Tampa – Boston 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 4:5 (po pr.) | Dallas – New Jersey 1:3 (kon.)
Pittsburgh – Washington 3:6 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
New Jersey Devils
Sobota 09.04.2022, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Pavel ZACHA - 1:3
     
    58:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí ani neodvolali brankáře a během deseti vteřin znova inkasují! Boqvist na levém křídle našel najíždějícího PAVLA ZACHU, jenž taženou ranou zápěstím překonal Oettingera na vzdálenější tyč. Asistence: Jesper Boqvist a Damon Severson.
    58:49 Nico HISCHIER - 1:2
     
    58:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou 71 vteřin před koncem základní hrací doby do vedení! Kapitán NICO HISCHIER si držel kotouč a sólovou operací v útočném pásmu se natlačil do brankového prostoru a jednoduše uklidil puk do sítě! Asistence: Kevin Bahl a Fabian Zetterlund
    44:26 Ty SMITH - 1:1
     
    44:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají a jdeme do dramatu.
    V útočném pásmu podržel puk celkem dlouho na své hokejce Hischier, který jej pak zadovkou přenechal TY SMITHOVI, který pod lapačkou překonal Oettingera. Asistence: Nico Hischier a Fabian Zetterlund.
    33:31 Ryan SUTER - 1:0
     
    33:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a první brankou v zápase jdou do vedení. Po vyhraném vhazování Naměstnikov posunul puk na RYANA SUTERA, který využil zakrytého výhledu Dawse a poslal puk přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Vladislav Naměstnikov a Jamie Benn.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 34. R. Suter (Naměstnikov, Jamie Benn) – 45. Ty Smith (N. Hischier, Zetterlund), 59. N. Hischier (Bahl, Zetterlund), 59. Zacha (J. Boqvist, Severson)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, M. Heiskanen, Hanley, J. Klingberg, Harley, Hakanpää, Lindell – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Jamie Benn, Seguin, Studenič – Kiviranta, Naměstnikov, A. Radulov – M. Raffl, Faksa, Glendening.
    New Jersey Devils: Daws (A. Hammond) – Severson, Graves, D. Hamilton, Ty Smith, P. K. Subban, Bahl – Colton White, Šarangovič, N. Hischier – Bratt, Tatar, Zacha – Mercer, Kuokkanen, J. Boqvist – Zetterlund, Greer, M. McLeod – A. Johnsson.
    bahis siteleri