Tampa – Boston 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 4:5 (po pr.) | Dallas – New Jersey 1:3 (kon.)
Pittsburgh – Washington 3:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:0, 3:1, 1:1) Stav série: 2:3
HC Škoda Plzeň
Sobota 09.04.2022, 14:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off DHL extraligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Sparta má za sebou neúspěšné dva venkovní zápasy proti Plzni. Sparťané ve třetím semifinálovém klání sahali po vítězství, když dvakrát v utkání vedli, ale domácí Plzeň vždy dokázala vyrovnat a nakonec zápas otočit na svou stranu. Svěřenci kouče Richarda Žemličky prohráli 3:4. V dalším pokračování Pražané neuspěli 3:1, byť ve třetí třetině vyrovnal svou trefou útočník David Senčák. Uspějí sparťané na domácím kluzišti a vrátí ještě sérii na západ Čech?
     
    Plzeň prožívá velmi vydařené semifinále proti Spartě. Západočeši navázali v domácím prostředí na své výkony z Prahy, když zvítězili v obou zápasech na svém ledě. Plzeňští nejprve uzmuli cenný bod v sérii po výhře 4:3 a následně porazili Spartu 3:1. Třetí plzeňské vítězství v sérii ještě potvrdil svou trefou do prázdné branky útočník Marcel Marcel. Přiveze si Škodovka svou vydařenou formu i do pátého zápasu na Spartě?
     
    Spotu zdar a hokeji zvlášť! DHL extraliga juniorů dnes pokračuje dalšími zápasy v play off a sparťané na svém ledě budou odvracet konec sezony proti Plzni. Udělá Škodovka poslední krok v postupu do finále soutěže? Utkání startuje ve 14.00 hodin, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Kogler) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Ton, Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol.
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Němeček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Kremláček, Malák, Kvasnička – Kopic, Adamec, Korčák, M. Soukup, Marcel, Kaiser, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Pilný, Veselý – Bohuněk, Kis.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fanouškům krásné sobotní odpoledne u sledování juniorského play off mezi Spartou a Plzní! Pátá vzájemná bitva obou soupeřů startuje za necelou hodinu a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků pro dnešní zápas.
     
    Rozbruslení obou týmů je právě u konce, hráči naposledy před dnešním zápasem zamířili zpátky do svých kabin. Pátá semifinálová bitva mezi Spartou a Plzní startuje za necelých dvacet minut!
     
    Hráči jsou připraveni na úvodní vhazování, jdeme na to!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Tam však domácí hokejisté zapracovali a získají kotouč.
     
    00:28
    Kremláček přihrál na modrou čáru svému spoluhráči, který zkusil okamžitě vypálit. Rána hostujícímu obránci příliš nesedla a sparťané posílají puk na druhou stranu.
     
    00:54
    Krupička ještě vystihl plzeňskou rozehrávku, ale plzeňští obránci nakonec úspěšnější a poslali puk do středního pásma. Oba týmy následně střídají.
     
    01:41
    Matěj Houdek našel svou krátkou přihrávkou svého spoluhráče, ale hosté následně poslali kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se vrací před Vondraše.
     
    02:06
    Hosté ještě vybojovali kotouč v útočném pásmu. Chvíli se zdálo, že rozhodčí budou vylučovat z plzeňských řad, ale nakonec je hra vykázána do středního pásma.
     
    02:24
    Vondraš poslal kotouč svou hokejkou k mantinelu a plzeňský brankář následně musel zasahovat proti střele z levé strany kluziště.
     
    02:38
    Jakub Zembol nebyl se svou formací úspěšný při přechodu do útočného pásma a rozhodčí píská postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:13
    Jan Krupička chtěl pokračovat v útočné akci, ale zřejmě jeho spoluhráč Konečný byl v útočném pásmu dříve. Rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    03:28
    Josef Dáňa si musel zpracovávat kotouč svou hokejkou a hosté se posléze dostali do útočného pásma. Za sparťanskou brankou byli domácí hráči úspěšnější.
     
    04:15
    Sebastián Malát našel své spoluhráče v obranném pásmu a hosté rozjeli další útočnou akci. Útočník Vitouch dobře zapracoval ve středním pásmu.
     
    04:43
    Krupičkovu chybělo pár kroků, aby se dostal ke kotouči v útočném pásmu. Plzeňští hráči měli nakonec k puku blíže a uklidňují situaci v obranném pásmu.
     
