Slovensko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Česko
Čtvrtek 21.04.2022, 17:30 • Spišská Nová Ves • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:54 Mislav ROSANDIČ - 3:1
     
    28:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci vedou už o dva góly! Jakub Minárík na pravém křídle přesprintoval Jana Ščotku a v útočném pásmu dobruslil puk. S ním pak objel branku a nahrál na levý kruh zcela volnému MISLAVOVI ROSANDIČOVI, jenž ranou pod horní tyčku nedal Kváčovi šanci zasáhnout – 3:1. Asistence: Jakub Minárík a Matúš Sukeľ.
    21:57 Alex TAMÁŠI - 2:1
     
    21:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé v utkání vedou! Kollár ve středním pásmu předal puk ALEXOVI TAMÁŠIMU, ten se hezkým manévrem zbavil bránícího hráče a dostal se až na levý kruh, odkud křížnou střelou na zadní tyčku překonal Kváču – 2:1. Kollár hned bere kotouč z branky, Tamáši totiž při svém reprezentačním debutu vstřelil první gól za národní tým. Asistence: Andrej Kollár a Michal Ivan.
    09:52 Matěj BLÜMEL - 1:1
     
    09:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Kariho Jalonena se radují z rychlého vyrovnání! Petr Holík poslal puk za obranu na rozjetého MATĚJE BLÜMELA, který jel sám na Tomka a po krátké kličce do bekhendu dokázal najít mezírku ve výstroji slovenského brankáře, kterou kotouč prošel za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Petr Holík a Lukáš Kaňák.
    08:41 Peter ČEREŠŇÁK - 1:0
     
    08:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po souboji u levého mantinelu se dostal k puku Michal Krištof, který ho posunul na PETERA ČEREŠŇÁKA. Ten využil volného prostoru, vyjel si více na osu hřiště a tvrdou ranou prostřelil Kváču. Asistence: Michal Krištof a Adam Liška.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Čerešňák (Krištof, Liška), 22. Tamáši (Kollár, Ivan), 29. Rosandič (Minárík, Sukeľ) – 10. Blümel (Holík, Kaňák)


    Slovensko: Tomek (Riečický) – Rosandič (A), Čerešňák (C), Jánošík, Bučko, Ivan, Mudrák, Koch, Romančík – Liška, Krištof (A), Lantoši – Mucha, Sukeľ, Faško-Rudáš – Valach, Tamáši, Kollár – Honzek, Mikúš, Minárik.
    Trenér: Craig Ramsey

    Česko: Kváča (Lukeš) – Ščotka (C), Zábranský, Krejčík, Jeřábek (A), Sklenička, Jiříček, Kaňák, Budík – Smejkal, Holík, Blümel – Zdráhal, Černoch, Cienciala – Flek (A), Kodýtek, Kousal – Fridrich, Hladonik, Beránek – Lang.
    Trenér: Kari Jalonen

    Rozhodčí: Snášel (CZE), Korba (SVK)
    bahis siteleri