Montreal – Winnipeg 2:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Winnipeg Jets
Úterý 12.04.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Adam LOWRY - 2:4
     
    58:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Samuel Montembeault sotva stihl dojet na střídačku a už měl puk v opuštěné bráně. Morrissey pod tlakem nahrál Sanfordovi. Ten o mantinel narazil ADAMU LOWRYMU a samotné zakončení ze středního pásma už bylo nejjednodušší z těchto kroků. Asistence: Zachary Sanford, Josh Morrissey.
    51:01 Jevgenij SVEČNIKOV - 2:3
     
    51:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Za pomoci několika přesných přihrávek prošli Jets do útočného pásma. Tam si Connorův pas z levého křídla přivlastnil JEVGENIJ SVEČNIKOV a po dvaceti zápasech bez gólu vrátil hostům jednogólové vedení. Montembeaultovi ztížil situaci clonící Dubois. Asistence: Kyle Connor, Pierre-Luc Dubois.
    46:19 Josh ANDERSON - 2:2
     
    46:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Byron neobešel Pionka, který chtěl okamžitě rozehrát protiútok, jenže zahrál na icing a ten přišel hosty velmi draho. Suzuki vyhrál buly na Petryho, jehož dělovou ránu JOSH ANDERSON nohou ztečoval do Hellebuyckova protipohybu. Asistence: Jeff Petry, Nick Suzuki.
    24:00 Paul STASTNY - 1:2
     
    24:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to jsou vynikající minuty pro Barrona, jenž po první trefě v kariéře zaznamenal i povedenou asistenci. Vyměnil si puk se Sambergem, nalevo vyškolil Rema Pitlicka a přihrávkou z úrovně brankové čáry nechal provést gólovou střelu bez přípravy PAULA STASTNYHO. Asistence: Morgan Barron, Dylan Samberg.
    21:46 Morgan BARRON - 1:1
     
    21:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí vedení nemělo dlouhého trvání! Nikolaj Ehlers nabral rychlost a zadovkou z levého kruhu vyzval ke střele MORGANA BARRONA, jenž senzačně zavěsil do horního kouta brána a zaznamenal svůj první gól v NHL. Asistence: Nikolaj Ehlers, Dylan Samberg.
    20:29 Joel ARMIA - 1:0
     
    20:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Christian Dvorak prosvištěl středním pásmem. V tom útočném uhnul do levého kruhu a švihem vystřelil. Hellebuyck rukou vyrážel a než se stihl zorientovat, tak mu v brance přistála dorážka JOELA ARMII. Asistence: Christian Dvorak.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Armia (Dvorak), 47. Josh Anderson (Petry, Suzuki) – 22. M. Barron (Ehlers, Samberg), 24. P. Stastny (M. Barron, Samberg), 52. J. Svečnikov (Connor, Dubois), 59. Lowry (Sanford, Morrissey)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Edmundson (A), Petry, D. Savard, A. Romanov, Schueneman, Harris – R. Pitlick, Suzuki (A), Caufield – Josh Anderson, Evans, M. Hoffman – B. Gallagher (A), Dvorak, Armia – Poehling, Byron (A), J. Ylönen.
    Trenér: Martin St. Louis

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, N. Schmidt, Dillon, Samberg – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, P. Stastny (A), M. Barron – Appleton, Lowry (A), Sanford – A. Brooks, Toninato, Eyssimont.
    Trenér: Dave Lowry

    Rozhodčí: Joannette, Rank – MacPHerson, Alphonso

    Diváci: 20 728
    bahis siteleri