Nashville – Florida 1:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 6:1 (kon.)
Edmonton – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Boston 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 3:2 (po pr.)
Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:3 (2:3, 3:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 10.04.2022, 23:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1. Brandon Duhaime to vzal na sebe, ranou k bližší tyčce však Petersena nezaskočil.
     
    53:26
    Brendan Lemieux si počínal nešikovně v souboji s Kulikovem, kterého podrazil. Wild dostávají k dispozici přesilovku.
     
    49:19
    Matthew Boldy byl po přihrávce Gaudreaua sám před Petersenem, ovšem zamířil jen do jeho betonů!
     
    43:16
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Brandon Duhaime – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Brendan Lemieux – 5 min., bitka).
     
    43:16
    Po domácím gólu se servali Brandon Duhaime a Brendan Lemieux! Mírně navrch měl asi útočník Minnesoty.
    43:16 Nick BJUGSTAD - 6:3
     
    43:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí však na ofenzivu také nerezignovali a nyní zvyšují na 6:3! Obránce Jacob Middleton si sjel s pukem až na levý kruh, odkud vystřelil. Orazítkoval vzdálenější tyčku branky Kings. Odražený kotouč si pak našel NICK BJUGSTAD, který ho dopravil za záda Petersena, jenž se za ním vrhal fotbalovou robinsonádou už marně. Asistence: Jacob Middleton.
     
    41:09
    Alex Iafallo zavezl puk do útočného pásma a vystřelil. Jeho pokus lehce tečoval obránce a pořádně tím vystrašil Fleuryho. Ten se za pukem vrhal tygřím skokem. Sice na něj nedosáhl, ovšem kotouč propadl vedle jeho levé tyčky.
     
    37:35
    Wild teď měli velké štěstí! Nástřel Kempeho tečoval před brankou Alex Iafallo a Fleuryho zachránila pravá tyčka. Domácí brankář si následně zády lehl na kotouč a neumožnil tak protihráčům dorážet.
     
    37:22
    Domácí špatně vystřídali a na ledě jich bylo v jednu chvíli šest. Kings tedy budou hrát další přesilovku.
     
    36:13
    Obrovský závar před domácím brankovištěm! Po střele Gabriela Vilardiho trefil puk brusle před brankou stojícího Trevora Moora. Poté dorážel Viktor Arvidsson a ležícímu Fleurymu pomohl také Spurgeon, jenž se natáhl v brankovišti. Kotouč skončil někde pod brankářem Minnesoty!
     
    35:43
    Z vrcholu levého kruhu střílel Sean Durzi. Poté ještě přišla dorážka Alexe Iafalla, kterou dokázal Fleury zastavit betony!
     
    34:41
    Mats Zuccarello podrazil Danaulta a Kings budou moci se stavem něco udělat v přesilové hře.
    33:59 Marcus FOLIGNO - 5:3
     
    33:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok pátým gólem v řadě! Od modré čáry vystřelil Jordie Benn. Letící puk tečoval mezi kruhy stojící MARCUS FOLIGNO, který ho sklepl do protipohybu bezmocného Cala Petersena. Asistence: Jordie Benn a Jordan Greenway.
    29:46 Mats ZUCCARELLO - 4:3
     
    29:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí dokonale otáčejí vývoj utkání, v němž prohrávali už 0:3! Ryan Hartman vyhrál buly pro MATSE ZUCCARELLA, který z levého kruhu vypálil k bližší tyčce a lapačka Petersena sáhla do prázdna – 4:3. Asistence: Ryan Hartman.
     
    29:44
    Domácí dobře sehráli přečíslení 3 na 2, které podpořil obránce Alex Goligoski. Ten dostal zpětnou přihrávku od Zuccarella, z první však neprostřelil dobře postaveného Petersena.
     
    28:13
    Moc nescházelo a hosté se vrátili do role vedoucího týmu! Z mezikruží pálil Gabriel Vilardi. Fleury si puk prvním zákrokem srazil mezi betony a následně ho málem nasměroval za brankovou čáru. Stihl se však bleskurychle zorientovat a hrací předmět včas zalehnout! K dorážce se tak nedostal ani u brankoviště hlídkující Quinton Byfield.
     
