Edmonton – Dallas 5:2 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (po pr.) | Seattle – Colorado 3:2 (kon.)
Vegas – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Arizona Coyotes
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 21.04.2022, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:23 Alex DEBRINCAT - 3:4
     
    64:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je konec! Vejmelka vytáhl dva parádní zákroky proti Kubalíkovi s Kanem. Americký útočník si ale vzal puk zpátky a přisunul ho na ALEXE DEBRINCATA, na kterého již zívala odkrytá klec. Asistence: Patrick Kane.
    53:43 Anton STRÄLMAN - 3:3
     
    53:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    ANTON STRÄLMAN se netypicky rozhodl pro individuální posun a kličku do forhendu. Lankinen odolal, nicméně stejná konfrontace se po ztrátě Vlasica opakovala a to už se švédský útočník z mezikruží fantasticky trefil do horního růžku. Asistence: Phil Kessel, Nick Schmaltz.
    49:42 Nathan SMITH - 2:3
     
    49:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Galchenyuk dojel puk a podél rohu ho předal Kesselovi. Podsaditý veterán nacentroval před bránu a tam Gustafsson nezabránil NATHANU SMITHOVI ve vstřelení prvního gólu v jeho začínající NHL kariéře. Asistence: Phil Kessel, Alex Galchenyuk.
    36:25 Alex VLASIC - 1:3
     
    36:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks mají znovu dvougólový náskok! Nedlouho po Regulovi slaví první gól v NHL další nováček ALEX VLASIC. Střela tahem zpoza levého kruhu se odrazila od brusle Schmaltze a vyrážečky Vejmelky až do požadovaného cíle. Asistence: Patrick Kane, Alex DeBrincat.
    32:43 Barrett HAYTON - 1:2
     
    32:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes snižují! Jubilant Ladd z pravého kruhu minul. Puk si za brankou vzal Schmaltz, který ho chtěl zasunout podél tyče. Lankinen předvedl famózní zákrok, ale při dorážce BARRETTA HAYTONA už našel kotouč pár centimetrů za brankovou čarou. Asistence: Nick Schmaltz, Andrew Ladd.
    15:32 Dominik KUBALÍK - 0:2
     
    15:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po nepřesné střele Tylera Johnsona Toews za brankou přehrál Capobianca a nabídl bývalému hráči Tampy druhou šanci. Ani ta se neujala, nicméně dorážka DOMINIKA KUBALÍKA už ano. Čtrnáctý gól v sezoně. Asistence: Tyler Johnson, Jonathan Toews.
    00:42 Jake MCCABE - 0:1
     
    00:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Druhá šance Hawks už je gólová! Toews odrazil puk o Vejmelkovu hokejku do slotu a JAKE MCCABE ho z dorážky protáhl mezi nohama českého brankáře do brány. Asistence: Jonathan Toews, Dominik Kubalík.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 33. Hayton (N. Schmaltz, Ladd), 50. N. Smith (Kessel, Galchenyuk), 54. Strälman (Kessel, N. Schmaltz) – 1. McCabe (J. Toews, D. Kubalík), 16. D. Kubalík (T. Johnson, J. Toews), 37. A. Vlasic (P. Kane, DeBrincat), 65. DeBrincat (P. Kane, S. Jones)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Säteri) – Strälman (A), J. Moser, Gostisbehere, Capobianco, Koljačonok, Dineen – T. Boyd, Hayton, N. Schmaltz – Kessel, N. Smith, Carcone – Galchenyuk, Jack McBain, Roussel – L. Eriksson, Beagle (A), Ladd (A).
    Trenér: André Tourigny

    Chicago Blackhawks: Lankinen (Delia) – S. Jones, A. Vlasic, Regula, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – T. Johnson, J. Toews (C), D. Kubalík – T. Raddysh, Lafferty, Kurashev – Borgström, Reese Johnson, Katchouk.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: Lambert, Blandina – Gawryletz, O´Quinn

    Diváci: 11 916
    bahis siteleri