    05:11
    Kvasnička našlápl ve středním pásmu a následně hledal na levé straně Marcela. Druhý jmenovaný neudržel kotouč na své hokejce u mantinelu.
     
    05:24
    Ondřej Hrabík nebezpečně tečoval střelu jednoho ze sparťanů z levé strany kluziště. Sparťanský útočník nasměroval puk mimo branku.
     
    05:46
    Michal Vágner se dobře vrátil do obranného pásma a pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Následnou střelu z dálky vyráží Vondraš do rohu kluziště.
     
    06:29
    Petr Ton se těžce zvedal z ledu po hitu od jednoho z hostujících hráčů a sparťanský útočník nakonec odjel po svých na sparťanskou střídačku.
     
    06:58
    Tomáš Tomek spolu se svým obráncem rychle spěchal do obranného pásma, ale hosté se přeci jen chvíli udrželi na kotouči před brankářem Krbečkem.
     
    07:32
    Petr Hauser se zkoušel probít do útočného pásma, ale přes posledního obránce hostí se nedostal. Plzeňští hokejisté jdou na kotouči v uklidňují situaci.
     
    08:11
    Dominik Soukup se už dostával do samostatného úniku, ale Krbeček svou hokejkou odpálil kotouč do bezpečí k mantinelu. Divoká pasáž hry pokračuje.
     
    08:39
    Vondraš si počkal ve svém brankovišti na nebezpečnou ránu od jednoho z domácích borců a plzeňský brankář raději ukryl kotouč ve své lapačce. Hra je přerušena.
     
    09:14
    Maxim Kubánek si najížděl na dlouhou přihrávku od svého obránce, ale sparťanský útočník se ke kotouči v ve středním pásmu nakonec nedostal.
     
    09:46
    Kremláček našel svého spoluhráče na modré čáře a plzeňští hráči následně ohrozili sparťanskou branku. Krbeček zasáhl a poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    10:35
    Tomov vybídl do jízdy Krupičku a sudí zrušil signalizované zakázané uvolnění. Jeden z hostujících hráčů však dobře zasáhl a poslal kotouč do bezpečí.
     
    10:54
    Adam Dolhý si sebral kotouč v obranném pásmu a založil plzeňskou protiakci. Sparťané byli na obranné modré čáře velmi pozorní a zasáhli.
     
    11:28
    Kvasnička chtěl pokračovat v útočné akci za sparťanskou brankou a následně ještě útočil Kopic. Rozhodčí píská postavení mimo hru Śkodovky.
     
    11:46
    Kuchárik našel v útočném pásmu svého spoluhráče a plzeňští hráči následně ohrozili brankáře Krbečka, který zasáhl hru. Sudí následně přerušuje.
     
    12:18
    Šindelek přimáčkl na mantinel jednoho z plzeňských hráčů a sparťané se zmocnili kotouče. Domácí hokejisté zakládají útočnou akci podél mantinelu.
     
    12:48
    Jakub Konečný střílel prudce z pravé strany kluziště a jeho rána mířila těsně nad plzeňskou branku. Vondraš měl štěstí.
     
    13:06
    Plzeňští rychle přenesli hru na druhou stranu a Krbeček musel zasahovat! Pánovu střelu od modré čáry ještě tečovali jeho spoluhráči, sparťanský brankář zasáhl.
     
    13:54
    Kremláčkovu ránu z levé strany kluziště zablokoval clonící Konečný a následně přikryl kotouč pod lapačku Krbeček. Bude se vhazovat v útočném pásmu hostí.
     
    14:11
    Marcel Marcel tečoval letící kotouč do útočného pásma a hosté se ještě udrželi před Krbečkem. Sparťanský brankář veškerou snahu hostí zastavil.
     
    14:54
    Oto Theimer bojoval o kotouč se svými spoluhráči a domácí hráči se ještě udrželi v útočném pásmu. Vondraš ovšem nemusel zasahovat, hra pokračuje.
     
    15:28
    Adam Ženíšek ještě udržel kotouč v útočném pásmu a oba týmy vzápětí poslaly na ledovou plochu. Sparťané uklidňují situaci ve svém obranném pásmu.
     
    15:57
    Maxim Kubánek dojížděl kotouč do útočného pásma, ale poslední obránce hostí včas zasáhl a plzeňští obránci následně zakládají útočnou protiakci.
     
    16:18
    Sebastián Malát se tlačil do velmi dobré akce v útočném pásmu, ale plzeňský útočník se nedostal k zakončení před Krbečkovou brankou.
     
