Chicago – Calgary 2:5 (kon.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – New Jersey 2:3 (kon.) | Seattle – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 6:2 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Ottawa Senators
Úterý 19.04.2022, 04:10 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Jared MCCANN - 4:2
     
    58:49
    Seattle právě vstřelil branku!
    A je asi rozhodnuto. Vysoký oblouček z rohu vlastního pásma skončil u hosty zapomenutého JAREDA MCCANNA, který to už měl jednoduché. Zcela osamocený mohl dovézt puk do prázdné branky a stav je 4:2. Asistence: Adam Larsson, Vince Dunn.
    36:15 Victor RASK - 3:2
     
    36:15
    Seattle právě vstřelil branku!
    Teď se už domácí dočkali a zase otáčí výsledek. Po zisku puku následoval rychlý přechod do útočného pásma, přihrávku na levou stranu dostal VICTOR RASK a povedlo se mu svou střelu pověsit pod horní tyčku. Forsberg si sice na puk sáhl, ale vyrazit jej nedokázal – 3:2. Asistence: Joonas Donskoi, Alexander Wennberg.
    29:52 Matthew BENIERS - 2:2
     
    29:52
    Seattle právě vstřelil branku!
    Zase máme srovnáno! Domácí po buly dostali puk k modré čáře, nahození pak šikovně tečoval MATTHEW BENIERS a gólman Forsberg na tuto změnu zareagoval až příliš pozdě – 2:2. Asistence: Adam Larsson, Vince Dunn.
    23:15 Nick HOLDEN - 1:2
     
    23:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    No a hosté už vedou. Zpoza branky se puk dostal až do levého kruhu, odkud vyslal střelu NICK HOLDEN, využil clonění před brankou a že gólman neměl ideální výhled a poslal puk do horního růžku – 1:2. Asistence: Nikita Zajcev, Parker Kelly.
    21:11 Brady TKACHUK - 1:1
     
    21:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Už je ale srovnáno. Hosté podnikli svižný výpad, první střelu BRADYHO TKACHUKA sice Driedger dokázal ztlumit, následná dorážka už ale brankáři projela pod betony a zastavila se až za brankovou čárou – 1:1. Asistence: Connor Brown.
    04:36 Daniel SPRONG - 1:0
     
    04:36
    Seattle právě vstřelil branku!
    Další akce však už končí gólem a domácí vedou! Kombinace byla zakončena přihrávkou na levou stranu, kde napřáhl DANIEL SPRONG a jeho střela z první zaplula do sítě. Forsberg se nestačil přemístit, na puk neměl šanci dosáhnout a je to 1:0. Asistence: Victor Rask, Vince Dunn.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Sprong (V. Rask, Vince Dunn), 30. Beniers (A. Larsson, Vince Dunn), 37. V. Rask (Donskoi, Wennberg), 59. McCann (A. Larsson, Vince Dunn) – 22. B. Tkachuk (C. Brown), 24. Holden (N. Zajcev, P. Kelly)


    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – A. Larsson (A), Vince Dunn, Borgen, Oleksiak, Soucy, H. Fleury – Kuhlman, Gourde (A), McCann – Eberle (A), Beniers, Donato – Sprong, Geekie, Sheahan – Donskoi, Wennberg, V. Rask.
    Trenér: Dave Hakstol

    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Hamonic, Del Zotto, N. Zajcev, Holden (A), Zub, Brännström – C. Brown (A), Norris, B. Tkachuk (C) – Batherson, Stützle, Formenton – Senyshyn, Tierney, Gaudette – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: Blandina, Schlenker – Hunt, Toomey

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri