Vltavín – Příbram B 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Motorlet 0:0 (zruš.) | Rakovník – Sokolov 0:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
2:0 (1:0)
FK Příbram B
Sobota 23.04.2022, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:13:03)
     
    Je konec! Domácí nakonec v samotném závěru přidali ještě jednu branku a vítězí v dnešním duelu 2:0! Zápas nám moc fotbalové krásy tedy nepřinesl, jenže fotbal se hraje na góly a těch dali domácí více. Sice to vypadalo v druhé půli, že hosté mají převahu v držení míče, ale Štorc nemusel řešit jednu ošemetnější situaci.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. TRÁVNÍČEK - 2:0
     
    90+2
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A nyní už je to opravdu definitivní, domácí berou z dnešního duelu tři body! Obrana Příbrami už byla hodně otevřená, a tak se na hranici vápna zjevil úplně sám LUKÁŠ TRÁVNÍČEK, který tam přihrávku také dostal. Míč si v pohodě zpracoval a poslal ho nechytatelně pod horní tyč!
     
    90+2
    Vltavín se hnal do přečíslení čtyři na dva, jenže branka z toho není! S centrem se totiž čekalo déle, než bylo třeba, a tak se domácí stihli vrátit včas!
     
    90
    Navíc ještě měli možnost standardní situace na útočné polovině. Znovu jsm viděli ostrý centr, jenže ten byl vyšší a gólman hostí míč v pohodě chytá.
     
    89
    Začíná to vypadat, že o třech bodech je dnes rozhodnuto. Domácí sice nadále vedou jen o jednu branku, jenže Příbramské nepouští vůbec k ničemu.
     
    88
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Thanh Tung Duong, přichází Lukáš Kühnel.

    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Tomáš Kuchař, přichází Tadeáš Freisler.
     
    87
    Domácí hráč v zeleném dresu si lépe počínal v hlavičkovém souboji a poslal míč do relativního bezpečí.
     
    86
    Nakonec jsme viděli daleký centr od obránce, na který nemohl nikdo dosáhnout. Míč si tak ze vzduchu lapil Orijah, který okamžitě posílá balón dopředu.
     
    86
    Žlutou kartu dostává David Matějka (Loko Vltavín).
     
    85
    A máme tu pět minut do konce duelu! Domácí vybojovali standardku a s rozehráním nespěchají.
     
    83
    Navíc Vltavín je schopný chvilku držet míč na svých kopačkách a dostat se ke střelám. Ta poslední ale nebyla úplně povedená a Orijah míč v klidu chytá.
     
    82
    Hostující fotbalisté si uvědomují, že jim čas ubíhá velmi rychle. Jejich přechody do útoku jsou nyní mnohem rychlejší, jenže také se kupí nepřesnosti.
     
    81
    Vít Kolář si vzal na starosti standardní situaci a poslal nižší centr někam na penaltu. Tam si s ním ale znovu poradila obrana domácího celku a míč odkopla.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Adam Kokeš (Loko Vltavín).

    Žlutou kartu dostává Patrik Švestka (1. FK Příbram B).
     
    79
    Vltavín nepouští svého soupeře do nějakého většího tlaku a zatím si brání svůj jednobrankový náskok v pohodě. Navíc vybojoval aut až u rohového praporku.
     
    77
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Daniel Jaroš, přichází Carlo Maria Maione.

    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Lukáš Veselý, přichází Thanh Tung Duong.
     
    76
    Škoda, že si Adam Kokeš neporadil s dotykem míče na první dobrou! Jinak bychom tu měli rozhodně druhou branku v duelu, takhle je z toho jen roh Loka!
     
    75
    Střely jsme se po delší době dočkali také na druhé straně. Na hranici vápna napřáhl jeden z domácích, ale jeho pokus po zemi byl zblokován prvním soupeřem.
     
    73
    Příbram se po několika rychlých přihrávkách dostala ke střele z dálky, jenže ta znovu nebyla přesná. Štorc tak znovu mohl zůstat celkem v klidu.
     
    72
    Lukáši Vostárkovi sice nabíhal jeden ze spoluhráčů po lajně, ale hráč hostí zvolil přihrávku na půlku. Jinak celkem jistě hrozila ztráta míče na útočné půlce.
     