    17:19
    Obrovská možnost pro domácí Spartu! Tomkova nebezpečná rána z mezikruží a Vondraš zasáhl svými betony.
     
    17:40
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na trestnou lavici usedl Petr Hauser (SPA) a Dominik Soukup (PLZ). První jmenovaný za nedovolené bránění a druhý za držení.
     
    18:29
    Hra ve čtyřech hráčích zatím lépe vyhovuje hostům. Ti se dostali dvakrát do nebezpečné šance v útočném pásmu a Krbeček pokaždé musel zasahovat.
     
    19:22
    Poslední minuta první třetiny. Střelu Tona z levé strany lapil do své náruče brankář Vondraš. Plzeňský brankář svým úspěšným zákrokem zároveň přerušil hru.
     
    19:44
    Sebastián Malát si sebral kotouč v rohu kluziště po špatné rozehrávce domácích, ale sparťané následně svou chybu napravili a mají kotouč na svých hokejkách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Navzdory několika šancím na obou stranách jsme branku v úvodní třetině neviděli, oba brankáři jsou zatím velmi úspěšní. Na jedné straně nebyl úspěšný Konečný s Tomkem, na straně druhé neúspěšně zakončoval Malát. Sparťané zatím s Plzní hrají nerozhodně 0:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:43 hodin.
     
    Hráči se vrátili zpátky ze svých kabin na ledovou plochu, druhá třetina může odstartovat!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Michal Vitouch vyhrál vhazování ve středovém kruhu a sparťané se přesunuli na druhý konec kluziště. Vondraš zatím ovšem nemusel zasahovat.
     
    20:28
    Sebastián Malát se dostal do další dobré šance, když vystřelil z levé strany. Krbeček zasáhl a vyrazil kotouč do bezpečí, hra následně pokračuje dál.
     
    21:08
    Plzeňští hokejisté uspěli na vhazování v útočném pásmu. Marcel se dostal do dobré střelecké pozice na levém kruhu pro vhazování a ohrozil Krbečka.
     
    21:51
    Nino Tomov uklidnil situaci v obranném pásmu a sparťané v klidu poslali na ledovou plochu čerstvé síly. Ty obměňuje také hostující Škodovka.
     
    22:36
    Krbeček zkontroloval kotouč svým pohledem a sparťané ještě bojovali o puk v obranném pásmu. Plzeňští hráči jsou zatím úspěšní a získají puk pro sebe.
     
    22:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejisté jdou do vedení. Po Malátově přihrávce se prosadil VÁCLAV ADAMEC. Krbeček nestačil na letící kotouč včas zareagovat, sparťané ztrácí jednu branku. Asistence: Sebastián Malát.
     
    23:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme bleskově vyrovnáno! MICHAL VITOUCH se zorientoval v plzeňském brankovišti a následně poslal puk do branky. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Jakub Zembol, Petr Hauser.
     
    24:24
    Sparťané pokračují ve svém tlaku v útočném pásmu a Vondraš musel být na pozoru. Plzeňský brankář následně vyrazil kotouč po sparťanské střele do bezpečí.
     
    25:15
    Kubánek s Hrabíkem spěchali do útočného pásma, kde se sparťané dlouho neudrželi. Plzeňští obránci mají puk na svých hokejkách a zakládají protiakci.
     
    26:17
    Michal Vitouch nahodil puk do útočného pásma, ale Kuchárik byl u puku dříve. Rozhodčí následně píská přihrávku rukou, hra je tedy přerušena.
     
    26:33
    Ducháčova zůstala usazena v útočném pásmu, ale hosté se posléze dostali ke kotouči a přesouvají se do útočného pásma. Krbeček ale nemusel zasahovat.
     
    27:08
    Vágner se dostal ke kotouči po nepřesné přihrávce hostí ve středním pásmu a sparťané v klidu dostřídali své hráče. Krbeček vše sleduje ze své branky.
     
    27:51
    Jakub Hamšík nyní poslal na mantinel útočníka Tona a sparťané se následně ještě dostali k velké šanci. V mezikruží však zapracovali obránci.
     
    28:19
    Hosté přesunuli hru na druhý konec kluziště. Střelu od modré čáry zastavil svým dalším úspěšným zákrokem Krbeček. Sparťanský brankář přerušil hru.
     
