Tampa – Boston 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 4:5 (po pr.) | Dallas – New Jersey 1:3 (kon.)
Pittsburgh – Washington 3:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:0 (0:0, 0:0, 1:0) Stav série: 1:2
HC Škoda Plzeň
Sobota 09.04.2022, 17:30 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Finále
Partner:
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině rozhodli o svém vítězství, když se prosadil Bogdan Stepanchuk, který se se svou střelou před brankou nemýlil. Sparta poráží Plzeň 1:0 a snižuje stav finálové série na 1:2 ze svého pohledu. Další pokračování série je na programu v neděli 10. dubna od 15:30 hodin. To byla ode mě poslední informace z tohoto duelu, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (19:30:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Máme zřejmě hotovo! Plzeň špatně střídala a trest za hráčskou lavici jede odpykat Aleš Mazanec (PLZ). Sparta bude hrát klasickou přesilovou hru.
     
    59:28
    Adam Jiříček se dostal ke střele od modré čáry, ale plzeňský obránce nebyl se svou střelou příliš úspěšný. Sparťané dostávají kotouč do středního pásma.
     
    59:07
    Sparťané hrají v poslední minutě na jistotu a posílají kotouč znovu až na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravici brankáře Michaela Hrabala.
     
    58:56
    Sparťané vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění a hra se vrátí zpátky před brankáře Michaela Hrabala. Plzeň posílá na ledovou plochu šest hráčů.
     
    58:18
    Titlbach našel svého spoluhráče, ale sparťané byli na obranné modré čáře připravení. Jansa už pokukuje po plzeňské střídačce, hosté to zkusí v šesti!
     
    57:48
    Netušil se neproháčkoval do dobré šance v útočném pásmu a plzeňští hráči se dobře vrátili do svého obranného pásma. Plzni se čas na vyrovnání krátí.
     
    57:13
    Fábry posunul kotouč do hloubi útočného pásma a sparťané se nyní už soustředí pouze na bránění svého náskoku. Hra se nyní přesouvá do pásma Pražanů.
    56:54 Bogdan STEPANCHUK - 1:0
     
    56:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu a BOGDAN STEPANCHUK se dostal ke kotouči, který následně umístil do plzeňské branky. Jansa nestačil na střelu domácího útočníka zareagovat. Asistence: Jakub Žmola.
     
    56:49
    Vojtěch Port svižně vypálil od modré čáry a ránu domácího obránce schoval ve své výstroji brankář Jansa. Hra je znovu na malou chvíli přerušena.
     
    56:32
    Sparťané se vystavili do postavení mimo hru, rozhodčí přerušují hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance hostující Škodovky.
     
    56:08
    Žmolova formace ještě zdržela plzeňský postup směrem dopředu a následně se rozhodla vystřídat. Na ledovou plochu skáčou čerstvé síly ze střídačky.
     
    55:40
    Bogdan Stepanchuk ještě bojoval o kotouč v útočném pásmu a domácí hráči se zdrželi před Jansou. V prostoru modré čáry byli úspěšnější hosté.
     
    55:26
    Radoslav Cichoň se rozhlédl v obranném pásmu a posléze zůstal ležet v útočném pásmu domácích jeden z plzeňských hráčů. Nyní je vše v pořádku.
     
    54:54
    Velká šance domácích! Fábry posunul kotouč před branku Vašíčkovi, který však v tísni zakončil pouze do připraveného brankáře Jansy.
     
    54:21
    Mikuláš Odehnal chtěl založit rychlou akci, ale sparťanskému útočníkovi sjel kotouč z čepele ve středním pásmu. Domácí forvard naštvaně míří na střídačku.
     
    53:49
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a udrželi se před Hrabalem. Ten však i díky dobré práci své defenzivy nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    53:23
    Petr Makovec rychle nahodil kotouč do útočného pásma a hosté ještě zahrozili před Hrabalem. Sparťanský brankář si celou situaci před svou klecí pohlídal.
     
    53:10
    Hra je nyní opět přerušena, kotouč skončil až na plzeňské střídačce. Následovat bude vhazování v útočném pásmu domácích po levici Jansy.
     
    52:23
    Sparťané chybovali ve své rozehrávce a Benák se dostal do šance! Střela hostujícího útočníka našla pouze připraveného Hrabala.
     
    51:50
    Stepanchuk bojoval o kotouč spolu se svými spoluhráči u mantinelu, ale plzeňští hráči byli úspěšnější a rychle obrací hru na druhou stranu kluziště.
     
