Valencia – Real Betis 0:3 (kon.) | Granada – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Barcelona – Celta Vigo 3:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:1 (2:0)
Celta de Vigo
Úterý 10.05.2022, 21:30 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    50
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    To je ovšem blesková odpověď. Nezapomínejme na to, že Celta už v této sezoně stáhla proti Barceloně zápas, v němž prohrávala o tři góly. Nyní k tomu nakročil IAGO ASPAS, když potrestal ledabylost v rozehrávce Katalánců. Ter Stegen se nedohodl s Ronaldem Araújem a pak už společně sledovali, jak kapitán hostů zakončuje s přehledem po zemi k levé tyči. Asistence: Thiago Galhardo.
     
    48
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Zdá se být rozhodnuto, také třetí střela Barcelony v tomto utkání skončí v síti. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG může dirigovat fanoušky, kteří zpívají jeho jméno, další exkluzivní asistenci totiž narýsoval Ousmane Dembèlé. Prvně jmenovaný musel akorát uklidit íč do sítě, což se mu povedlo. Asistence: Ousmane Dembèlé.
     
    41
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Jenže katalánským střelcům stačí opravdu málo. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG nyní využil zmatečného odkopu obránce Néstora Arauja, který se špatně zorientoval a zřejmě ještě podklouznul. Střelu se snažil ještě blokovat Fran Beltrán, ale dobíhal příliš pozdě. Nezareagoval ani opařený Matías Dituro, který si ještě pořádně nesáhl na míč, ale už ho podruhé musí lovit ze sítě. Barcelona vede o dva góly. Bez asistence.
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Půlhodiny čekal MEMPHIS DEPAY na podobný balon, aby se mohl konečně radovat. Ousmane Dembèlé zvládl složité souboje u pravé postranní čáry a pak dobře předložil na svého kolegu z útoku, který sice netrefil míč ideálně, ale brankář Matías Dituro poněkud zaspal a po zemi letící projektil už nevyrazil. Barcelona se sice v útoku značně trápila, ale tento gól by jí mohl dodat klid na kopačky. Asistence: Ousmane Dembèlé.

    Patrik Czepiec

    Branky: 30. Depay (Dembèlé), 41. Aubameyang, 48. Aubameyang (Dembèlé) – 50. Aspas (Galhardo)

    Karty:   90+10. F. de Jong (BAR), 90+12. Alba (BAR)   58. Murillo (CVG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:6.
    FC Barcelona: ter Stegen – Alves (89. Mingueza), Araújo (67. Lenglet), García XIII, Alba – Gavi, F. de Jong, Depay (64. Fati) – Dembèlé, Aubameyang (84. L. de Jong), F. Torres (46. Puig).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Umtiti, Braithwaite, Traoré, Sanz, Orellana.

    Trenér: Xavi

    Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez (46. Murillo), Aidoo, Araujo, Galán – Beltrán (90. Veiga) – B. Méndez, Suárez IV (90. Fontán), Cervi (90+7. Solari) – Galhardo (60. Tapia), Aspas.
    Náhradníci: Balea Carrillo, Ru. Blanco – Pineda.

    Trenér: Eduardo Coudet

    Rozhodčí: Ortiz – Barbero, Estévez
    bahis siteleri