    71
    Ta byla rozehrána nakrátko, až poté přišel centr. Následné zakončení šlo ale hodně mimo.
     
    70
    A do konce duelu nám chybí posledních dvacet minut a k tomu samozřejmě ještě nějaké nastavení. Příbram si vybojoval další standardku, tentokrát zprava.
     
    69
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Dominik Tichý, přichází Adam Kokeš.
     
    68
    Tak se jim povedlo vybojovat standardní situaci z levé strany. Dobrý centr do největšího ohně si ale vyhlédl jeden z domácích, který balón odhlavičkoval.
     
    67
    Znovu sice příbramští fotbalisté drží balón na svých kopačkách, jenže jsou s ním jen na polovině hřiště. odtud se jim branku opravdu vstřelit nepodaří...
     
    66
    Po chvilce ošetřování se nám může pokračovat v utkání, hosté rozjedou akci od brankáře.
     
    64
    Jeden z domácích hráčů zůstal po souboji ležet na polovině hřiště a je k němu volaný zdravotník.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Dominik Tichý (Loko Vltavín).
     
    62
    Hra se dlouho odehrávala ve středu hřiště, až se pokusili o nějaký atak domácí fotbalisté. Ti se však nedostali pořádně ani na dostřely soupeřovy svatyně.
     
    60
    Dočkali jsme se tak prvního střídání, a to na hostující straně. Ta rozhodně potřebuje posílit ofenzivu, jinak může dnes na nějaké body rychle zapomenout.
     
    59
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Sreten Cimljanovič, přichází Jan Hošek.
     
    58
    Jan Vokřínek se pustil mezi trojici soupeřů, avšak neuspěl. Nejspíše chtěl odpísknutí faulu, ale to se také nekoná. Hosté se musí hodně rychle vrátit do obrany.
     
    57
    Centr z pravé strany mnoho nebezpečí před Štorce nepřinesl a domácí mohou rozjet akci od gólmana.
     
    56
    Orijah byl u míče dříve než soupeřící hráč, který se ho ještě snažil rozhodit. To se mu ale nepovedlo a brankář hostí posunul míč na obránce na druhé straně.
     
    55
    Uběhlo nám z druhé půle deset minut. Příbram sice vypadá opticky aktivnější, jenže šanci si nedokázala vytvořit na vstřelení gólu ještě ani jednu.
     
    54
    Ale tempo hry se nám oproti prvnímu poločasu nijak nezměnilo a nesledujeme nějakou extra podívanou.
     
    52
    Naopak na druhou stranu se hnal jeden z domácích hráčů. Ten si však v závěrečné fázi pomohl přistrčením, což sudí dnešního utkání nemohlo ujít a píská se.
     
    51
    Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém se začátek odehrává na útočné polovině hostujícího celku. Zatím jsme ale neviděli nějakou šanci na skórování.
     
    50
    K ostrému souboji došlo na polovině hřiště. Hůře vypadal hráč hostí, ale oba fotbalisté bude pokračovat ve hře. Vhazovat bude domácí kapitán.
     
    49
    Hostující fotbalisté nevstoupili do druhé půle úplně špatně a vybojovali rohový kop z levé strany. Míč někde na penaltě ovšem odhlavičkoval domácí hráč.
     
    48
    Po něm jsme se sice dočkali zakončení z velké dálky, jenže to nemělo razanci ani přesnost. Mířilo přesně doprostřed brány, žádný problém pro brankáře.
     
    47
    Příbram předvedla rychlou akci po pravé straně, ale obrana Vltavínu dnes působí velmi pevným dojmem. Pro hosty je z toho tak jenom autové vhazování.
     
    46
    Hned v první minutě se pod obrovský tlak dostal Orijah, kterému se navíc ani nepovedl odkop od brány. Měl štěstí, že mu pomohl jeden ze spoluhráčů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas dnešního duelu, po kterém vede domácí celek o jednu branku! Nijak záživnou půli jsme ovšem nesledovali, málokdy se jeden či druhý celek dostal alespoň na dostřel brány. Snad bude druhá půle záživnější a dočkáme se ještě nějakých gólů.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    A klidně mohlo být srovnáno! Ostrý centr byl prodloužený na přední tyči a mířil na hlavu hráče hostí, který byl připravený na zadní tyči a dával by do prázdné. Na poslední chvíli ovšem jeden z domácích míč odhlavičkoval do bezpečí!
     