    22:15
    Další příležitosti domácích! Jonas Brodin nahazoval z levé strany puk na branku. K dorážce se dostal Kirill Kaprizov, který nepřekonal Petersena!
    21:39 Jared SPURGEON - 3:3
     
    21:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Důrazného forčekinku spoluhráčů využil JARED SPURGEON. Ten se dostal u pravého mantinelu k puku před Iafallem, nabruslil si s ním před branku a bekhendovou střelou k levé tyčce překonal Petersena – 3:3. Bez asistence.
    16:54 Matthew BOLDY - 2:3
     
    16:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí během 50 sekund snižují na rozdíl jediného zásahu! Kevin Fiala našel z rohu kluziště MATTHEWA BOLDYHO, který se rozhodl pro střelu z první a puk pověsil do vzdálenějšího horního růžku Petersenovy svatyně – 2:3. Asistence: Kevin Fiala a Jacob Middleton.
    16:04 Kirill KAPRIZOV - 1:3
     
    16:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a snižují na 1:3! Matthew Boldy nahrál z pravého kruhu k brankové čáře KIRILLOVI KAPRIZOVOVI. Ten chtěl hledat před brankou číhajícího Erikssona-Eka, ovšem před ním si kotouč srazil do vlastní sítě obránce Olliho Määttäho. Asistence: Matthew Boldy a Jared Spurgeon.
     
    15:49
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Cal Petersen – 2 min., podrážení).
     
    15:49
    Mats Zuccarello se objevil sám před Calem Petersenem, který si s bekhendovou kličkou norského útočníka poradil! Poté ale Zuccarello přes gólmana Kings přepadl a sudí signalizuje trest za podrážení.
    10:17 Adrian KEMPE - 0:3
     
    10:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka LA! Anže Kopitar vyhrál buly v útočném pásmu. Puk se dostal na modrou čáru k obránci Durzimu, který ho přihrál doleva na ADRIANA KEMPEHO. Ten vypálil z voleje z vrcholu kruhu a kotouč zapadl k bližší tyčce Fleuryho branky, který nedokázal lapačkou adekvátně reagovat. Naštvaný brankář Minnesoty následně přerazil hůl o brankovou konstrukci. Asistence: Sean Durzi a Phillip Danault.
     
    09:31
    Na trestnou lavici míří Jordan Greenway za držení. Přesilovka pro Kings.
    08:22 Carl GRUNDSTRÖM - 0:2
     
    08:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté zatím těží z minima maximum! Za brankou se dostal k puku CARL GRUNDSTRÖM. Švédský útočník ji obkroužil a dostal se k bekhendové střele z levého kruhu, která zapadla ke vzdálenější tyčce z Fleuryho pohledu – 0:2. Bez asistence.
    01:33 Rasmus KUPARI - 0:1
     
    01:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení gólem ve vlastním oslabení! Skvěle to udělal Trevor Moore, který ve středním pásmu vysunul bekhendovou nahrávkou RASMUSE KUPARIHO. Ten si před Fleurym přehodil puk na forhend a zvedl ho nad pravé rameno gólmana Minnesoty. Asistence: Trevor Moore.
     
    00:28
    Troy Stecher podrazil Kevina Fialu a domácí tak čeká hned na úvod přesilovka.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 17. Kaprizov (Boldy, Spurgeon), 17. Boldy (K. Fiala, J. Middleton), 22. Spurgeon, 30. Zuccarello (Hartman), 34. M. Foligno (Jordie Benn, Greenway), 44. Bjugstad (J. Middleton) – 2. Kupari (T. Moore), 9. Grundström, 11. A. Kempe (Durzi, Danault)


    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, D. Kulikov, J. Brodin, Goligoski, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Jost, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – Duhaime, Bjugstad, Boldy.
    Trenér: Evason

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Durzi, M. Roy, Spence, O. Määttä, Stecher, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo (A) – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Vilardi, Byfield, Grundström – B. Lizotte, Kupari, B. Lemieux.
    Trenér: McLellan

    Rozhodčí: Lee, McCauley – Brisebois, Smith

    Diváci: 19 104
    bahis siteleri