Tampa – Boston 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 4:5 (po pr.) | Dallas – New Jersey 1:3 (kon.)
Pittsburgh – Washington 3:6 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (2:1, 0:2, 2:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Sobota 09.04.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořské NHL! Dnes se spolu střetnou Winnipeg Jets a Colorado Avalanche.
     
    Winnipeg Jets

    Stíhačky už jsou s největší pravděpodobností mimo boj o postup do play-off. V březnu sice nehrály špatně, z patnácti zápasů jen čtyřikrát odešly bez bodu, ale stačit to nejspíš nebude. Všechny tři dosavadní dubnové duely Winnipeg prohrál, a tak je se 76 body na 11. místě Západní konferenci. Dallas má na poslední postupové pozici o osm bodů více a zápas k dobru, což je příliš velká ztráta, když Jets mohou teoreticky vybojovat už jen 22 bodů.

    Poslední zápasy

    Winnipeg – Detroit 1:3
    Winnipeg – Los Angeles 2:3
    Toronto – Winnipeg 7:3
    Buffalo – Winnipeg 2:3 po náj.
    Winnipeg – Arizona 2:1 po prodl.

    Nejproduktivnější hráči

    Kyle Connor – 82 bodů (41+41)
    Mark Scheifele – 66 bodů (27+39)
    Blake Wheeler – 54 bodů (12+42)
     
    Colorado Avalanche

    Colorado dál spěchá pro druhou Prezidentovu trofej. Menší výkyv formy ze začátku března zažehnalo a z následujících jedenácti zápasů jen jeden prohrálo po základní hrací době a jeden po prodloužení. Díky 106 bodům tak Avalanche stojí na 1. místě celé NHL. Výhru základní části ale dvanáct utkání před jejím koncem ještě zdaleka nemají jistou, protože pouze o dva body méně má neodbytná Florida.

    Poslední zápasy

    Pittsburgh – Colorado 4:6
    Colorado – Pittsburgh 3:2
    Colorado – San Jose 4:2
    Calgary – Colorado 1:2
    Minnesota – Colorado 3:2 po prodl.

    Nejproduktivnější hráči

    Mikko Rantanen – 84 bodů (35+49)
    Nazem Kadri – 83 bodů (26+57)
    Cale Makar – 75 bodů (24+51)
     
    Vzájemné zápasy

    26.02.2022 Colorado – Winnipeg 6:3
    07.01.2022 Colorado – Winnipeg 7:1
    01.01.2020 Colorado – Winnipeg 4:7
    13.11.2019 Winnipeg – Colorado 0:4
    05.04.2019 Colorado – Winnipeg 3:2 po prodl.
     
    Česká a slovenská stopa

    Pavel Francouz (COL) – 17 Z, 91,8 % úspěšnost zákroků, 2,5 inkasovaných gólů na zápas
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, N. Schmidt, Dillon, Samberg – Ehlers, Scheifele (A), P. Stastny (A) – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Sanford – A. Brooks, Toninato, M. Barron.
    Trenér: Dave Lowry

    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar, D. Toews, Manson, J. Johnson, E. Johnson, Byram – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Compher, Lehkonen – Aube-Kubel, N. Sturm, Newhook – L. O'Connor, Helm, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Nicholson, McCauley – Toomey, Smith.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Colorado se ihned nastěhovalo do útočného pásma a prověřilo Hellebuycka od modré čáry tvrdou střelou.
     
    01:37
    Domácí se nechtějí nechat zahanbit, a tak Pavla Francouze vyzkoušel z pravé strany Paul Stastny.
     
    02:55
    Erik Johnson nejprve střílel z úhlu z levé strany bekhendem, následně sebral odražený kotouč, aby objel branku a zkusil to z protějšího kruhu.
     
    04:32
    Hra se poněkud uklidnila, týmy marně hledaly cestu skrz střední pásmo. Mason Appleton střílel za modrou čarou zápěstím, ale puk na branku neprošel.
     
    05:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce končí prvním gólem utkání. NICOLAS AUBE-KUBEL nabral slušnou rychlost podél pravého mantinelu, v rohu jednoduše nahodil puk před branku, do které si ho nešťastně vrazil domácí obránce. Asistence: Alex Newhook a Josh Manson.
    05:10 Nicolas AUBE-KUBEL - 0:1
     
    06:42
    Adam Lowry se dostal za obranu, zničehonic byl v samostatném úniku. Před Francouzem vymyslel bekhendovou kličku zakončenou mezi betony, jenže tam český gólman nenechal mezírku.
     