    44
    Příbram se pokouší v závěru první půle ještě o jeden rychlý přechod do útoku. Ten rozhodně nevypadal ani trochu špatně, ale domácí srazili míč na roh.
     
    43
    Středočeši drží balón na útočné polovině. Nakonec jsme viděli skákavý pokus ze střední vzdálenosti, ovšem ten minul levou tyč o celkem velký kus.
     
    41
    Hra se nám nějakou dobu odehrávala na středu hřiště. Nakonec domácí balón odkopli a hosté budou vhazovat na obranné polovině, Loko se chystá napadat.
     
    40
    Posledních pět minut nám zbývá do konce poločasu! Domácí se nám ve dvaatřicáté minutě dostali do vedení, žádnou jinou zajímavou šanci jsme neviděli.
     
    39
    Hostující útočník pelášil za nakopnutým balónem, ale k tomu měl podstatně blíže Štorc.
     
    38
    Dlouho jsme čekali na vhození autu z hostující strany, Příbram se navíc na míči dlouho neudržela.
     
    36
    Hodně kostrbatě si nahrávali hostující fotbalisté, což nakonec znamenalo ztrátu. Vltavín tak vybojoval autové vhazování nedaleko brány Orijaha.
     
    35
    Jakub Schindler se snažil vymyslet něco na levé straně. Dostal se ale do obležení dvou soupeřů, kteří ho donutili zahrát míč mimo hrací plochu.
     
    34
    Příbram sice dnes netahala za kratší konec provazu, ovšem nyní o jednu branku prohrává. Povede se jí snížit ještě do konce poločasu? To se brzy dozvíme.
    32. KOLÁŘ - 1:0
     
    32
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A po ní jsme se dočkali první branky dnešního duelu, snad nám to trochu nakopne hru! Po několika odrazech se k míči dostal David Čejda, jehož pokus si smolně do vlastní branky srazil VÍT KOLÁŘ!
     
    31
    Domácí faulovali na obranné polovině, a tak budou mít domácí k dispozici standardní situaci.
     
    30
    Už je za námi třetina dnešního duelu a nic většího jsme zatím neviděli. Snad se to brzy změní.
     
    29
    Těsný sprinterský souboj nám přinesl trochu vzrušení do hry! Nakonec dopadl lépe pro domácí celek, takže gólman Vltavínu zasahovat nemusel.
     
    28
    Jeden z hráčů hostujícího celku se ocitl na zemi a hlavní rozhodčí dnešního duelu píská faul. Orijah tak bude moci v klidu odkopávat od své svatyně.
     
    27
    Míč se nám přesouvá z jedné strany na stranu a ani jeden z týmů nemá nějaký větší tlak.
     
    25
    Avšak standardní situace dnes nejsou doménou ani jednoho týmu K míči se tak dostává Příbram.
     
    24
    Štorc si doběhl skoro až na polovinu hřiště a poslal ho daleko na levou stranu. Vltavín tam byl jako první a po chvilce vybojoval standardku na prvé straně.
     
    23
    Vít Kolář si sice naskakoval na dlouhý výkop, ale byl hodně pod balónem. Příbram se však po chvilce k míči dostala, je s ním však hodně daleko od brány.
     
    22
    První roh v průběhu zápasu si připsali také hostující fotbalisté, avšak po zákroku jednoho z domácích z toho bude jen další roh. I tomu se Vltavín ubránil.
     
    21
    Příbram měla možnost jít do trochu otevřené obrany domácího celku. Nakonec se ale míč právě od jejího hráče dostal mimo hrací plochu.
     
    20
    Dvacet minut je za námi a zatím nesledujeme nijak záživnou podívanou. Branka by tomu snad pomohla...
     
    19
    Vltavín ještě vybojoval standardní situaci na nějakých pětatřiceti metrech. Přetažený centr mířil na nabíhajícího hráče, jenže ten míč na hrací ploše nestihl.
     
    18
    První rohový kop v duelu vybojovali domácí fotbalisté. Centr na přední tyč nic většího nenabídl, jelikož tam byl jen osamocený hráč hostujícího celku.
     
    17
    Jeden z hostí nejspíše centroval, ale nakonec to vypadalo jako rána z levé strany. Chvilku to vypadalo, že Štorc bude muset zasahovat, ale míč šel vedle.
     
