Freiburg – Union Berlín 1:4 (kon.) | Fürth – Dortmund 1:3 (kon.) | Hoffenheim – Leverkusen 2:4 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Hertha – Mohuč 1:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:4 (2:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 07.05.2022, 15:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • Německá Bundesliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Nyní už o vítězi nemůže být pochyb. Domácí chybovali při rozehrávce, míče se zmocnil Palacios a rychle jej křižným pasem po zemi poslal do velkého vápna, kam naběhl LUCAS ALARIO, který obehrál gólmana a míč uklidil do jeho prázdné svatyně.
     
    76
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán. PATRIK SCHICK dokázal projít mezi dvěma protihráči, ustát souboj o balón, obejít vyběhnutého gólmana a poté skluzem odehrát balón do jeho prázdné brány. Po zásluze je odměněn čtyřiadvacátým gólem v sezóně. Neuvěřitelný počin tohoto českého borce.
     
    73
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé srovnávají a byla u toho stejná dvojice, jako u prvního vyrovnání. Tentokrát to byl Schick, který po pěkné kombinaci přihrál ve vápně spoluhráči do otevřeného prostoru, MOUSSA DIABY se rázem ocitl sám před gólmanem a míč odehrál do pravého dolního rohu brány.
     
    36
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Ani druhý český hráč, v tomto případě v dresu domácího celku, nezůstává pozadu a zaznamenává bod. Pavel Kadeřábek odcentroval pro změnu z pravé strany do malého vápna, kde zaváhal při vyběhnutí jak domácí gólman, tak při obranné práci Odilon Kossounou, k balónu se tak dostal CHRISTOPH BAUMGARTNER a zblízka jej hlavou celkem snadno usměrnil do sítě.
     
    34
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté krátce po půl hodině hry srovnávají a gól nedává nikdo jiný, než český reprezentant. Diaby poslal z levého křídla centr do pokutového území, kde si PATRIK SCHICK udělal volný prostor a levačkou tečoval balón do bližšího horního rohu brány, navíc do protipohybu brankáře, který už toho moc dělat nemohl.
     
    22
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Domácí se po velké chybě soupeře ujímají vedení. Piero Hincapié si při rozehrávce s míčem zbytečně až moc hrál, toho využil Baumgartner, který soupeře o balón obral, vyrazil po pravé straně k bráně a mohl klidně zakončovat sám, místa měl dost, avšak rozhodl se pro přihrávku na penaltový puntík, kam naběhl GEORGINIO RUTTER, který přesnou ranou do levého dolního rohu odkryté brány otevřel skóre tohoto mače.

    Petr Frömel

    Branky: 22. Rutter (Baumgartner), 36. Baumgartner (Kadeřábek) – 34. Schick (Diaby), 73. Diaby (Schick), 76. Schick (Aránguiz), 90+1. Alario (Palacios)

    Karty:   66. Dabbur (HOF)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:10.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Posch, Vogt, Raum – Baumgartner (69. Rudy), Samassékou (78. Bruun Larsen), Stiller – Rutter (55. Bebou), Dabbur (70. Skov), Kramarić (C).
    Náhradníci: L. Philipp – K. Adams, Che, Akpoguma.

    Trenér: S. Hoeneb.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Kossounou, Tah, Tapsoba, Hincapié (46. Bakker) – Aránguiz, Andrich (64. Palacios) – Diaby, Azmún (64. Alario), Paulinho (84. Baumgartlinger) – Schick (84. Sinkgraven).
    Náhradníci: Grill, Luňov – Frimpong.

    Trenér: G. Seoane.

    Rozhodčí: F. Willenborg – G. Kleve, C. Bandurski
    bahis siteleri