Tampa – Nashville 6:2 (kon.) | Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 6:4 (kon.)
San Jose – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Seattle 3:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.)
Calgary – Vancouver 6:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:2 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:2 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.) | New Jersey – Detroit 0:3 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
Nashville Predators
Neděle 24.04.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:08 Patrick MAROON - 6:2
     
    42:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    A během chvilky je to dokonce o pět branek! Ke střele se dostal v dobré pozici PATRICK MAROON, který si tak odkoupil své tři tresty tím nejlepším možným způsobem. Asistence: Steven Stamkos.
    41:37 Ross COLTON - 5:2
     
    41:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže o chvilku později se domácí dočkali a střílí dnes již pátou branku! Victor Hedman vyslal další tvrdou ránu od modré. Cestou střely probíhal souboj, ve kterém upadl ROSS COLTON, který však jemně tečoval puk, čímž nedal brankáři šanci. Asistence: Victor Hedman a Nick Paul.
    33:58 Steven STAMKOS - 4:2
     
    33:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek si bere dvoubrankové vedení zpět! Ondřej Palát posunul puk na střed hřiště, kde byl Nikita Kučerov. Ten ještě křižně přihrál STEVENU STAMKOSOVI, jehož pokus z první z úhlu míří do sítě! Asistence: Nikita Kučerov a Ondřej Palát.
    30:42 Alexandre CARRIER - 3:2
     
    30:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté ale nakonec přece jen využívají přesilovou hru! Philip Tomasino podržel puk u levé tyčky a počkal si na najeti ALEXANDRA CARRIERA, který jen položil hůl na led a posunul touš do za čáru. Asistence: Philip Tomasino a Mattias Ekholm.
    19:41 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    19:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí ještě využívají přesilovou hru a vedou znovu o dvě branky! Kotouč okamžitě po vyhraném vhazování si vzal na hokejku NIKITA KUČEROV. Ten si ještě s pukem kousek popojel, skoro až ne levý kruh. Odtud nakonec vyslal jedovatou střelu, která končí na zadní tyči! Asistence: Brayden Point.
    17:18 Roman JOSI - 2:1
     
    17:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jedné branky! ROMAN JOSI mě trestuhodně času i prostoru mezi kruhy. Takže si mohl puk srovnat a střelou zápěstím poslal touš do šibenice, pro Elliota nechytatelné. Asistence: Matt Duchene a Filip Forsberg.
    10:59 Anthony CIRELLI - 2:0
     
    10:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, domácí zatím potvrzují roli favorita! ANTHONY CIRELLI zůstal úplně osamocený na útočné modré, kam k němu doputovala přihrávka po ztráta Predátorů. Domácí jednasedmdesátka tak šla sama na gólmana a svou rychlou střelu poslala k zadní tyči. Asistence: Michail Sergačjov.
    01:51 Victor HEDMAN - 1:0
     
    01:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže o chvilku později z toho vedoucí branka je, nádherná rána! Nikita Kučerov posunul kotouč zpoza branky na Stevena Stamkose. Ten okamžitě nabil na střed hřiště, kam si sjel VICTOR HEDMAN, jehož fantastická rána těsně nad ledem končí nechytatelně v síti! Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Hedman (Stamkos, Kučerov), 11. Cirelli (Sergačjov), 20. Kučerov (B. Point), 34. Stamkos (Kučerov, Palát), 42. Colton (Hedman, N. Paul), 43. Maroon (Stamkos) – 18. Josi (Duchene, F. Forsberg), 31. A. Carrier (Tomasino, Ekholm)


    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Sergačjov, C. Foote – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Killorn (A), Cirelli, Hagel – Colton, B. Point, N. Paul – Bogosian, Perry, Maroon.
    Nashville Predators: Saros (43. Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Cousins – Trenin, Sissons, Jeannot – Tomasino, McCarron, Luff.

    Rozhodčí: Rooney, Rank – Nagy, Alphonso

    Diváci: 19092
    bahis siteleri