Mallorca – Granada 2:6 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Alavés 4:0 (kon.)
Cádiz – Elche 3:0 (kon.) | Real Betis – Barcelona 1:2 (kon.)
konec
RCD Mallorca
2:6 (1:1)
Granada CF
Sobota 07.05.2022, 14:00 • Iberostar Estadi (Palma de Mallorca) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Granada právě vstřelila branku!
    JORGE MOLINA přišel za zraněného Suáreze na hřiště v 52. minutě a podle všeho z něj bude odcházet s dvěma góly a dvěma asistencemi. To je skvělý výkon čtyřicetiletého útočníka, který se nyní prosadil odrazem o krajní tyč. Za vše mohl Quiniho zisk míče na útočné polovině spojený s úprkem po levé straně.
     
    78
    Granada právě vstřelila branku!
    Čtvrthodinu před koncem už je asi jasno! Molina si vylepšuje svou dnešní bilanci na 1+2. Právě k němu dolétl dlouhý výkop gólmana Maximiana. Ve vápně se otočil a předal balon MYRTOVI UZUNIMU, jenž si ho posunul přes Valjenta a tísněn Antoniem Sánchezem ho vpádu stihl levačkou posunout do sítě.
     
    69
    Granada právě vstřelila branku!
    Granadě skutečně padne do brány skoro vše, na co sáhne! Z naprosto nevině vypadající situace dala už čtvrtý gól, když k noze obdržel od Gonalonse balon čtyřicátník JORGE MOLINA. Ten zaregistroval rozestoupené stopery a střelou z dvaceti metrů dokonale umístil míč do levého spodního rohu brány.
     
    58
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Kapitán velí k obratu! Pablo Maffeo se po pravé straně posunul do míst ideálních pro centr. ANTONIO RAÍLLO během něj vyzrál na bránícího Quiniho a prudkou hlavičkou zmenšil domácí manko na polovinu.
     
    55
    Granada právě vstřelila branku!
    Skvělá produktivita přibližuje Granadu k tříbodovému zisku! Jorge Molina si naběhl na průnikovou přihrávku Machíse. Zleva posunul balon do předbrankového prostoru a tam ho ANTONIO PUERTAS patičkou posunul za bezmocného Rica.
     
    47
    Granada právě vstřelila branku!
    I ve druhé půli dávají hosté rychlý gól! Během Puertasovy přihrávky se s trojkou hrající SERGIO ESCUDERO prohnal kolem dvou protihráčů a křížnou střelou překonal Rica, kterému nepomohlo ani to, že si na míč rukavicí lehce sáhl.
     
    28
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! Po centru Kuba posunul Muriqi balon pod sebe, SALVA SEVILLA se do něj opřel z pětadvaceti metrů a Maximiano se za povedenou dělovkou marně natahoval ke své pravé tyči.
     
    6
    Granada právě vstřelila branku!
    Karankova družina otevírá skóre! Colladův roh skončil po dvou odrazech u nehlídaného LUISE SUÁREZE a kolumbijský střelec neměl těžkou úlohu se zakončením z malého vápna.

    Michal Břuchanský

    Branky: 28. Sevilla (Muriqi), 58. Raíllo (Maffeo) – 6. Suárez V, 47. Escudero (Puertas), 55. Puertas (J. Molina), 69. J. Molina (Gonalons), 78. Uzuni (J. Molina), 90. J. Molina (Quini)

    Karty:   45+1. Raíllo (MLR), 45+3. Maffeo (MLR), 67. Valjent (MLR) – 60. D. Duarte (GRN), 83. Petrović (GRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:13.
    RCD Mallorca: S. Rico – Maffeo, Valjent, Raíllo (C), Ja. Costa (85. Oliván) – Sevilla (68. Á. Rodríguez), Baba, D. Rodríguez (68. A. Sánchez) – Kubo (85. Llabres), Muriqi, Prats (53. Lee Kang-in).
    Náhradníci: Reina – Battaglia, Gayá II, G. González, Hoppe, Niño.

    Trenér: Javier Aguirre

    Granada CF: Maximiano – Quini, D. Duarte, V. Díaz (C), Escudero (77. Arias) – L. Milla, Petrović – Puertas (77. G. Sánchez), Collado (62. Gonalons), Machís (62. Uzuni) – Suárez V (52. J. Molina).
    Náhradníci: Escandell – Arezo, Bacca, Eteki, Montoro, I. Ruiz, Soro.

    Trenér: Aitor Karanka

    Rozhodčí: Bengoetxea – Díaz Pérez, Núñez Fernández
    bahis siteleri