    07:30
    Velmi svižnou kombinaci zakončoval z levého kruhu Adam Lowry, Francouz jeho prudké zakončení vyrazil.
     
    07:55
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:20
    Mikko Rantanen se pěknou kličkou dostal do dobré pozice v mezikruží, po jistém zákroku Hellebuycka ale Jets vyhazují.
     
    09:16
    Nathan MacKinnon pálil z první zleva, i tentokrát to dopadlo stejně: domácí brankář puk vyrazil, jeho spoluhráč poslal pryč z pásma.
     
    09:55
    Winnipeg hraje v plném počtu.
     
    10:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Klasická hokejová akce – domácí ujeli ve dvou proti jedinému obránci, Nikolaj Ehlers situaci vyřešil velkým přehledem. Ideálně načasoval křižný pas MARKU SCHEIFELEMU, proti jehož zakončení neměl Francouz nejmenší šanci. Asistence: Nikolaj Ehlers a Paul Stastny.
    10:32 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    11:42
    Colorado se šikovně dostalo ven z nepříjemného napadání, nicméně dokázalo jen zavézt puk k polovině hřiště a poslat ho k Hellebuyckovi.
     
    12:21
    Valerij Ničuškin se schoval za obranu a při protiútoku dostal skvělý pas na levý kruh. Nemohl však střílet z první, a tak se Connor Hellebuyck stihl přesunout.
     
    13:22
    Nathan MacKinnon si udělal oblouček až do středního pásma, aby si ve velké rychlosti sjel pro přihrávku od Makara do jízdy a mohl nebezpečně zakončovat z bezprostřední blízkosti.
     
    14:59
    Sledujeme další klidnou pasáž, kterou mají pod kontrolou spíš domácí Jets. Colorado hrozí především z protiútoků. Domácí si nevěděli rady se založením akce, nakonec nepřesný pas dojel na zakázané uvolnění.
     
    15:30
    Mason Appleton byl úplně sám před Francouzem, dostal tam tedy přihrávku zpoza branky a stihnul dvě zakončení. Český gólman podržel svůj tým pravým betonem.
     
    16:06
    Adam Lowry se nádherně v útočném pásmu prokličkoval kolem dvou obránců až k nadějnému bekhendovému pokusu. Ten mířil do horního patra branky, a tak musel Francouz předvést solidní zákrok vyrážečkou.
     
    17:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Bowen Byram z vlastního pásma přihrál přesně na hokejku Scheifeleho, jenž od modré okamžitě hledal před brankou NIKOLAJE EHLERSE. Ten byl úplně osamocený, takže stihl rozhýbat Francouze a nadvakrát ho překonat. Asistence: Mark Scheifele.
    17:35 Nikolaj EHLERS - 2:1
     
    18:10
    Hosté chtějí rychle odpovědět, MacKinnon předvedl svižné manévry na pravém kruhu, pořádnou střelu však sám nevyprodukoval.
     
    19:28
    Hosté jsou trochu nervózní, čehož se snaží využít Kyle Connor. Domácí forvardi si zvládají v útočném pásmu vytvářet příležitosti, při kterých mají poměrně dost času na střelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní část zápasu byla velmi vyrovnaná, hokej měl slušné tempo. Hostující Colorado se prvním gólem zápasu možná poněkud uspokojilo a udělalo několik velkých chyb v obraně. Domácí Winnipeg toho dvakrát využil a na konci třetiny byl lepším týmem, takže zaslouženě vede.

    Druhá třetina začne přibližně ve 3:05.
     
    Statistiky po 1. třetině

    Střely na branku 12:15
    Zblokované střely 4:6
    Zákroky gólmanů 14:10
    Vyloučení 1:0
    Využití přesilovek 0:0
    Hity 7:12
    Vhazování 12:12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:56
    Nathan MacKinnon nabral podél levého mantinelu obrovskou rychlost, protáhl se kolem obránce a z rohu zvládl ještě v pádu nehodit puk na branku. Connor Hellebuyck raději puk okamžitě přikryl.
     
    21:42
    Valerij Ničuškin na útočné modré za jízdy posunul doprava Compherovi, sám si sjel před branku, kde se následně natahoval, aby tečoval Compherovu přesnou žabičku.
     
    22:39
    Domácí si připravili také solidní šanci, jenže ji nevyhodnotili ideálně. Pokus o efektní zadovku z levého rohu nikoho nenašel.
     
    23:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Klidně založenou akci vedl ANDRÉ BURAKOVSKY, jenž převzal puk ve střední třetině. Za modrou udělal kratičkou stahovačku směrem na střed a vyslal naprosto perfektní ránu zápěstím k protější tyčce. Asistence: Cale Makar a Bowen Byram.
    23:55 André BURAKOVSKY - 2:2
     
    24:50
    Domácí si také při zakládání akce dávali načas, následně vymysleli dlouhou přihrávku Duboisovi na útočnou modrou. Ten byl sám za obranou, jenže neměl rychlost, a tak pálil už z dálky.
     
    25:40
    Samberg si ve vlastním pásmu opět všimnul volného spoluhráče vepředu. Byl jím Mark Scheifele, ten měl už dost času i prostoru, ale tváří v tvář Pavlu Francouzovi také neuspěl.
    25:40 Šance – Mark SCHEIFELE
     
    26:58
    Nate Schmidt si od modré sjížděl hlouběji do pásma, takže jeho zakončení bylo pro Pavla Francouze velmi nepříjemné. Hostující gólman ale ramenem vytěsnil puk nad branku.
     
    27:46
    Hra po vyrovnávacím gólu značně přitvrdila, Neal Pionk se na pravém kruhu nijak nerozpakoval, napřáhl ke stropu haly a vyslal dobrou ránu těsně nad ledem. Hostující gólman tentokrát ukryl kotouč v lapačce.
     
    28:18
    Josh Manson zkoušel něco podobného jako Pionk na druhé straně. Také za jízdy střílel z nápřahu, avšak jeho rána nebyla tak prudká.
     
    29:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další výbornou střelu zápěstím vyslal ERIK JOHNSON. Za modrou čarou převzal krátký pas na ose hřiště a na bližší tyč poslal puk rychlým švihem. Asistence: Alex Newhook a Nico Sturm.
    29:11 Erik JOHNSON - 2:3
     
    30:10
    Hosté ujeli do přečíslení ve dvou, jenže ho nevyřešili ideálně. Zadovka na Byrama byla úplně zbytečná, puk získali domácí.
     
    31:50
    Jets sice mají puk častěji na hokejkách, nicméně v útočném pásmu mají velmi složitou práci. Těsný přístup hostujících obránců je nepouští do nebezpečného zakoknčení.
     
    32:53
    Další pokus o útok Winnipegu hatí nedočkavost ústící v ofsajd.
     
    33:42
    Burakovsky z mezikruží žabičkou předal puk doleva Mikku Rantanenovi, který zakončoval zápěstím, ale Hellebuyck byl dobře postavený.
     
    34:41
    Na druhé straně slabým nahozením z velké dálky Nikolaj Ehlers nemohl nadělat Francouzovi příliš problémů.
     
    35:50
    Josh Morrissey skvěle pracoval v útočném pásmu, kde vybojoval kotouč, jenže jeho spoluhráči střídali, a tak neměl komu nahrát do střelecké pozice.
     
    36:24
    Pavel Francouz se dvakrát musel přesunout doleva proti nebezpečným střelám druhého útoku Winnipegu. První střela mu propadla, tu druhou už podržel.
     
    37:18
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – trestné střílení, hákování).
     
    37:18
    J.T. Compher při trestném střílení nabral značnou rychlost, takže Connor Hellebuyck vůbec nestihl zareagovat na jeho krásnou kličku do bekhendu. Stačilo přehodit gólmanův beton, jenže hostující útočník zamířil vedle.
    37:18 Trestné střílení – J. T. COMPHER
     
    37:28
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Cale Makar – 2 min., podrážení).
     
    37:51
    Colorado nejprve mělo dobrou šanci při oslabení, Winnipeg se však rychle vrátil do útočného pásma, kde Pavla Francouze prověřil Kyle Connor.
     
    38:33
    Erik Johnson ujel na branku domácích při vlastním oslabení. Connor Hellebuyck drží svůj tým na dostřel.
     
    39:28
    Colorado hraje v plném počtu.
     
    39:46
    Přesilová hra se domácím vůbec nepodařila, větší šance při ní mělo paradoxně Colorado. Jets ale ještě mohou stihnout ohrozit Francouze díky zakázanému uvolnění Avalanche.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední dvacetiminutovce se hostům poměrně rychle podařilo obrátit skóre na svou stranu. Hra byla poté z obou stran intenzivnější při osobních soubojích a domácí tým si s tím chvílemi nevěděl rady. Větší šance mělo Colorado, především tu ve formě trestného střílení J. T. Comphera. Oba gólmani nicméně chytají velmi dobře, a tak je třetí třetina ještě zcela otevřená.

    Třetí třetina začne přibližně ve 3:59.
     
