druhá hostující přesilovka končí gólem, takže se Zacha na trestné lavici moc neohřál. Strome se rozhodl nestřílet z opuštěného levého kruhu. Přes Foxe šel puk doprava na Panarina, jehož střílenou přihrávku do brány geniálně ztečoval CHRIS KREIDER. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
    11:07 Ryan STROME - 1:1
     
    11:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kreider se v typické přesilovkové souhře postavil vedle brány, kde z jedničky přesměroval Panarinovu přihrávku Panarina na RYANA STROMEA a ten ozdobil svůj návrat do sestavy šestnáctým gólem v sezoně. Asistence: Chris Kreider, Artěmij Panarin.
    06:56 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:0
     
    06:56
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey jako první hnulo s ukazatelem skóre! Trouba v pozici posledního selhal v rozehrávce. Přečetl mu ji JEGOR ŠARANGOVIČ a sám před Georgijevem použil bekhendový blafák. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Šarangovič – 12. R. Strome (Kreider, Panarin), 18. Kreider (Panarin, A. Fox), 44. Braun (B. Schneider, Copp)


    New Jersey Devils: Daws (A. Hammond) – D. Hamilton (A), Siegenthaler, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Bratt, N. Hischier (C), M. Wood – Tatar, Mercer, A. Johnsson – Kuokkanen, J. Boqvist, Šarangovič – M. McLeod, Zacha, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Braun, B. Schneider – Vatrano, Zibanejad (A), Kreider – Copp, R. Strome (A), Panarin – Goodrow, Chytil, Lafreniere – Dryden Hunt, Brodzinski, Motte.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Kozari, Dunning – Murchison, Murray

    Diváci: 15 020
    bahis siteleri