    16
    Orijah dlouho čekal se svým nákopem dopředu, jelikož se mu nikdo nenabízel. Následně tedy poslal balón na útočnou polovinu, kde se Loko ubránilo.
     
    15
    Hráči v bílých dresech vybojovali dvakrát během krátké chvíle míč na útočné polovině, jenže ani jednou nedokázali vymyslet nějaký překvapivý prvek.
     
    13
    Nijak daleko se ale Vltavín nedostal a obránci se museli rychle vrátit. Středočeši to totiž zkoušeli po levé straně, tam však byli včas zastavení.
     
    12
    Loko to tentokrát zkusilo po levé straně, kde to měla Příbram pokryté. Domácí se ale ještě následně u balónu udrželi a s atakem začnou od gólmana.
     
    11
    Vltavín vybojoval standardní situaci z pravé strany, a tak jsme se dočkali centru do vápna. S tím si ale obrana hostí bez větších problémů poradila.
     
    10
    Je za námi úvodní desetiminutovka, která nám nějaké velké šance, natož branku, nepřinesla. O něco aktivnější jsou zatím hostující hráči, ale nijak toho nevyužili.
     
    9
    Denis Budínský sice poslal míč do ofsajdu, ale Příbram o několik sekund později vybojovala autové vhazování. Nic velkého se ale nestalo a Štorc bude odkopávat.
     
    8
    Jeden z hráčů zeleném upadl ve vápně, ale penalta se pískat nebude. Daný hráč se navíc rychle zvedl na nohy a dokázal ještě udržet míč proti přesile.
     
    7
    Daniel Jaroš zkoušel najít uličku mezi obránci, ale tam místečko nebylo. Balón se ovšem vrátil zpět na domácí kopačky a Vltavín se nachází nedaleko brány.
     
    5
    Orijah ukázal dobré čtení hry a byl u balónu o chvilku dříve než dotírající soupeř. Tím zamezil jasné gólové příležitosti a Středočeši mohou zase kombinovat.
     
    4
    Na startu duelu jsou aktivnější fotbalisté v bílých dresech, jelikož Vltavín se ještě nedostal přes polovinu hřiště. Loko se potřebuje směrem dopředu zvednout.
     
    3
    A hned na začátku duelu jsme viděli celkem zajímavou možnost! Prodloužený balón stíhal právě jeden z hostů, ale domácí obránce míč stihl odpálit.
     
    2
    Příbram hned po několika sekundách vybojovala autové vhazování nedaleko brány. Zatím z toho šance nebyla, ale Příbram se nadále drží na balónu.
     
    1
    A dnešní utkání České fotbalové ligy nám právě začalo! Domácí nastupují v zelených dresech a nastupují v zelených dresech. Hosté pro dnešek zvolili bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Štorc – Podzimek (C), Veselý, Kuchař, Šnajdr, Klimenda, Matějka, Trávníček, Jaroš, Čejda, Tichý.
    Náhradníci: Pospíšil, Kühnel, Mach, Duong, Maione, Freisler, Kokeš.

    1. FK Příbram B: Orijah – Schindler, Cmiljanovič, Dvořák (C), Švestka, Vostárek, Kolář, Majid, Budínský, Vokřínek, Alghamdi.
    Náhradníci: Zahladko, Hošek, Kellner, Nedvěd, Suchý, Bleha.

    Rozhodčí: Kovářová – Pekař, Šťastný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 32. Kolář (vla.), 90+2. Trávníček

    Karty:   64. Tichý (VLT), 81. Kokeš (VLT), 86. Matějka (VLT) – 81. Švestka (PRB)


    Loko Vltavín: Štorc – Podzimek (C), Veselý (77. Duong, 88. Kühnel), Kuchař (88. Freisler), Šnajdr, Klimenda, Matějka, Trávníček, Jaroš (77. Maione), Čejda, Tichý (69. Kokeš).
    Náhradníci: Pospíšil, Kühnel, Mach, Duong, Maione, Freisler, Kokeš.

    FK Příbram B: Orijah – Schindler, Cmiljanovič (59. Hošek), Dvořák (C), Švestka, Vostárek, Kolář, Majid, Budínský, Vokřínek, Alghamdi.
    Náhradníci: Zahladko, Hošek, Kellner, Nedvěd, Suchý, Bleha.

    Rozhodčí: Kovářová – Pekař, Šťastný
    bahis siteleri