    Statistiky po 2. třetině

    Střely na branku 26:28
    Zblokované střely 8:11
    Zákroky gólmanů 25:24
    Vyloučení 1:1
    Využití přesilovek 0:0
    Hity 21:22
    Vhazování 22:18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Cale Makar se protáhnul mezi dvěma obránci a byl úplně sám před Hellebuyckem. Ten ovšem zakončení zápěstím nádherně chytil do lapačky.
    40:17 Šance – Cale MAKAR
     
    41:40
    Avs do třetí třetiny vlétli po hlavě, domácí obrana nestíhá pohyb soupeřů v pásmu před Hellebuyckem, nicméně další pokus na něj teď nepropustila.
     
    42:31
    Nikolaj Ehlers nabral velikou rychlost na levé straně, odkud sám zakončoval vlastní akci. Pavel Francouz byl nalepený na tyčce, takže nenechal domácímu útočníkovi volný prostor v brance.
     
    43:42
    Josh Morrissey hned za modrou nebezpečně střílel zápěstím z osy hřiště, ale nezamířil přesně. Následné dorážky neprošly skrz obranu.
     
    44:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Velký důraz v útočném pásmu se hostům vyplatil. Střelu od modré Hellebuyck pouze vyrazil, NATHAN MACKINNON si pro puk přijel z rohu a dorazil za bezmocného gólmana. Asistence: André Burakovsky a Mikko Rantanen.
    44:04 Nathan MACKINNON - 2:4
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Pierre-Luc Dubois – 2 min., krosček).
     
    45:42
    Laviny trpělivě kombinují v útočném pásmu, jenže ani Makar ani Lehkonen z dobré pozice netrefili branku.
     
    46:30
    Hosté pokračují v neuvěřitelném přesilovkovém tlaku, Nathan MacKinnon rozdává puky od pravého mantinelu, jenže jeho spoluhráči stále netrefují branku.
     
    46:51
    Nakonec Mikko Rantanen jednoduše střílel z osy hřiště od modré. Nebylo to nic, co by mohlo Connora Hellebuycka vystrašit, protože puk mířil doprostřed.
     
    47:02
    Winnipeg hraje v plném počtu.
     
    47:48
    Domácí rychle obrátili do útočného pásma, kde se budou snažit ještě se zápasem něco udělat. Brenden Dillon poslal od modré puk do Francouzovy lapačky.
     
    48:12
    Jevgenij Svečnikov měl za brankou dost času, a tak naznačoval, že se sám obtočí kolem tyčky, nakonec místo toho přihrával před Francouze. Tam ale puk převzali hostující obránci.
     
    49:49
    Colorado už ani tolik nenapadá, ale Jets přesto mají problém s rozehrávkou z vlastního pásma. Adam Lowry alespoň zavezl puk dopředu a vystřelil od levého mantinelu, ovšem nepříliš nebezpečně.
     
    50:38
    Hosté si ve vlastním pásmu nechtějí komplikovat život, a tak řeší situace co nejjednodušeji. Nyní to ovšem znamená dvě zakázaná uvolnění v krátkém sledu.
     
    51:30
    Morrissey vybojoval puk zpoza branky před ni, kde byl na zakončení připraven Pierre-Luc Dubois. Pavel Francouz pokračuje v jistém výkonu s dalším důležitým zákrokem.
     
    51:55
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nico Sturm – 2 min., podrážení).
     
    52:00
    Avalanche úspěšnější na buly, okamžitě posílají puk přes celé hřiště.
     
    52:29
    Josh Morrissey podél modré čáry nabil Nateu Schmidtovi, jehož bomba po teči končí vysoko v ochranné síti.
     
    53:22
    Hráči Winnipegu se dobře rozestavili v útočném pásmu, jenže Scheifele zbytečně volil asi nejsložitější možnou přihrávku, se kterou pochopitelně neuspěl.
     
    53:55
    Colorado hraje v plném počtu.
     
    54:50
    Domácí trpělivě krouží útočným pásmem, avšak už si neví rady s rychlým napadáním ze strany Colorada. Morgan Barron objel branku a pouze bekhendem slabě poslal puk ne bližší tyč.
     
    55:55
    Hosté vyváží puk dopředu, kde si s ničím nedělají starosti, jen šetří dost času.
     
    56:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Naději domácímu týmu dává MARK SCHEIFELE, jenž zavezl puk do pásma po pravé straně. Zhruba z bodu pro vhazování vystřelil zápěstím přesně k protější tyči, kam Francouz nedosáhl. Asistence: Josh Morrissey.
    56:25 Mark SCHEIFELE - 3:4
     
    57:40
    Connor Hellebuyck míří na střídačku, Winnipeg hraje v šesti.
     