    51:40
    Sparťané jsou usazeni v útočném pásmu a ránu od modré čáry zastavil svým úspěšným zákrokem brankář Jansa. Hra je na malou chvíli přerušena.
     
    50:58
    Netušil si neobhodil posledního plzeňského obránce v útočném pásmu a hosté následně dostali kotouč alespoň do středního pásma. Hra pokračuje dál.
     
    50:15
    Andrej Fábry v situaci jeden na jednoho nebyl proti Lučanovi úspěšný a kotouč nakonec končí až v rohu kluziště. Oba celky posílají na ledovou plochu čerstvou sílu.
     
    49:35
    Titlbach hlídkoval před sparťanskou brankou na případnou dorážku či střelu z dobré pozice, ale plzeňský útočník se už ke kotouči v útočném pásmu nedostal.
     
    48:29
    Jeden z plzeňských hráčů rychle našlápl a dostal se do až samostatného úniku. Hrabal kotouč zastavil a nedovolil případné další komplikace. Hra je přerušena.
     
    48:20
    Reiser a jeho spoluhráči nemohli pokračovat v útočném pásmu, jelikož rozhodčí píská postavení mimo hru na straně hostujícího týmu z Plzně.
     
    47:40
    Stepanchuk nezpracoval prudkou přihrávku a následně Odehnal bekhendovým pokusem střílel těsně mimo branku.
     
    46:53
    Po vhazování v útočném pásmu domácích se dostali ke kotouči indiáni, kteří vyvezli puk alespoň do neutrální zóny. Svižný hokej na obou stranách pokračuje i nadále.
     
    46:21
    Křišťan se ještě pokoušel získat kotouč ve středním pásmu, což se sparťanskému útočníkovi nepovedlo. Domácí se dostávají k puku o pár chvil později.
     
    45:41
    Tomáš Bartoň spěchal se svým obráncem do obranného pásma a sparťané zastavili nebezpečnou akci plzeňského týmu. Hrabal nemusel zasahovat.
     
    45:31
    Nebezpečná rána domácího útočníka Petra Poláčka, který svou střelou z pravé strany prověřil Jansu. Ten podržel kotouč na své hrudi.
     
    44:58
    Port neobdržel příliš přesnou přihrávku, když se musel otáčet směrem k mantinelu. Sparťané posléze pouze odevzdávají kotouč svému soupeři.
     
    44:13
    Martin Vašíček ještě napadal plzeňskou rozehrávku v útočném pásmu, ale hosté se i přesto dostali do středního pásma. Oba týmy vzápětí střídají.
     
    43:39
    Netušil zdělal oblouk ve středním pásmu a následně vybídl do jízdy svého spoluhráče. Střela z levé strany kluziště nebyla příliš přesná, hra pokračuje dál.
     
    42:57
    Jakub Hromádka ve spolupráci se svým obráncem založili další rychlou akci svého týmu v útočném pásmu, ale plzeňští mladíci se nedostali do zakončení.
     
    42:12
    Jiří Reiser přenechal kotouč svým obráncům, kteří váhali s rozehrávkou. Fábrymu stačilo opravdu málo, aby se talentovaný útočník dostal ke kotouči.
     
    41:49
    A další zakázané uvolnění. Hra se po krátké chvilce vrací zpátky před sparťanského brankáře Michaela Hrabala. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    41:42
    Hosté byli příliš netrpěliví a rozhodčí píská postavení mimo hru na straně Plzně. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance domácí Sparty.
     
    41:08
    Netušil se dostal ke střele z pravého kruhu pro vhazování, Jansa vyrazil puk před sebe, kde neúspěšně dorážel puk do branky útočník Žmola.
     
    40:31
    Žmola se protáhl kolem bránícího protihráče, ale v útočném pásmu byl sám, tudíž proti plzeňské obraně neměl šanci na úspěch. Oba týmy následně střídají.
     
    40:10
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Sparťané však dobře pracují a nepouští svého soupeře do šancí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše sportovní haly, třetí třetina startuje za několik málo okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:58 hodin.
     
    Druhá třetina je rovněž za námi a stejně jako v té první na úvodní branku čekáme. Šance byly k vidění na obou stranách kluziště, sparťané měli v závěru několik dobrých příležitostí, Plzeňští naopak mohli skórovat ve své přesilové hře. Ani jeden z týmů ovšem neskóroval, skóre utkání je i nadále nerozhodné 0:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Hořejšímu přeskočil kotouč hokejku na modré čáře, ale hosté ještě kombinují v útočném pásmu. Hrabal následně pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    39:18
    Poslední minuta druhé třetiny. Střelu z levé strany chtěl ještě tečovat jeden z plzeňských hráčů před brankou, ale Hrabal včas zasáhl a udržel puk v lapačce.
     
    38:56
    Sparťanský brankář Hrabal si musí dát svůj výstroj do pořádku, což se také děje. Nyní je vše v pořádku, vhazovat se bude v útočném pásmu Škodovky.
     
    38:18
    Sparťané zahrozili ve vlastním oslabení! Andrej Fábry ujel plzeňské obraně, ale svou následnou střelou mířil pouze nepřesně.
     
    37:43
    Hosté rozehráli svou kombinaci, ale jeden z bránících sparťanů zablokoval střelu plzeňského obránce. Hosté se musí vrátit pro kotouč až do obranného pásma.
     
    37:32
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici odjíždí za držení Bogdan Stepanchuk (SPA). Sparťanský útočník oslabuje svůj celek na následující okamžiky.
     
    37:10
    Obrovská hrubka v obraně Plzně! Hned dva sparťanští hráči ujížděli sami na plzeňského brankáře, který však zastavil střelu svým betonem!
     
    36:40
    Adam Benák se protlačil k dobré střele z pravé strany kluziště, a kotouč našel pouze boční síťku. Oba týmy následně posílají na led čerstvé síly.
     
    36:08
    Netušil poslal bekhendem kotouč na modrou čáru, kde však byli připravení hosté. Ti se ještě chvíli udrželi na puku v útočném pásmu, ale bez úspěchu.
     
    35:42
    Hezká individuální akce v podání Mikuláše Odehnala! Sparťanský útočník se zbavil posledního obránce hostí a následně prověřil Jansu.
     
    35:08
    Jeden z plzeňských hráčů přebruslil sparťanského obránce a v následné souboji o kotouč v rohu kluziště byli domácí hokejisté úspěšnější.
     
    34:21
    Sparťané se dostali do přečíslení dva na jednoho, ale Jansa se fantasticky stačil přesunout ke své druhé tyčce. Velká škoda pro domácí Spartu.
     
    33:57
    Marek Hořejší zapracoval v útočném pásmu a jeho tým získal kotouč na své hokejky. Brankář Hrabal nemusel zasahovat, sparťané uklidňují situaci.
     
    33:08
    Po vhazování v útočném pásmu se dostali ke kotouči sparťané, kteří následně poslali puk do středního pásma. Plzeňští mladíci vrací puk na druhou stranu.
     
    32:45
    Obrovská možnost pro Plzeň! Adam Titlbach střílel osamocen úplně do odkryté branky, ale hostující útočník trestuhodně minul.
     
    32:18
    Křišťan dojel kotouč v útočném pásmu, ale sparťané se dlouho před brankářem Jansou neohřáli. Plzeňský brankář nemusel zasahovat.
     
    31:43
    Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu a následná střela z levé strany kluziště byla ovšem nepřesná. Indiáni obrací hru na druhou stranu kluziště.
     
    31:35
    Obránce Tomáš Bartoň byl u kotouče v obranném pásmu jako první a rozhodčí pískají zakázané uvolnění hostujícího celku. Hra se stěhuje před Jansu.
     
    30:35
    Velké šance hostí! Dvě nebezpečné střely zastavil brankář Hrabal, poslední rána, kterou měl na svědomí Kučera, šla mimo branku.
     
    30:02
    Plzeňský brankář nakonec nemusel zasahovat, když plzeňští obránci odvedli výbornou práci u mantinelu. Hosté vzápětí podnikají útočnou akci.
     
    29:39
    Stepanchuk napadal plzeňskou rozehrávku a sparťané následně získali kotouč na své hokejky. Jansa musí být v pozoru, hraje se před jeho brankou.
     
    28:53
    Jakub Hašek zastavil plzeňskou akci, následně udělal pár kroků do útočného pásma a svou následnou střelou mířil mimo tři tyče plzeňské branky.
     
    28:42
    Jan Kučera se dostal ke střele z levé strany kluziště a plzeňský útočník prověřil brankáře Hrabala. Ten raději přikryl kotouč ve své lapačce.
     
    28:08
    Žmola ještě bojoval o kotouč v útočném pásmu, nicméně sparťanský útočník svou hokejkou puk nezískal. Plzeňští se dostávají na druhou stranu kluziště.
     
    27:21
    V osobním souboji u mantinelu byli hosté úspěšnější a přesunuli se do útočného pásma. Sparťané se však dobře vrátili do svého obranného pásma.
     
    26:23
    Velká šance na druhé straně kluziště! Titlbach střílel úplně sám před brankou, ale střela plzeňského útočníka byla nepřesná.
     
    25:52
    Petr Křišťan se dostal do útočného pásma a svou následnou střelou prověřil Jansu. Vše už ale bylo těsně po odpískání, když sudí odpískal postavení mimo hru.
     
    25:43
    Bartoň spěchal z kotoučem do obranného pásma a sparťanský obránce celou situaci bez větších obtíží ustál. Sparťané mají kotouč na svých hokejkách.
     
    25:34
    Domácí hráči rychle přesunuli hru na druhou stranu kluziště a brankář Jansa ukryl kotouč ve své lapačce. Hra je na chvíli přerušena.
     
    25:11
    Hrabal vyrazil střelu jednoho z hostí od mantinelu svými betony. V následném osobním souboji v rohu kluziště byli úspěšní sparťané, kteří útočí.
     
    24:38
    Hosté nemohli pokračovat v útočném pásmu, když se vytavili do ofsajdu. Hra je pro postavení mimo hru znovu přerušena a následovat bude vhazování.
     
    24:03
    Po zakázaném uvolnění na plzeňské straně se vhazovalo v útočném pásmu domácích a střela z nebezpečného prostoru nakonec mířila mimo branku.
     
    23:43
    Bartoň si musel dávat pozor na napadajícího protihráče a sparťanský obránce celou situaci bez obtíží ustál. Hrabal tentokrát nemusel zasahovat.
     
    22:52
    Jan Bílek se dostával do samostatného úniku, ale poslední obránce domácích zapracoval svou hokejkou a poslal kotouč do rohu kluziště. Hra pokračuje.
     
    22:34
    Jansa nyní ukryl kotouč v lapačce po nebezpečné střele z dálky od jednoho z domácích borců. Hra je na malou chvíli přerušena, bude se vhazovat.
     
    22:18
    David Hrubý se rychle přesunul do útočného pásma, ale sparťané se dlouho před brankářem Jansou neohřáli. Plzeňští otáčí hru na druhou stranu kluziště.
     
    21:39
    Aleš Mazanec se dostal do dobré akce podél pravé strany kluziště a Hrabal zasáhl. Benák se k dorážce před brankou už nedostal.
     
    21:08
    Marek Hořejší bojoval o kotouč v rohu útočného pásma a hosté ještě zůstali v útočném pásmu. Hrabal celou situaci ustál a zastavil kotouč pro své spoluhráče.
     
    20:50
    Na led skáče Křišťanova formace a mezitím hosté podnikli další útočný výpad po pravé straně kluziště. Rozhodčí však píská postavení mimo hru.
     
    20:05
    Jakub Žmola vyhrál úvodní vhazování pro svůj celek a sparťané se rychle přesunuli do útočného pásma. Tam však plzeňští obránci dobře zapracovali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou zpátky na ledové ploše, druhá třetina může odstartovat!
     
    Další třetina začne přibližně v 18:12 hodin.
     
    První třetina je za námi a na úvodní gól zatím čekáme. Sparťané i hosté si vypracovali řadu gólových šancí, ale oba brankáři jsou zatím bezchybní a drží své týmy. Sparťané v závěru první třetiny nevyužili svou přesilovou hru, a tak skóre utkání je po 20 minutách nerozhodné 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Hosté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Tomáš Skala si sebral kotouč za plzeňskou brankou a oba týmy následně dohrají třetinu u mantinelu.
     
    19:12
    Poslední minuta první třetiny. Petr Křišťan se nezbavil bránícího protihráče, nicméně sparťané získali puk a drží se v pásmu. Jansa zatím nemusel zasahovat.
     
    18:44
    František Netušil nebezpečně hlídkoval před plzeňskou brankou, ale sparťanský útočník se k zakončení následně už nedostal.
     
    18:08
    Netušil se vzápětí proháčkoval do útočného pásma a sparťané se zabydleli před Jansou. Plzeňská čtveřice sparťanskému tlaku zatím výborně odolává.
     
    17:24
    Domácí hokejisté budou hrát další přesilovou hru. Aleš Mazanec (PLZ) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a oslabuje svůj tým na následující okamžiky.
     
    16:53
    Adam Bílek zapracoval u mantinelu a plzeňští hráči následně získali kotouč na své hokejky. Své síly na ledové ploše obměňují sparťané i následně Škodovka.
     
    16:24
    Plzeňští chtěli jít střídat na svou hráčskou lavici, ale rozhodčí píská zakázané uvolnění hostí. Hra se vrátí za malou chvíli před Daniela Jansu.
     
    15:57
    Stepanchuk si obhodil plzeňského hráče a sparťané podnikli další útočnou akci. Jansa však tentokrát nemusel zasahovat, rozhodčí nechávají hru plynout dál.
     
    15:23
    Hosté své oslabení ustáli a přesunuli se do útočného pásma. Janský se však dobře vrátil a zamezil případnému nebezpečí ze soupeřovy strany.
     
    14:44
    Teď byli sparťané nejblíže! Janského rána z pravého kruhu orazítkovala tyčku plzeňské branky. Hra pokračuje dál.
     
    14:40
    A další úspěšný zákrok plzeňského brankáře, který si poradil i se střelou od mantinelu. Sparťané jsou zatím velmi aktivní, ale na gól zatím čekáme.
     
    14:26
    Odehnal našel na modré čáře připraveného Janského, který svou střelou od modré čáry prověřil brankáře Daniela Jansu. Plzeňský maskovaný muž přerušil hru.
     
    13:41
    Další pokus z domácí strany! Fábryho rána z pravého kruhu pro vhazování byla velmi nadějná, ale Jansa vytasil svou lapačku.
     
    13:23
    Port dvakrát nebezpečně pálil od modré čáry, ve druhém případě byla jeho střela ještě tečovaná, ale brankář Jansa bez obtíží zasáhl a vyrazil kotouč.
     
    13:14
    Fábry kombinoval spolu se svými spoluhráči na pravé straně kluziště, ale sparťané se zatím nemohou dostat k razantnější střele v útočném pásmu.
     
    12:56
    František Netušil vybojoval faul pro svůj tým, když za podrážení odjel na trestnou lavici obránce Antonín Lučan (PLZ). Sparta hraje přesilovou hru.
     
    12:03
    Petr Křišťan si najel do dobré střelecké pozice na pravé straně kluziště a talentovaný útočník následně svou střelou prověřil brankáře Daniela Jansu.
     
    11:28
    Hosté se dostali do dobrého tlaku v útočném pásmu! Rána Adam Buzeka od modré čáry byla velmi svižná, ale kotouč skončil až v rohu kluziště.
     
    10:51
    Stepanchuk společně se Žmolou založil rychlou akci středem kluziště, ale plzeňská obrana byla pozorná a poslala kotouč do bezpečí v neutrální zóně.
     
    09:34
    Tomáš Pittr nedosáhl na přihrávku od svého spoluhráče ve středním pásmu a sparťané založili rychlou protiakci. Jansa ovšem tentokrát nemusel zasahovat.
     
    09:22
    Domácí se v klidu ubránili a hrají v plném počtu. Následně se podíval do útočného pásma obránce Port, který však na modré čáře ztratil kotouč.
     
    08:33
    Hořejší na kotouč už nedosáhl a hosté museli vyklidit útočné pásmo. Trest útočníka Petra Poláčka se pomalu krátí, mezitím Stepanchuk ještě napadá rozehrávku.
     
    08:08
    Adam Jiříček se musel vrátit pro kotouč až do svého obranného pásma a hosté založili další útočnou akci zpoza své branky. Sparta se zatím brání úspěšně.
     
    07:39
    Plzeňští se okamžitě usadili v útočném pásmu a zahrozili! Střela Marka Hořejšího našla pouze připraveného sparťanského brankáře, který přerušil hru.
     
    07:10
    Hosté budou hrát za malou chvíli klasickou početní výhodu. Za nedovolené bránění odjel na trestnou lavici útočník Petr Poláček (SPA). Domácí se musí bránit.
     
    06:51
    Lukáš Novák se prohnal přes levou stranu kluziště a následně vyzkoušel pozornost plzeňského brankáře. Střela sparťanského útočníka nebyla přesná.
     
    06:31
    Petr Křišťan se už před plzeňskou brankou díky dobré práci jednoho z obránců hostí nedostal k zakončení. Sparta musí začít znovu až od své branky.
     
    06:11
    Stepanchukova formace se vrátila na ledovou plochu a Port ještě operoval s pukem na modré čáře. Brankář Jansa nakonec musel zasahovat, hra je přerušena.
     
