Česko – Slovensko 3:2 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Česko
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
Slovensko
Středa 06.04.2022, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Radim Handl zařídil přízemní střelou mezi betony vítězství českého týmu nad Slovenskem!
     
    59:28
    Česko mohlo rozhodnout, avšak v tutové šanci se opět vyznamenal Jakub Irsák! Dnes je to prostě jeho den a hlavně díky němu Slovensko drží s Českem vyrovnaný stav.
     
    52:15
    Denis Svoboda dostal nabito na vrchol levého kruhu a halou zazněla tyč! Češi byli blízko překlopení zápasu opět na svou stranu.
     
    51:18
    Vyloučení v týmu Česko (Bialy – 2 min., držení hole).
     
    51:03
    Jan Šprynar měl na hokejce hattrick! Irsák se však dokázal brilantně přesunout a udržel stav zápasu vyrovnaný.
     
    50:56
    Vyloučení v týmu Slovensko (Cedzo – 2 min., krosček).
     
    47:14
    Adam Beluško doslova daroval puk na modré čáře Jiřímu Felcmanovi, ale ten z bezprostřední blízkosti Irsáka nebyl úspěšný!
     
    45:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Slovensko využilo své herní převahy a Čechy zatlačilo hluboko k brance Černého. Střela Rohala sice v síti ještě neskončila, avšak puk se odrazil přesně na hokejku TADEÁŠE MILANA JOBEKA, který překonal ležícího Černého. Asistence: Kamil Rohal, Viliam Kurila.
     
    42:24
    Adam Černý ukázal svůj postřeh a tygřím skokem zneškodnil střelecký pokus Alexe Čajkoviče!
     
    42:07
    Matyáš Adámek se mohl dostat v početní nevýhodě do samostatného úniku, avšak puk nedokázal dostatečně rychle zpracovat a obrana Slovenska si s ním záhy poradila.
     
    41:04
    Vyloučení v týmu Česko (Šimek – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:34
    V mezikruží dostal nabito Andrej Párička, ale Černý byl dobře postavený a jeho nebezpečný pokus dokázal zneškodnit!
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Česko (Pospíšil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:36
    René Kubíček dostal přihrávku vedle pravé tyče slovenské branky. Snažil se využít toho, že Irsák byl příliš vyjetý, avšak nakonec puk mezi tři tyče nevměstnal. Obrovská šance českého týmu byla opět nevyužita.
     
    29:36
    Alex Čajkovič nastřelil po vhazování spojnici české branky! Někteří už slavili srovnávací branku, avšak rozhodčí se domnívá, že šlo skutečně o brankovou konstrukci. Stav tak zůstává neměnný.
     
    28:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrat jako hrom! Slovensko se záhy po inkasované brance provinilo faulem, po kterém bylo nařízeno trestné střílení. Na to se rozjel JAN ŠPRYNAR, který střelou mezi vyrážečku a tělo překonal Irsáka i na podruhé!
     
    27:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým přetrhl svou střeleckou smůlu a rázem je srovnáno! Jiří Felcman vysunul za obranu Slovenska JANA ŠPRYNARA, který bekhendovou střelou mezi betony rozradostnil domácí fanoušky. Asistence: Jiří Felcman.
     
    23:51
    Vyloučení v týmu Česko (Svoboda – 2 min., sekání).
     
    18:36
    Česko kombinovalo v útočném pásmu, střelu po přenesení hry na levou stranu zapsal Pavel Šimek, avšak Jakub Irsák se dokázal brilantně přesunou a zneškodnil další velkou šanci soupeře!
     
    17:16
    Vyloučení v týmu Slovensko (Jobek – 2 min., podrážení).
     
    17:02
    Adam Csabi si doslova pohrál se všemi bránícimi hráči a svou šikovností se dostal z vlastního pásmu až do prostoru mezi kruhy. Tam zvolil zakončení mezi betony, avšak Irsák předvedl opět skvělý zákrok a podržel svůj tým v jednobrankovém vedení.
     
    12:15
    František Dej se po návratu z trestné lavice vydal na únik. Přebruslil domácí obranu, najel si na pravý kruh pro vhazování a bekhendově zakončil. Brankář Černý přesně věděl, co má jeho soupeř v úmyslu a podržel kotouč ve své výstroji.
     
    09:43
    Vyloučení v týmu Slovensko (Dej – 2 min., napadení).
     
    08:36
    Albrecht se společně s Pospíšilem řítili v přečíslení 2 na 1 na slovenskou svatyni, avšak první jmenovaný nedokázal procpat kotouč přes osu kluziště. Nadějná šance tak neskončila ani střeleckým pokusem.
     
    01:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    No a první akce Slovenska končí v síti! Kurila ukázal své rychlé nohy ve středním pásmu, posléze přihrál na levý kruh pro vhazování. Tam čekal připravený TADEÁŠ MILAN JOBEK, který nekompromisní ranou do horní části branky nedal brankáři Černému šanci. Asistence: Viliam Kurila, Tomáš Královič.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 28. Šprynar (Felcman), 29. Šprynar (TS), rozh. náj. Handl – 2. Jobek (Kurila, Královič), 46. Jobek (Rohal, Kurila)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dej (SVK)
    1:0   Spěváček (CZE)
    2. série:
    1:1   Kukumberg (SVK)
    1:1   Felcman (CZE)
    3. série:
    1:1   Cedzo (SVK)
    2:1   Šprynar (CZE)
    4. série:
    2:2   Pobežal (SVK)
    2:2   Štancl (CZE)
    5. série:
    2:2   Kurila (SVK)
    3:2   Handl (CZE)


    Česko: Černý (Kasal) – Kočí (A), Žižka, Eich, Svoboda, Vochvest, Bialy, Kubíček – Štancl (C), Felcman, Šprynar – Šimek (A), Adámek, Vehovský – Albrecht, Pospíšil, Spěváček – Csabi, Heš, Handl – Peš
    Trenér: Rostislav Vlach

    Slovensko: Irsák (Urban) – Čajkovič (A), Beluško, Kupec, Barcík, Sluka, Královič, Jurčo, Sakmár – Kukumberg (C), Pobežal, Cedzo – Rohal, Jobek (A), Kurila – Pilát, Dej Barcík – Belic, Párička, Masnica
    Trenér: Roman Sykora

    Rozhodčí: Ondáček – Komínek, Kráľ
    bahis siteleri