    58:15
    Mark Scheifele už na levém kruhu mohl zakončovat, ale nakonec si netroufl, obrátil se a přihrál k modré čáře.
     
    58:31
    Morrissey nejprve nabil doprava Kyleu Connorovi, o chviličku později sám tvrdě vypálil od modré. Puk byl tečován nad branku mimo hřiště.
     
    58:31
    Winnipeg si bere oddechový čas.
     
    58:40
    Po vyhraném vhazování Colorado posunuje kotouč alespoň do středního pásma.
     
    59:16
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Mikko Rantanen – 2 min., krosček).
     
    59:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Morrissey několikrát pálil od modré čáry, nakonec se puk z předbrankového prostoru odrazil doprava k NIKOLAJI EHLERSOVI, na něhož zívala prázdná branka. Domácí útočník včas přispěchal a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Paul Stastny.
    59:44 Nikolaj EHLERS - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Winnipeg to stihl na poslední chvíli, ale přece. Colorado ve druhé polovině třetí třetiny viditelně polevilo, aby šetřilo síly, nicméně nakonec Pavel Francouz nedosáhl na střelu Marka Scheifeleho a dorážku Nikolaje Ehlerse. V poslední minutě bylo zásadní vyloučení Mikka Rantanena.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Winnipeg se po vhazování jako první zmocnil puku, takže teď trpělivě vymýšlí útočnou akci.
     
    60:45
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nikolaj Ehlers – 2 min., sekání).
     
    60:56
    První střelu v přesilovce vyslal z levé strany Nathan MacKinnon, jenže netrefil branku.
     
    61:23
    Adam Lowry se v oslabení dostal s pukem až za útočnou modrou, kde ale pochopitelně nevymýšlel nic složitého. Střelou zápěstím donutil Pavla Francouze zakročit lapačkou a udržet puk.
     
    61:38
    Jets vyhráli buly v útočném pásmu, takže ušetřili dalších několik sekund.
     
    61:59
    Hosté už se zase nastěhovali zpět před Hellebuycka, zakončení si vzal na starost Nathan MacKinnon, domácí brankář také předvedl svou lapačku.
     
    62:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že hosté přesilovou hru nevyužijí, ovšem nakonec uspěla střela CALEA MAKARA. Ten pálil z první z levého kruhu po naprosto přesné Rantanenově přihrávce skrz šířku útočného pásma. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    62:42 Cale MAKAR - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Zábavný zápas plný rychlých útočných akcí nakonec přeci jen vyhráli hosté z Colorada. Rozhodně se nedá říct, že by byli po celé utkání lepším týmem, hra byla velmi vyrovnaná. Avs ale několikrát během zápasu dokázali, že ho mají pod kontrolou, i když se jim to trochu vymklo na konci třetí třetiny. Bod pro Winnipeg je tedy zcela zasloužený, dva pro Colorado také.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku 43:37
    Zblokované střely 13:18
    Zákroky gólmanů 32:39
    Vyloučení 3:3
    Využití přesilovek 1:1
    Hity 30:29
    Vhazování 32:30

    Utkání v Canada Life Center sledovalo 13 900 diváků.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Connor Hellebuyck (WPG) – 32 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86,5 %, odchytal 60:30

    Pavel Francouz (COL) – 39 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,7 %, odchytal 62:42
     
    Česká a slovenská stopa

    Pavel Francouz (COL) – 39 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,7 %, odchytal 62:42
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Nikolaj Ehlers (WPG) 2+1
    2. Mark Scheifele (WPG) 2+1
    3. Nathan MacKinnon (COL) 1+1
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji krásný víkend a všem Dušanům vše nejlepší k svátku! (04:57:52)

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 11. Scheifele (Ehlers, P. Stastny), 18. Ehlers (Scheifele), 57. Scheifele (Morrissey), 60. Ehlers (Dubois, P. Stastny) – 6. Aube-Kubel (Newhook, Manson), 24. Burakovsky (Makar, Byram), 30. E. Johnson (Newhook, N. Sturm), 45. MacKinnon (Burakovsky, Rantanen), 63. Makar (Rantanen, MacKinnon)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, N. Schmidt, Dillon, Samberg – Ehlers, Scheifele (A), P. Stastny (A) – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Sanford – A. Brooks, Toninato, M. Barron.
    Trenér: Dave Lowry

    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar, D. Toews, Manson, J. Johnson, E. Johnson, Byram – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Compher, Lehkonen – Aube-Kubel, N. Sturm, Newhook – L. O'Connor, Helm, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Nicholson, McCauley – Toomey, Smith

    Diváci: 13 900.
    bahis siteleri