Tampa – Detroit 3:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 3:0 (kon.) | Toronto – Philadelphia 5:2 (kon.)
Montreal – Minnesota 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | St. Louis – Boston 2:3 (po pr.)
Nashville – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 3:4 (1:2 po s.n.)
San Jose – Columbus 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 20.04.2022, 01:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jeff Petry – 2 min., podrážení).
     
    56:46
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jordan Harris – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    51:53
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kevin Fiala – 2 min., podrážení).
     
    48:46
    Caufield vybídl Suzukiho, který se ve velké rychlosti probil do šance. Zvolil kličku do forehandu, ale levý beton Talbota zakročil.
    42:29 Matthew BOLDY - 0:2
     
    42:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tento gól se MATTHEWU BOLDYMU narámně povedl. Útočník Wild se dostal po střele spoluhráče k dorážce, ale klec Montrealu trestuhodně minul. Vzápětí ale prostrčil kotouč mezi bruslemi k brankovišti, kde si Price touš za čáru srazil. 0:2. Asistence: Kevin Fiala a Jordie Benn.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 17 – 15
     
    32:13
    Montreal se sice už radoval ze vstřelené branky z hole Tylera Pitlicka, avšak trenérská výzva hostů byla úspěšná. Opakované záběry odhalily, že jeden z domácích hráčů aktivně pracoval v brankovišti.
     
    28:59
    Paul Byron předvedl sympatické obhození, po kterém pádil vpřed ve velké rychlosti. Tvrdě vystřelil, jenže rameno Talbota bylo připraveno.
     
    26:05
    Po buly to hosté sehráli dobře. Zpoza brány dostal přihrávku Frédérick Gaudreau, který z mezikruží minul. Velká škoda pro Divočinu!
     
    23:13
    Před brankou Talbota se dobře zorientoval Anderson, jenž okamžitě tlačil puk nahoru. Zhruba o deset centimetrů ale přestřelil.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 8 – 8
     
    19:26
    Po zaváhání hostů si to mířil úplně sám na Talbota Tyler Pitlick. Forvard Montrealu ale brankáře nikterak nepřekvapil, a proto uspěl právě Talbot.
     
    17:50
    Kevin Fiala se dostával do samostatného úniku, ale byl zahákován Chrisem Widemanem. Kdyby rozhodčí nařídili trestné střílení, rozhodně by se nikdo divit nemohl. Nakonec však domácí zadák zamířil jen na trestnou lavici.
     
    17:35
    Do velké šance ve vlastním oslabení se dostal Frédérick Gaudreau, jenž si obhodil beka a následně se objevil před Pricem. Zkušený gólman jeho snažení vychytal.
     
    17:07
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Dmitrij Kulikov – 2 min., podrážení).
     
    10:49
    Obrovskou šanci měl Anderson, jenž pálil z ostrého úhlu do úplně prázdné brány. Trefil však jen a pouze boční síť, takže domácí si museli nechat zajít chuť.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jonas Brodin – 2 min., sekání).
    06:57 Kevin FIALA - 0:1
     
    06:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    První přesilovka utkání je využita! Minnesota dlouho držela kotouč a poté udeřila. Mats Zuccarello našel na pravém kruhu KEVINA FIALU, který se prosadil prudkou střelou nad lapačku. 0:1. Asistence: Mats Zuccarello a Kirill Kaprizov.
     
    06:08
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., podrážení).
     
    02:37
    Gaudreau se z ničeho nic objevil sám před Pricem, ale bekhendovou kličkou zkušeného gólmana nepřekonal. První větší šance Minnesoty.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Fiala (Zuccarello, Kaprizov), 43. Boldy (Fiala, Jo. Benn)


    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – D. Savard, A. Romanov, Petry, Edmundson, Ch. Wideman, Harris – Josh Anderson, Suzuki (A), Caufield – Byron (A), Poehling, R. Pitlick – B. Gallagher (A), Dvorak, M. Hoffman – T. Pitlick, Dauphin, M. Perreault.
    Trenér: Martin St. Louis

    Minnesota Wild: C. Talbot (M.-A. Fleury) – Spurgeon (C), J. Middleton, D. Kulikov, J. Brodin, Goligoski, Jordie Benn – Zuccarello (A), Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Bjugstad, J. Eriksson Ek (A), Deslauriers – Dewar, Duhaime, Chaffee.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Dunning, Hebert – Deschamps, Kovachik

    Diváci: 20 725
    bahis siteleri