    28:37
    Vitouch se přesunul do útočného pásma, kde však domácí hráči Vondraše neohrozili. Plzeňští obránci mají kotouč na svých hokejkách a míří dopředu.
     
    28:57
    Hosté se usadili v útočném pásmu a Krbeček zastavil kotouč po střele z levé strany kluziště! Marcelova formace odvedla dobrou práci.
     
    29:15
    Vágner ještě bojoval o kotouč v obranném pásmu, ale hosté byli při svém napadání úspěšní. Následná přihrávka před branku nebyla příliš přesná.
     
    29:54
    Malát hlídkoval u mantinelu, odkud vyplave kotouč na plzeňské hokejky. Sparťané se následně osvobozují vyhozením kotouče až na druhou stranu.
     
    30:16
    Plzeňští hráči jsou nyní velmi aktivní a posílají na sparťanskou branku jeden kotouč za druhým. Krbeček znovu pohotově zasáhl a přerušil divokou pasáž hry.
     
    30:50
    Kuchárik spěchal za kotoučem do obranného pásma, ale sparťanský Vitouch byl úspěšnější a svou následnou střelou mířil nepřesně.
     
    31:08
    Dolhý si dojel kotouč v obranném pásmu a plzeňští obránci založili další útočnou akci. V rohu kluziště byli úspěšní sparťané zásluhou Theimera.
     
    31:41
    Vondraš nyní pohotově rozehrál na rohu kluziště a indiáni poslali kotouč až na druhý konec kluziště. Oba týmy následně střídají své síly na ledové ploše.
     
    32:18
    Petr Ton v dobré rychlosti zkoušel najít svého spoluhráče v útočném pásmu, ale plzeňští obránci se dobře vrátili a zastavili sparťanskou protiakci.
     
    32:51
    Zembolovu při snaze nahodit kotouč do útočného pásma sjel puk z čepele, ale jeden z domácích hráčů přeci jen nahodil puk za branku Vondraše.
     
    33:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou poprvé v utkání do vedení! PETR HAUSER se dostal ke kotouči na pravém kruhu a svou střelou zřejmě překvapil Vondraše, který si myslel, že má kotouč pod svými betony. Asistence: Jakub Zembol.
     
    34:04
    Jeden z plzeňských hráčů zůstal ležet na ledové ploše a těžce se zvedal z ledu. Nyní už míří na plzeňskou střídačku a hra může následně pokračovat.
     
    34:18
    Filip Šindelek dobře zapracoval ve svém obranném pásmu a přes útočníka Vitoucha sparťané dostali kotouč do středního pásma.
     
    35:24
    Sparťané nyní podnikají jeden útočný výpad za druhým. Zembol společně se svými spoluhráči založil útočnou akci, ale Vondraš tentokrát nemusel zasahovat.
     
    35:47
    Hauser si sjížděl na přihrávku od svého spoluhráče na levý kruh, ale jeden z plzeňských hráčů včas zapracoval a zablokoval přihrávku z domácí strany.
     
    36:27
    Jakub Zembol číhal na samostatný únik, ale sparťanský útočník se následně vystavil do postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    36:54
    Dolhého střela byla velmi nenápadná a nakonec orazítkovala oblouk sparťanské branky. Krbeček ještě následně zkontroloval kotouč svým zákrokem.
     
    37:18
    Václav Adamec v situaci dva na dva posunul kotouč do útočného pásma, kde se však v rohu kluziště hosté na kotouči neudrželi. Sparťané obrací hru.
     
    37:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do dvoubrankového vedení! DAVID SENČÁK se dostal ke kotouči před plzeňskou brankou a následně neomylně poslal puk do sítě. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    38:23
    Tomáš Tomek přihrával svému spoluhráči na modré čáře už nepřesně a sparťané musí s kotoučem vycouvat až do středního pásma. Hra pokračuje dál.
     
    38:39
    Plzeňští hráči budu hrát za chvíli přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Petr Hauser (SPA), který vyfasoval menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    39:09
    Kubánek se dostal do samostatného úniku a chvíli to vypadalo, že jeden z vracejících se obránců se provinil nedovoleným zákrokem. Hra pokračuje dál.
     
    39:33
    Kremláček obdržel přihrávku v obranném pásmu a sparťané ještě následně úspěšně napadali sparťanskou rozehrávku. Domácí jsou zatím velmi pozorní.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli celkem čtyři branky. Za Plzeň otevřel skóre utkání Václav Adamec, ale domácí posléze třemi góly otočili skóre na svou stranu. Prosadil se Michal Vitouch, následně Petr Hauser a třetí branku domácího týmu obstaral David Senčák. Udrží sparťané ve třetí třetině své vedení?
     
    Další třetina začne přibližně v 15:28 hodin.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše sportovní haly, utkání může pokračovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Tam však sparťané dobře zapracovali a dostali hru na druhý konec.
     
    40:27
    Hosté budou hrát dvanáct vteřin přesilovou hru pět na tři! Michal Vitouch (SPA) vyfasoval dvě trestné minuty za hákování. Hosté jsou v tlaku.
     
    40:40
    Jakub Hamšík se dostal ke střele od modré čáry a jeho ránu obětavě zablokoval jeden z clonících hráčů Sparty. Domácí se následně osvobozují.
     
    41:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se vrací zpátky do zápasu! DANIEL MALÁK se dostal ke střele z pravého kruhu pro vhazování a svou střelou překonal Krbečka. Asistence: Adam Dolhý.
     
    42:08
    Jeden z plzeňských hráčů se proháčkoval až do samostatného úniku a Krbeček musel zasahovat svými betony. Hra pokračuje dál.
     
    42:41
    Vlastimil Kvasnička se dostal ke kotouči v obranném pásmu a poslal ho do středního pásma. Oba týmy mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    43:13
    Vondraš si vyjel ze svého pracoviště a zastavil nebezpečnou ránu jednoho z domácích hráčů. Hra pokračuje dál, sparťané jsou i nadále v útočném pásmu.
     
    43:37
    Jakub Konečný obdržel přihrávku do přečíslení dva na jednoho a talentovaný útočník nastřelil přesouvajícího se Vondraše.
     
    43:54
    František David spěchal za kotoučem do obranného pásma a sparťané se poté dostali do šance. Ránu z levé strany kluziště zastavil svým zákrokem Vondraš.
     
    44:11
    Nino Tomov vyslal od modré čáry nebezpečnou ránu a střelu domácího obránce zastavil svým brankářem Vondraš. Hra je následně přerušena.
     
    44:39
    Zembol odvedl dobrou práci, když zastavil únik jednoho z plzeňských hráčů. Škodovka v posledních minutách srovnala hru a může pomýšlet na vyrovnání.
     
    45:11
    Teď však musel být Vondraš v pozoru! Krupička se natahoval po kotouči v útočném pásmu, ale sparťanský útočník se ke kotouči už nedostal. Hra pokračuje.
     
    46:03
    Jakub Tůma se dostal k zajímavé střele z mezikruží, ale kotouč k Vondrašovi nakonec nedoputoval. Hosté posílají kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    46:18
    Maxim Kubánek ještě napadal plzeňskou rozehrávku a sparťané se dostali do další zajímavé šance. Vondraš v čele se svou obranou dobře zapracoval.
     
    46:39
    Petr Ton se tlačil před posledního plzeňského obránce a sparťanský útočník nedotáhl svou kličku do úspěšného konce. Vondraš podržel svůj tým.
     
    47:34
    Vladimír Kremláček se dostal s kotoučem do zajímavé pozice v útočném pásmu a svou střelou nepřekonal sparťanského brankáře Jakuba Krbečka.
     
    47:54
    Krupička se obtočil s pukem u mantinelu a následně se snažil vystřelit. Domácí hráči však plzeňskou branku už neohrozili a hosté jsou na puku.
     
    48:25
    Oto Theimer v přečíslení dva na jednoho zkoušel svižně vystřelit, ale Vondraš nemusel zasahovat. Skóre se nemění.
     
    49:18
    Hosté byli nyní usazen v útočném pásmu a Kopicova rána do odkryté branky nebyla úspěšná. Krbeček se úspěšně přesunul a zastavil akci Škodovky.
     
    49:56
    Hauser se na druhé straně dostal ke střele, nicméně sparťanský útočník z těžké pozice nezakončil ideálně. Šance se střídají na obou stranách kluziště.
     
    50:42
    Tomáš Tomek zapracoval v obranném pásmu a sparťané založili útočnou akci. Plzeňští hráči zastavili na hranici pravidel domácí útočnou protiakci.
     
    51:20
    Tomáš Pánek byl u kotouče v obranném pásmu jako první a plzeňští obránci uklidnili hru ve svém obranném pásmu. Oba týmy poslaly na led čerstvé síly.
     