    05:45
    Hraje se ve velmi svižném tempu. Plzeňský obránce nahodil puk do útočného pásma a sparťané rychle obrací hru na druhou stranu kluziště.
     
    04:51
    Další nebezpečná situace v útočném pásmu Sparty. Domácí hokejisté ohrozili Jansu, který však vyrazil kotouč do bezpečí a plzeňští obránci včas zapracovali.
     
    03:48
    Pozor také na druhé straně. Stepanchuk se protlačil do zakončení, když se sklepl kotouč na hokejku a následně neúspěšně zakončoval před plzeňskou brankou.
     
    03:31
    Obrovská možnost pro domácí! Denis Řehoř se dostal před sparťanskou branku a Hrabal fantasticky zastavil střelu plzeňského útočníka.
     
    02:50
    Hosté agresivně napadají sparťanskou rozehrávku, i přesto se domácí hráči dostali do útočného pásma. Střela od modré čáry skončila zablokovaná.
     
    02:26
    Petr Makovec se dostal do náznaku přečíslení dva na jednoho a plzeňský mladík následně zakončil pouze do připraveného Hrabala.
     
    01:41
    Plzeňští obránci dostali kotouč do středního pásma a Netušil přihrával svým spoluhráčům už v neutrální zóně. Hra se přelévá z jednoho konce na druhý.
     
    00:58
    Sparťanský obránce nezachytil kotouč na modré čáře a Bartoň se musel vracet až do svého obranného pásma. Hraje se zatím ve velmi vysokém tempu.
     
    00:23
    Jakub Žmola bojoval o kotouč se svými spoluhráči v rohu kluziště a sparťané vybojovali puk pro sebe. Oba týmy následně posílají na led čerstvé síly.
     
    00:10
    Martin Vašíček uspěl na vhazování ve středovém kruhu a sparťané se rychle přesouvali na druhý konec kluziště. Rozhodčí píská zakázané uvolnění
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už jsou připraveni na ledové ploše, utkání může odstartovat!
     
    Ještě jednou přeji všem fandům krásné sobotní odpoledne u sledování finálového utkání dorostu mezi Spartou a Plzní. Třaskavá bitva startuje za necelých dvacet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků pro dnešní zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – R. Cichoň, Hašek, Šeba, Bartoň (C), Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Horák – Štofa, Beneš.
     
    Hezký den u sledování finále dorostenecké extraligy! Dnes je na programu třetí vzájemný duel mezi Spartou a Plzní, kdy po úvodních dvou zápasech na západě Čech se série přesouvá do hlavního města. Plzeňští vedou ve finálové sérii 2:0 na zápasy a nyní už mohou udělat velmi důležitý krok k titulu. Uspějí v Praze? Utkání startuje v 17:30 hodin, užijte si tento nevšední hokejový zážitek!
     
    Plzeň může být s dosavadním průběhem finálové série velmi spokojena. Plzeňští mladíci totiž přetlačili ve vyrovnaném utkání Spartu 4:1 a ve druhém pokračování rozdrtili svého soupeře 9:1. V týmu se zatím bodově daří hned několika hráčům, ať už se jedná o útočníky Aleše Mazance či Adama Titlbacha. Svěřenci Petra Kořínka mají před sebou ještě dva důležité kroky, které jim schází k zisku vysněného titulu.
     
    Sparta neprožívá zatím vydařené finále, když její soupeř v obou úvodních zápasech byl lepší a zaslouženě zvítězil. Sparťané nejprve v úvodním finálovém klání podlehli Plzni 1:4, kdy jedinou branku svého obstaral útočník Petr Křišťan. Ve druhém vzájemném měření sil plzeňští hokejisté si zastříleli a sparťané schytali od svého soupeře debakl 1:9. V tomto utkání zaznamenal jedinou branku Pražanů Bogdan Stepanchuk. Napraví si Holešovičtí svou reputaci v domácím prostředí?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 57. Stepanchuk (Žmola)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – R. Cichoň, Hašek, Šeba, Bartoň (C), Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Horák – Štofa, Beneš
    Sparta 2 4 Plzeň
    #1 Úterý 05.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 4:1
    #2 Středa 06.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 9:1
    #3 Sobota 09.04.2022 • 17:30
    Sparta - Plzeň 1:0
    #4 Neděle 10.04.2022 • 15:30
    Sparta - Plzeň 1:2
    #5 Středa 13.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 1:4
    #6 Pátek 15.04.2022 • 16:30
    Sparta - Plzeň 2:3 po prodl.
    bahis siteleri