Tampa – Detroit 3:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 3:0 (kon.) | Toronto – Philadelphia 5:2 (kon.)
Montreal – Minnesota 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | St. Louis – Boston 2:3 (po pr.)
Nashville – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 3:4 (1:2 po s.n.)
San Jose – Columbus 3:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Florida Panthers
Středa 20.04.2022, 01:45 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:20 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    60:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Hosté se vydali do svého prvního útoku v prodloužení, z levé strany přihrál na střed Huberdeau, na jeho pas si ideálně najel ALEKSANDER BARKOV, počkal si na Sorokinovu reakci na brankovišti a poté snadno podél jeho betonu sklepl puk za brankovou čáru – 2:3! Asistence: Jonathan Huberdeau, Gustav Forsling.
    56:02 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    56:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď je už vyrovnáno! Před Sorokinem vznikl obrovský závar, sám góllman se vleže snažil pokrýt volný puk, ten se však mezi bruslemi nakonec odrazil na hůl ALEKSANDERA BARKOVA, tomu se povedlo chumel prostřelit a srovnat na 2:2. Asistence: Radko Gudas, Jonathan Huberdeau.
     
    54:49
    Už je ale po přesilovce, neboť MacKenzie Weegar fauloval unikajícího Pariseho, dostal dvě minuty za vysokou hůl, což se mu nelíbilo, vzteky udeřil hokejkou do plexiskla a dostal tak navíc desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    54:34
    Další přesilovka pro Floridu, po buly poslal Kyle Palmieri nechtěně puk přes plexi a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    50:14
    Hosté budou moci srovnat v přesilové hře, dvě minuty za podražení dostal Kieffer Bellows.
    41:01 Jean-Gabriel PAGEAU - 2:1
     
    41:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a domácí dnes podruhé vedou! Po vyhraném buly se rozehra dostala na levou stranu, odkud Barzal přihrál před branku, tam si právě sjížděl JEAN-GABRIEL PAGEAU a ten pohotově sklepl puk za Bobrovského záda. Gólman Floridy dělal, co jen mohl, betonem si dokonce na tento pokus sáhl, ale vyrazit jej nedokázal – 2:1. Asistence: Mathew Barzal, Noah Dobson.
     
    40:55
    A je tu přesilovka pro NY Islanders. MacKenzie Weegar vyhodil puk přes mantinel a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    37:16
    Teď však následuje přesilovka pro hosty, dvě minuty za vysokou hůl dostal Mathew Barzal.
    34:12 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    34:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a máme tak srovnáno. V útočném pásmu si střeleckou pozici našel ALEKSANDER BARKOV, několikrát naznačil, aby pak vyslal prudký pokus zápěstím nad Sorokinovu lapačku. Ten toho mnoho neviděl a je to 1:1. Asistence: Claude Giroux, Jonathan Huberdeau.
     
    32:41
    Přesilovka pro Floridu, dvě minuty za krosček dostal Andy Greene.
    24:56 Sebastian AHO - 1:0
     
    24:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Ti se nejprve dostali do tlaku, když Bobrovskému nevyšla rozehrávka, navíc se signalizovala přesilovka, na tu ovšem nedošlo. Faulovaný SEBASTIAN AHO si najel na pravý kruh a přesnou ranou do protějšího horního růžku otevřel skóre – 1:0. Asistence: Andy Greene, Kieffer Bellows.
     
    15:43
    Přesilovku si zahraje i hostující tým, na trestnou lavici zamířil Matt Martin s dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    12:58
    Je tu první přesilovka utkání, zahrají si ji domácí. Dvě minuty za podrážení dostal Sergej Bobrovskij. Trest za gólmana odsedí Mason Marchment.
    04:53 Verhaeghe v první velké šanci
     
    04:53
    V první opravdu velké šanci se ocitl hostující Verhaeghe, když na levé straně přijal dlouhý pas vzduchem, přebruslil obránce, natlačil se před Sorokina, bekhendový blafák mu už ale nevyšel podle představ. Gólman NY Islanders jej vybruslil a připsal si skvělý zákrok.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 25. Aho (Greene, Bellows), 42. Pageau (Barzal, Dobson) – 35. Barkov (Giroux, Huberdeau), 57. Barkov (Gudas, Huberdeau), 61. Barkov (Huberdeau, Forsling)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Aho – Beauvillier, Nelson (A), A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Bellows, Parise, Barzal – Ross Johnston, Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Hägg – Duclair, S. Bennett, Verhaeghe – Giroux, Barkov (A), Huberdeau (C) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist (A), Luostarinen, Mamin.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: MacDougall, Furlatt – Nansen, Apperson

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri