Montreal – NY Islanders 0:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 6:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (kon.)
NY Rangers – Detroit 4:0 (kon.) | Nashville – Chicago 4:3 (kon.) | St. Louis – Minnesota 6:5 (po pr.)
Edmonton – Vegas 4:0 (kon.)
po prodl.
Polsko U16
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 16.04.2022, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu - baráž • 6. kolo
Partner:
     
    62:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Stejně jako se před malou chvílí individuální akcí prezentoval Jan Vaněček, podobně se před bránu sám dostal ILARION KUPRIJANOV. Ten ale nebyl nikým bráněný, měl tak před brankovištěm dostatek času, aby si položil brankáře na led, a pak v klidu zavěsil puk pod víko! Asistence: Patrik Bakus.
     
    60:27
    Hosté byli blízko rozhodnutí! Ilarion Kuprijanov nabil na levý kruh Patriku Bakusovi, jeho tvrdá rána bez přípravy ale rozezvonila jen tyč!
     
    49:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! TADEÁŠ KOUBEK vystřelil z levého kruhu přes obránce a už se zdálo, že Igor Tyczyński má puk ve výstroji. Kotouč mu ale nakonec proklouzl za jeho záda a polský obránce vyhazoval kotouč pryč z brankoviště, už to ale nestihl před brankovou čarou a hosté se mohou radovat! Asistence: Tomáš Smetánka.
     
    45:53
    Tým Polsko U16 práve vstřelil branku!
    Domácí jdou podruhé v utkání do vedení! Jonasz Hofman za havlíčkobrodskou bránou vybojoval kotouč a přihrál jej MAKSYMILIANOVI DAWIDOVI před bránu, který jej zblízka zavěsil bekhendem pod víko. Asistence: Jonasz Hofman.
     
    42:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bernard – 2 min., sekání).
     
    38:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají, a ani někteří havlíčkobrodští hráči teď sami nezaznamenali, že vlastně vstřelili gól. Sražená střela z levého křídla se od ochranné sítě vrátila k levé tyči Igora Tyczyńskiho, kde jej pohotově dorazil PATRIK BAKUS, jenž našel nějakou skulinku, kudy se puk dostal za brankovou čáru. Asistence: Josef Teplý.
     
    31:30
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Bělohlávek, přichází Beran.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Mrtka – 5 min., vražení na hrazení + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení). Trest odpyká Bernard.
     
    13:27
    Tým Polsko U16 práve vstřelil branku
    Domácí jdou nečekaně do vedení! Podruhé v utkání se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Maksymilian Dawid z pravého křídla přihrál na osu hřiště, kam si najížděl JAKUB HOFMAN, jenž si položil brankáře kličkou do bekhendu a pohodlně zasunul puk do sítě! Asistence: Maksymilian Dawid.
     
    09:39
    Domácí se objevili v naprosto ojedinělé šanci, byla to ale zatím největší příležitost zápasu! Poláci ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Jakub Hofman vzal situaci na levém křídle na sebe, jeho střela se odrazila od vzdálenější tyče havlíčkobrodské klece!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Jakub Hofman (Dawid), 46. Dawid (Jonasz Hofman) – 39. Bakus (Teplý), 50. Koubek (Smetánka), 63. Kuprijanov (Bakus)


    Polsko U16: Tyczyński (Kapusta) – Hanzel, Wojciechowski, Bieda, Majewski – Stolarski, Dawid (A), Chojęta, Drabik, Jonasz Hofman, Jakub Hofman, Lojas, Raczka, Laszkiewicz (C)
    Trenér: Łukasz Sokół

    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (32. Beran) – Jan Vaněček (C), Jakub Vaněček, Adam, P. Mrtka, R. Mrtka, Chymo – Bakus, Kuprijanov, Teplý (A) – Fiala, Koubek, Nový – Smetánka, Novotný, Bernard
    Trenér: Jiří Čelanský

    Rozhodčí: Marek Honza – Ondřej Polák, Patrik Augusta

    Diváci: 83
    bahis siteleri