Tampa – Nashville 6:2 (kon.) | Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 6:4 (kon.)
San Jose – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Seattle 3:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.)
Calgary – Vancouver 6:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:2 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:2 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.) | New Jersey – Detroit 0:3 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
6:4 (1:1, 5:2, 0:1)
Montreal Canadiens
Neděle 24.04.2022, 01:20 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    Stüzle ve vlastním oslabení myslel i na ofenzívu, a tak jej trochu zahákoval Jordan Harris (MTL), který tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    55:11
    Parker Kelly (OTT) se nyní v útočném pásmu hodně zbytečně hnal za Savardem, kterého ještě zahákoval a poslal obránce Montrealu hodně škaredě do mantinelu. Za své počínání tedy dostává dvě minuty.
     
    40:41
    Habs si na začátku třetí části zahrají přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Parker Kelly (OTT).
     
    37:52
    Montreal si však přesilovou hru přeci jen zahraje, protože dvě minuty za držení dostává Alex Gaudette (OTT), a tak se Habs mohou ještě do konce druhé části přiblížit na rozdíl jediné branky.
     
    32:52
    Je tu další vyloučení na straně Montrealu, když dvě minuty za podrážení dostává Michael Pezzetta (MTL).
     
    23:36
    Dvě minuty za hrubost dostává Brendan Gallagher (MTL), a tak si Ottawa zahraje už svou třetí přesilovou hru v tomto utkání.
     
    16:36
    Dvě minuty za hrubost tedy dostávají Brady Tkachuk (OTT) a Josh Anderson (MTL). Dvě minuty za sekání poté dostává David Savard (MTL). Navíc ještě desetiminutové tresty dostávají Alex Formenton (OTT) a Alexander Romanov (MTL) za nesportovní chování.
     
    12:08
    První přesilovou hru v utkání si vyzkouší i domácí hokejisté, protože dvě minuty za krosček dostává Mike Hoffman (MTL).
     
    05:30
    Tak tohle je hodně zbytečné vyloučení domácího Sabourina (OTT), který dostává dvě minuty za sekání, a tak si Montreal zahraje první přesilovou hru v utkání.
     
    02:33
    Marc Kastelic (OTT) oslavil sovu první branku v NHL hned bitkou, když se hned po vystřelení puku srazil s Pezzetou (MTL) a oba hráči si vůbec nic nedarovali a nyní si posedí pět minut na trestné lavici.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Kastelic (Sabourin, Tierney), 21. Watson (Holden, P. Kelly), 27. P. Kelly (Watson), 28. Norris (B. Tkachuk, Batherson), 28. Kastelic (Sabourin), 39. Formenton – 16. R. Pitlick (Evans), 29. Caufield (M. Hoffman), 38. Edmundson (Evans, Petry), 49. R. Pitlick (B. Gallagher, Dvorak)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Chabot, Hamonic, Del Zotto, Holden, Brännström, Zub – B. Tkachuk, Norris, Batherson – Formenton, Stützle, Gaudette – P. Kelly, Gambrell, Watson – Kastelic, Tierney, Sabourin.
    Trenér: D.J. Smith

    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – Edmundson, Petry, A. Romanov, D. Savard, Harris, Ch. Wideman – Caufield, Suzuki, M. Hoffman – R. Pitlick, Dvorak, B. Gallagher – M. Perreault, Evans, Josh Anderson – Pezzetta, Poehling, T. Pitlick.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Hanson, Kea – Fournier, Daisy

    Diváci: 19 410
    bahis siteleri