Čína – Izrael 14:1 (kon.)
konec
Čína
14:1 (4:0, 5:0, 5:1)
Izrael
Úterý 26.04.2022, 17:00 • Dvorana Velesajam, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden. Nikým nehlídaný JUNCHENG YAN po tandemu od Junjie Yuana mířil milimetrově do šibenice. Asistence: Junjie Yuan.
     
    58:29
    Čína právě vstřelila branku!
    Ještě jeden zásah do izraelské branky. V signalizované výhodě se Číně povedlo vykombinovat přečíslení, které pod horní tyč bezpečně uklidil JIA LUO. Asistence: Jiang Fu, Shuai Fu.
     
    55:06
    Čína právě vstřelila branku!
    Po inkasované brance Čína zapnula motory a u tyče zůstal neobsazený JUNGCHENG YAN, od kterého na chvíli odjeli dva bránící hráči Izraele. Asistence: Jianing Guo.
     
    53:20
    Izrael právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch pro tým Izraele! Po parádní stahovačce přes obránce se ILJA SPEKTOR dostal před brankáře a pod rukou mu dokázal procedit puk do sítě! Bez asistence.
     
    52:53
    Šerbatov byl úplně sám před brankářem Číny, ale Ouban dokázal šanci zlikvidovat!
     
    52:17
    Čína právě vstřelila branku!
    Teď už se Čína prosadila. Zdá se, že ale Reisingera překonal vlastní obránce, od kterého se puk odrazil do izraelské branky. Autorem branky je JIALEI SHEN. Asistence: Taile Wang, Jinguang Ye.
     
    48:29
    Po hezké individuální akci zvoní za Reisingerem tyč!
     
    45:15
    Čína právě vstřelila branku!
    Deset! Přečíslení dva na jednoho zakončoval JIA LUO, který dostal naservírováno od Shuaie Fu a pohodlně skóruje. Asistence: Shuai Fu, Enlai Zheng.
     
    37:22
    Vyloučení v týmu Čína (Shen Jialei – 2 min., podrážení).
     
    32:28
    Čína právě vstřelila branku!
    AN JIAN prošel před branku jako nůž máslem a ještě dokázal potáhnout puk ke vzdálenější tyči, kam se brankář Izraele už nedokázal přesunout. Asistence: Zesen Zhang, Junjie Yuan.
     
    32:09
    Čína právě vstřelila branku!
    Izraeli se nedokázalo udržet dobrý nástup do třetiny a tři slepené v brance Reisingera zvyšují výsledek už na rozdíl osmi branek! Asistence: Taile Wang.
     
    29:44
    Čína právě vstřelila branku!
    Mezi kruhy dostal prostor opět JUNCHENG YAN, který si mohl seřídit puk na hokejce a podívat se, kam jej pošle. Asistence: Jianing Guo, Jie Liu.
     
    28:55
    Čína právě vstřelila branku!
    Po skončení oslabení nepotřebovala Čína mnoho času a JUNCHENG YAN pohodlně zvyšuje na rozdíl šesti branek. Asistence: Zimeng Chen.
     
    26:17
    Vyloučení v týmu Čína (Yuan Junjie – 2 min., krosček).
     
    25:01
    Čína právě vstřelila branku!
    Po pěti minutách druhá části Čína zvyšuje. U tyče zůstal zcela osamocený SHUAI FU, což už bylo i nad možnosti brankáře Reisingera, který se pouze otočil za kotouče, který mu přistál v síti. Asistence: Jiang Fu, Kailiaosi Jieke.
     
    15:30
    Čína právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování ale Čína už skóruje. JIANG FU měl pohodlnou pozici, protože mu Shuai Fu naservíroval puk před prázdnou branku. Asistence: Shuai Fu, Jia Luo.
     
    15:27
    Jiang Fu z pravé strany dostal hodně prostoru, jenže v gólové šanci jen vymetl jen rukavici brankáře Izraele!
     
    11:32
    Vyloučení v týmu Čína (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Izhak.
     
    10:38
    Vyloučení v týmu Čína (An Jian – 2 min., hákování).
     
    09:07
    Čína právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a poměr sil se srovná, protože Čína využívá první početní výhodu. Hodně prostoru dostal na modré čáře SIPULAOER ROUIAN, který přesně napálil kotouč nad vyrážečku Reisingera. Asistence: Jinguang Ye, Jiang Fu.
     
    08:46
    Vyloučení v týmu Izrael (Sergej Frenkel – 2 min., podrážení).
     
    03:44
    Čína právě vstřelila branku!
    Reisinger neměl šanci, aby zabránil další brance. SHUAI FU zůstal zcela osamocen před brankou Izraele, položil si brankáře a nekompromisně mu kotouč pověsil pod víko. Asistence: Kailiaosi Jieke.
     
    02:56
    Čína právě vstřelila branku!
    Chenovu střelu Reisinger ještě pokryl, ale po další rychlé akci, které předcházelo vyhrané vhazování už brankář Izraele kapituluje. Jednoduchá a efektivní kombinace Číny vede k první brance zápasu, kterou zaznamenal SHUAI FU. Asistence: Jiang Fu, Jia Luo.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 3. Fu S. (Fu J., Luo), 4. Fu S. (Jieke), 10. Rouian (Ye, Fu J.), 16. Fu J. (Fu S., Luo), 26. S. (J., Jieke), 29. Yan (Chen), 30. Yan (Guo, Liu), 33. Kailiaosi (Wang), 33. Jian (Zhang, Yuan), 46. Luo (Fu S., Zheng), 53. Shen (Wang, Ye), 56. Yan J. (Guo), 59. Luo (Fu J., Fu S.), 60. Yan J. (Yuan) – 54. Spektor


    Čína: Ouban (Han) – Zhou, Rouian, Yuan, Liu, Jieke, Zheng, Chen, Yan R. – Fu S., Lou, Fu J., – Ye, Wang, Shen – Zhong, Jian, Zhang – Yan J., Guo
    Trenér: Ivano Zanatta

    Izrael: Reisinger (Tichon) – Koževnikov M., Vinegard, Maaravi, Aharonovič T., Ben Tov, Raiter – Frenkel, Šerbatov, Milner – Aharonovič R., Spektor, Koževnikov E. – Klein, Halpert, Kapulkin – Vaitz, Levy, Rom
    Trenér: Ty Newberry

    Rozhodčí: Sevruk – Bergant, Fenyi
    bahis siteleri