Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:8 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:4 (po pr.)
Toronto – NY Islanders 4:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 6:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:8 (1:1, 1:7, 1:0)
St. Louis Blues
Pondělí 18.04.2022, 00:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:09 Dante FABBRO - 3:8
     
    52:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hořkou pachuť v ústech omývají domácí alespoň drobnou úpravou skóre. DANTE FABBRO z osy hřiště zamířil přesně a taženou střelou zápěstím překonal Binningtona. Asistence: Filip Forsberg a Matt Duchene.
    39:13 Jordan KYROU - 2:8
     
    39:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Založený protiútok rozjel na levém křídle Barbašev a ač jeho přihrávka na pravou stranu utekla JORDANU KYROUOVI z hole, tak i přesto se Kyrou trefil mezi betony již připraveného Ritticha. Na tento zápas budou chtít zapomenout obra brankáři Nashvillu. Asistence: Ivan Barbašev.
    38:47 Luke KUNIN - 2:7
     
    38:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Sérii branek ukončuje necelé dvě minuty před druhou přestávkou LUKE KUNIN. Ten ukázal, že i on umí poslat puk nechytatelně do spojnice branky. Asistence: Nick Cousins a Mattias Ekholm.
    36:27 Brayden SCHENN - 1:7
     
    36:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Další průniková akce a rychlá střela BRAYDEN SCHENNA, který se prosazuje trefou mezi betony Ritticha. Asistence: Ivan Barbašev a Calle Rosén.
    32:49 Nathan WALKER - 1:6
     
    32:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí doslova ztrácejí zápas před svýma očima. Brown po objetí branky zvedl hlavu a bez váhání poslal puk před brankoviště, kde mezi trojicí domácích hráčů projel zakončující NATHAN WALKER. Asistence: Logan Brown a Dakota Joshua.
    32:10 Calle ROSÉN - 1:5
     
    32:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přenesení hry na levé křídlo a střela CALLENA ROSÉNA na teploměr Ritticha. Českého brankáře nečeká lehký průběh druhé třetiny. Asistence: Vladimir Tarasenko a Justin Faulk.
    29:29 Jordan KYROU - 1:4
     
    29:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To už je třetí branka Blues ve druhé části. JORDAN KYROU si narazil puk s Bučněvičem ve středním pásmu a po přikopnutí bruslí pálil z osy hřiště do vzdálenějšího růžku. Tyhle nechytatelné střely už jsou pro Sarose frustrující a do branky se podívá Rittich. Asistence: Pavel Bučněvič a Colton Parayko.
    24:24 Calle ROSÉN - 1:3
     
    24:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankové vedení Blues! Tarasenko vytáhl hru na Thomase, který přesně na levém křídle našel najíždějícího CALLE ROSÉNA, jenž nepálil z první a po přípravě vyslal kotouč přes pod horní tyč. Asistence: Robert Thomas a Vladimir Tarasenko.
    21:11 Vladimir TARASENKO - 1:2
     
    21:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rychle rozjetá akce hostům vyšla a poprvé v zápase jdou do vedení. VLADIMIR TARASENKO se přes pravé křídlo protáhl a po skvělém krytí kotouče si přejel do předbrankového prostoru, v němž dokázal překonat Sarose. Asistence: Ryan O'Reilly a Colton Parayko.
    17:41 Brayden SCHENN - 1:1
     
    17:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! BRAYDEN SCHENN to zkusil bez nějaké komplikovanější sehrávky a přesnou trefou do levého růžku vyrovnává. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.
    04:20 Nick COUSINS - 1:0
     
    04:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po založené protiakci se domácí ujímají vedení! Hru stáhl za branku soupeře Borowiecki, který na bližší tyči propašoval puk přímo na hranici brankoviště, kde stál zapomenutý NICK COUSINS. Ten měl odkrytou část pravé branky, kam následně poslal svou střelu. Asistence: Mark Borowiecki a Luke Kunin.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Cousins (Borowiecki, Kunin), 39. Kunin (Cousins, Ekholm), 53. Fabbro (F. Forsberg, Duchene) – 18. B. Schenn (R. O'Reilly, Perron), 22. Tarasenko (R. O'Reilly, Parayko), 25. C. Rosén (R. Thomas, Tarasenko), 30. Kyrou (Bučněvič, Parayko), 33. C. Rosén (Tarasenko, Faulk), 33. N. Walker (L. Brown, Joshua), 37. B. Schenn (I. Barbašev, C. Rosén), 40. Kyrou (I. Barbašev)


    Nashville Predators: Saros (30. Rittich) – Josi, Fabbro, Ekholm, A. Carrier, Borowiecki, Benning – F. Forsberg, Mikael Granlund, Duchene – Cousins, Johansen, Kunin – Trenin, Sissons, Jeannot – Tolvanen, C. Glass, Tomasino.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – M. Scandella, Parayko, Krug, Faulk, C. Rosén, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly, Perron – Bučněvič, R. Thomas, Tarasenko – I. Barbašev, B. Schenn, N. Walker – Joshua, L. Brown, Kyrou.
    bahis siteleri