Edmonton – Dallas 5:2 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (po pr.) | Seattle – Colorado 3:2 (kon.)
Vegas – Washington 4:3 (po pr.)
konec
Seattle Kraken
3:2 (3:1, 0:0, 0:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 21.04.2022, 04:07 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Teď už je Francouz na střídačce a hosté to zkouší v šesti!
    56:40 Artturi LEHKONEN - 3:2
     
    56:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen je tu snížení Colorada na 2:3 a závěr zápasu ještě bude velké drama. Střelu MacKinnona ještě dokázal Grubauer vyrazit, ale dorážet byl připraven ARTTURI LEHKONEN, a ten už byl úspěšný. Asistence: Valerij Ničuškin, Nathan MacKinnon.
     
    36:41
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Ryan Donato – 2 min., sekání).
     
    28:26
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Carson Soucy – 2 min., podrážení).
     
    18:05
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Josh Manson – 2 min., podrážení).
    17:37 Cale MAKAR - 3:1
     
    17:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Favorit utkání se snad konečně probudil! Stačila dvě dobrá střídání prvních dvou formací a máme tu snížení na 1:3. Kadri přihrávkou našel mezi kruhy obránce CALEA MAKARA, a ten se trefil přesně pod horní tyčku Grubauerovy branky. Asistence: Nazem Kadri, J. T. Compher.
    14:44 Yanni GOURDE - 3:0
     
    14:44
    Seattle právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že se nám rodí velké překvapení, domácí tým už vede 3:0! Z pravé puk na branku nahodil McCann. Před brankou byl postavený YANNI GOURDE a od jeho brusle se kotouč odrazil za Francouze. Asistence: Jared McCann, Karson Kuhlman.
    05:23 Jordan EBERLE - 2:0
     
    05:23
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dva góly! S tímto gólem toho Francouz moc dělat nemohl. JORDAN EBERLE vypálil z pravého kruhu a trefil se naprosto přesně nad vyrážečku brankáře do bližšího horního rohu. Asistence: Matthew Beniers, Ryan Donato.
    01:12 Kole LIND - 1:0
     
    01:12
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí jdou překvapivě do vedení! Francouz očekával, že se bude pískat zakázané uvolnění, rozhodčí ale nechali pokračovat ve hře, čehož využil KOLE LIND a střelou z blízka překonal českého brankáře. Asistence: Will Borgen, Victor Rask.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 2. Lind (Borgen, V. Rask), 6. Eberle (Beniers, Donato), 15. Gourde (McCann, Kuhlman) – 18. Makar (Kadri, Compher), 57. Lehkonen (Ničuškin, MacKinnon)


    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – H. Fleury, Soucy, A. Larsson (A), Vince Dunn, Borgen, Oleksiak – Eberle (A), Beniers, Donato – Kuhlman, Gourde (A), McCann – Donskoi, Sheahan, Sprong – Lind, Wennberg, V. Rask.
    Trenér: Hakstol

    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar (A), Byram, Manson, Girard, J. Johnson, MacDermid – Ničuškin, MacKinnon (A), Lehkonen – Burakovsky, Kadri, Cogliano – Compher, N. Sturm, Newhook – L. O'Connor, Meyers, Helm.
    Trenér: Bednar

    Rozhodčí: Rehman, Walsh – Rody, Galloway

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri