Chicago – Calgary 2:5 (kon.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – New Jersey 2:3 (kon.) | Seattle – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 6:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
Dallas Stars
Úterý 19.04.2022, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:59 Elias PETTERSSON - 6:2
     
    56:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dickinson se do nikým nehlídané branky netrefil. Boeser vrátil puk doleva a ELIAS PETTERSSON už měl lepší mušku. Asistence: Brock Boeser, Jason Dickison.
    40:49 Vasilij PODKOLZIN - 5:2
     
    40:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks jsou blízko šestému vítězství v řadě! Wedgewood toho po svém nástupu hodně pochytal, jenže teď se dopustil poměrně velké chyby, když si špatně pokryl prostor u pravé tyče a nechal přes sebe projít střelu z úhlu od VASILIJE PODKOLZINA. Asistence: Quinn Hughes, Oliver Ekman-Larsson.
    30:33 Jason DICKINSON - 4:2
     
    30:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Opět je to o dva góly! JASON DICKINSON se šikovně vložil do Boeserovy střílené přihrávky od modré čáry a Oettinger nestihl provést žádnou reakci. Zápas pro něj patrně skončí už v polovině. Asistence: Brock Boeser, Brad Hunt.
    24:45 Roope HINTZ - 3:2
     
    24:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars skórují v oslabení! Radek Faksa vyhodil puk o krajní mantinel pryč z obranného pásma. Na to nejlépe zareagoval ROOPE HINTZ střelou mezi betony dal svůj druhý gól v zápase. Asistence: Radek Faksa, Jani Hakanpää.
    21:23 Brock BOESER - 3:1
     
    21:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Studenič z mezikruží tečoval nepřesně a společně s celým Dallasem za to draze zaplatil. Pettersson v rychlém protiútoku předal puk přes Klingberga do levého kruhu a BROCK BOESER neomylně zvedl puk za přesunujícího se Oettingera. Asistence: Elias Pettersson, Jason Dickison.
    15:09 Elias PETTERSSON - 2:1
     
    15:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Suter dostal ELIASE PETTERSSONA na kolena, jenže si ho pak přestal všímat a švédský útočník po nahrávce zdvojeného Driese procedil puk ze strany mezi tyčkou a pravou nohou gólmana za brankovou čáru. Asistence: Sheldon Dries.
    08:12 Roope HINTZ - 1:1
     
    08:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Texasanům stačilo na využití přesilovky jen pár sekund. Pavelski z levého mantinelu posunul puk na Radulova. Ten mezi dvěma vymyslel zadovku pro ROOPEHO HINTZE a Demko na prudký švih nedosáhl. Asistence: Alexandr, Radulov, Joe Pavelski.
    07:28 Conor GARLAND - 1:0
     
    07:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Oliver Ekman-Larsson napálil z osy tyč. Nalevo pak došlo k rychlé výměně mezi Podkolzinem a CONOREM GARLANDEM a ten dosáhl na svůj 17. gól v sezoně. Asistence: Vasilij Podkolzin, Oliver Ekman-Larsson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Garland (Podkolzin, Ekman-Larsson), 16. Elias Pettersson (Dries), 22. Boeser (Elias Pettersson, Dickinson), 31. Dickinson (Boeser, B. Hunt), 41. Podkolzin (Q. Hughes, Ekman-Larsson), 57. Elias Pettersson (Boeser, Dickinson) – 9. Hintz (A. Radulov, Pavelski), 25. Hintz (Faksa, Hakanpää)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers (A), Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, B. Hunt, Dermott – Garland, J. T. Miller (A), Podkolzin – Boeser, Elias Pettersson, Dickinson – Lockwood, Lammikko, Highmore – Dries, B. Richardson, N. Petan.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Dallas Stars: Oettinger (31. Wedgewood) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Sekera, Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Studenič, Seguin, Jamie Benn (C) – Gurjanov, Faksa, M. Raffl – A. Radulov, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Sutherland, Skilliter – Rody, Murchison

    Diváci: 18 890
    bahis siteleri