Teplice – Jablonec 0:1 (kon.) | Zlín – Bohemians 1905 1:4 (kon.) | Pardubice – Karviná 2:0 (kon.)
konec
FC Zlín
1:4 (1:4)
Bohemians Praha 1905
Sobota 07.05.2022, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    39. Roman KVĚT - 1:4
     
    39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté trestají další chybu soupeře! Do Condeho přihrávky vběhl Martin Dostál, který míč předal Petrovi Hronkovi. Ten ho poslal do šestnáctky na Jana Chramostu, jenž ho posunul doleva na ještě lépe postaveného ROMANA KVĚTA, který prostřelil Rakovana.
    30. Youba DRAMÉ - 1:3
     
    30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Divoký zápas pokračuje! Radost z gólu si užili i domácí! Hrubý předal u pokutového území míč YOUBOVI DRAMÉMU, který si ho kolem dvou hráčů navedl na levačku a přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Valeše – 1:3.
    27. Lukáš VRAŠTIL - 0:3
     
    27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Domácí se přibližují ke dnu pomyslného kalichu hořkosti! Nyní se z něho pořádně napil LUKÁŠ VRAŠTIL, který chtěl jednoduše odkopnout balón. Trefil ho ale tak, že ho z nějakých 20 metrů poslal lobem mimo dosah naprosto zaskočeného brankáře Rakovana. Neskutečný vlastní gól.
    21. Jan CHRAMOSTA - 0:2
     
    21
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté se dnes podruhé prosazují po rohovém kopu! Centr směřující na bližší tyč hlavou nešťastně prodloužil Cheick Conde. Balón tak propadl k osamocenému JANOVI CHRAMOSTOVI a ten ho levačkou umístil k tyči po pravé ruce brankáře Rakovana – 0:2.
    12. Petr HRONEK - 0:1
     
    12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté se po dalším rohu ujímají vedení! Centr Kovaříka domácí odvrátili před svou šestnáctku, kde se chtěl do balónu opřít Roman Květ. Ten ho trefil hodně špatně, ale to bylo pro zelenobílé dobře. Nechtěně totiž přihrál spoluhráči PETROVI HRONKOVI, jenž parádní střelou z voleje, která ještě prošla mezi nohama bránícího hráče, zamířil k pravé tyči z pohledu marně se natahujícího Rakovana.

    Martin Augustin

    Branky: 30. Y. Dramé (R. Hrubý) – 12. Hronek (Květ), 21. Chramosta, 27. Vraštil (vla.), 39. Květ (Chramosta)

    Karty:   86. Vraštil (ZLN) – 49. Kovařík (BOH), 56. Vondra (BOH)


    Rohy: 5:7.
    FC Zlín: Rakovan – Cedidla, Procházka (C), Vraštil, Simerský – Conde – Y. Dramé (72. Fillo), Janetzký (65. Jawo), R. Hrubý, Čanturišvili (46. Reiter) – Vukadinović (46. Fantiš).
    Náhradníci: Šiška – Chwaszcz, Kolář.

    Trenér: Kalivoda

    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál (C), Köstl, Křapka, Vondra – Petrák (66. Jindřišek), Beran (87. Koubek) – Hronek (87. Bartek), Květ (76. Krch), Kovařík (66. Fulnek) – Chramosta.
    Náhradníci: Bačkovský – Vaníček.

    Trenér: Veselý

    Rozhodčí: Proske – Nádvorník, Kotík
    bahis siteleri