    51:50
    Sparťané budou mít dobrou šanci na vstřelené gólu. Na trestnou lavici usedl plzeňský obránce Adam Dolhý (PLZ), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení.
     
    52:11
    Domácí hráči se usadili v útočném pásmu a ohrozila Vondraše. Plzeňský brankář musel zasahovat proti střele z levé strany kluziště, následně je hra přerušena.
     
    52:35
    Petr Hauser si narazil přihrávku se svým spoluhráčem a sparťané se dostali do útočného pásma. Domácím hráčům však kombinace zatím nevychází.
     
    53:18
    Hosté útočí i ve vlastním oslabení! Poslední obránce domácích se však ke střele už nedostal a Krbeček nemusel zasahovat. Sparta musí začít od své branky.
     
    54:02
    Dolhý se zapojil do útočné akce podél levého mantinelu a následně hosté ohrozili sparťanskou branku. Krbeček bez větších obtíží kotouč zastavil.
     
    54:43
    Adam Ženíšek se neprotlačil do útočného pásma podél mantinelu, ale i přesto hosté ještě na chvíli zůstali usazeni před Krbečkem. Ten však nemusel zasahovat.
     
    55:18
    Posledních pět minut třetí třetiny. Houdek střílel od modré čáry a hosté ještě doráželi puk v brankovišti. Krbeček se štěstím odolal.
     
    55:43
    Hosté se dostali do další dobré akce v útočném pásmu. Střelu z levého kruhu pro vhazování zastavil svým dalším úspěšným zákrokem Krbeček.
     
    56:00
    Rozhodčí nyní píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Hra je následně vykázána až do středního pásma, bude se vhazovat v neutrální zoně.
     
    56:11
    Vágner se snažil obhodit kotouč přes obránce Kremláčka, ale sparťanský útočník nebyl ve svém počínání příliš úspěšný. Sparta vyhazuje puk na icing.
     
    56:39
    Marcel Marcel se snažil proniknout do útočného pásma středem kluziště, al obrana domácího týmu byla úspěšnější a zastavila plzeňskou útočnou akci.
     
    57:09
    Krupička našel svou přihrávkou ve středním pásmu pouze plzeňské hráče, kteří vrátili dobře do svého obranného pásma. Vondraš už zřejmě opustí svou branku.
     
    57:59
    Poslední dvě minuty třetí třetiny! Vágner ještě spěchal za pukem do útočného pásma, aby zdržel plzeňskou rozehrávku. Vondraš už je na střídačce.
     
    58:38
    Zembol dojel kotouč v útočném pásmu a rozhodčí budou vylučovat z plzeňských řad! Na trestnou lavici zavítal Jakub Hamšík (PLZ) za hrubost.
     
    58:53
    Sparťané vyhodili kotouč do útočného pásma a těsně minuli prázdnou branku. Následně se strhla menší strkanice ve středním pásmu, nyní je hra přerušena.
     
    59:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Série se ještě vrátí do Plzně! JAKUB ZEMBOL dojel kotouč v útočném pásmu a z rohu kluziště poslal kotouč do branky. Asistence: Petr Hauser.
     
    Konec zápasu.
     
    Sparťané si ve třetí třetině pohlídali své vedení a dokráčeli pro výhru 4:2. Série se tak za stavu 3:2 pro Plzeň vrací na západ Čech. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, já se s Vámi loučím a budu se těšit u finálového utkání dorostu taktéž mezi Spartou a Plzní. Na počtenou! (16:00:14)

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 24. M. Vitouch (Zembol, Hauser), 34. Hauser (Zembol), 38. Senčák (O. Hrabík), 60. Zembol (Hauser) – 23. Adamec (Malát), 42. Malák (Dolhý)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Kogler) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Němeček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Kremláček, Malák (C), Kvasnička – Kopic (A), Adamec, Korčák, D. Soukup, Marcel, Kaiser, Malát (A), Ženíšek, Kuchárik, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Pilný, Veselý – Bohuněk, Kis
    Sparta 2 4 Plzeň
    #1 Pátek 01.04.2022 • 18:00
    Sparta - Plzeň 3:4 po prodl.
    #2 Sobota 02.04.2022 • 12:45
    Sparta - Plzeň 3:1
    #3 Úterý 05.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 4:3
    #4 Středa 06.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 3:1
    #5 Sobota 09.04.2022 • 14:00
    Sparta - Plzeň 4:2
    #6 Pondělí 11.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 2:0
    bahis siteleri