Břeclav – IHC Prague Rats 12:4 (kon.) | Mad Parrots – Devils Zlín 4:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 2:14 (kon.)
Břeclav – Mad Parrots 13:4 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
2:14 (1:8, 1:6)
IHC Devils Zlín
Neděle 26.06.2022, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    Zlínští Devils získávají bronz z JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje. Ve druhém dějství utkání proti Prague Rats si hlídali komfortní vedení a postupně ho ještě navyšovali. Pětkrát se přitom prosadil útočník žlutomodrých Radim Cekota. (14:07:26)
     
    Konec zápasu.
     
    29:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils ukazují, že jsou opravdu ďáblové. Coufalík poslal do tutové šance v podobně samostatného úniku RADIMA CEKOTU, který umístil kotouč nad vyrážečku Plašila. Asistence: František Coufalík.
     
    28:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín skóruje potřinácté v utkání. Z pravé strany se do šance protáhl JÁCHYM KUBEČKA, který oklamal Plašila a poté zakončil do prakticky prázdné branky. Bez asistence.
     
    28:11
    Marek ve vlastním oslabení projel k pravé tyči soupeřovy branky, kde dvakrát prověřil Plašila. Ten v pokleku oba pokusy dokázal zlikvidovat.
     
    27:55
    O kotouč se bojuje za brankou Zlína.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Venený – 1,5MIN, hákování.
     
    27:00
    Rats mohly udeřit znovu, Tvrzník ale sám před Rajnochem neuspěl, zlínský brankář vytáhl výborný zákrok levým betonem.
     
    26:12
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané trochu zmírňují skóre, které z jejich pohledu vypadá poměrně hrozivě. Z pravé strany zamířil do vzdálenější šibenice ANTONÍN VONDRÁČEK. Bez asistence.
     
    26:00
    Devils právě vstřelili branku!
    ADAM MATULA si ale nyní spravil chuť a završuje rovný tucet zlínských branek v utkání o bronz. Asistence: Richard Bečka.
     
    25:13
    Matula předstihl soupeře a z pravé strany si najel do velké šance před Plašila. Jeho pokusu scházela jen o trochu větší přesnost, nebo možná naopak o trochu menší. Zlínský útočník totiž orazítkoval levou tyčku branky Rats!
     
    24:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Tentokrát se Zlín prosadil díky střele k bližší tyči. Znovu se trefuje JIŘÍ VENENÝ, jeho oblouček k levé tyči Plašil neudržel před brankovou čárou a pojedenácté v zápase inkasuje. Bez asistence.
     
    23:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín zkompletoval magickou desítkou, JIŘÍ VENENÝ zase hattrick! Útočník Devils si z levé strany hřiště najel neatakovaný před Plašila a blafákem do bekhendu nasměroval kotouč nad jeho levou rukou do sítě. Bez asistence.
     
    23:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Po pravé straně se protáhl Marek a prověřil Plašila na bližší tyči. Brankář Rats kotouč betony vyrazil před sebe a k dorážce se tak dostal RADIM CEKOTA. Napoprvé ještě Plašila nepřekonal, s další dorážkou ale už slavil úspěch a dovršuje tak hattrick! Asistence: Jonáš Marek.
     
    21:33
    Z pravé strany si sjel více do středu hřiště Tvrzník, střelou na lapačku si ale na Rajnocha nepřišel. Zlínský brankář puk lapačkou vyrazil před sebe a spoluhráči před ním poté kotouč odklidili do přece jen bezpečnější zóny.
     
    20:29
    Matula se poté, co Rajnoch zlikvidoval dvě nebezpečné možnosti soupeře, vydal do protiakce. Poslední bránící hráč Rats mu ale znemožnil ohrozit Plašila.
     
    19:21
    Odražený kotouč dojel jako první na levém křídle Venený a najel si do velké možnosti. Plašila chtěl překonat střelou švihem, nicméně branku Rats netrefil. To je pro žlutomodré škoda.
     
    18:05
    Krátký pas z pravé strany tečoval těsně před brankou Cekota, odkrytý prostor mezi třemi tyčemi ale minul. Kotouč narýsoval oblouček a dopadl vedle pravé tyče Plašilovy branky. To byla velká šance Zlína.
     
    17:30
    Hoferek měl poměrně slušnou rychlost. Všiml si ale, že má před sebou soupeře, proto se rozhodl vrátit se blíže k vlastní brance.
     
    16:26
    Své umění předvedl i na druhé straně Plašil. Nejprve si poradil se střelou Matuly, který zakončil z úrovně vrcholků kruhů. Vzápětí svým tělem pokryl také bekhendový pokus z hole pohotového Bečky.
     
    15:57
    Chlouda mohl snížit. Obránce Prahy jel sám na Rajnocha, ten ale jeho přízemní střelu zastavil levým betonem. Pod touto částí výstroje také brankář Zlína kotouč podržel až do přerušení hry.
     
    15:30
    Bečka měl kotouč na bekhendové straně hole, přesto si z levé strany najel mezi kruhy. Tam mu jeden ze soupeřů čistě vysekl kotouč.
     
    15:04
    První buly druhého poločasu vyhráli Pražané.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí a o držiteli bronzových medailí z JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje je v podstatě rozhodnuto. Zlín nastřílel Prague Rats už osm branek a vede velmi přesvědčivým rozdílem 8:1. Na straně Devils se dvakrát prosadili Jiří Venený a Radim Cekota.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    14:50
    Devils právě vstřelili branku!
    RADIM CEKOTA a Venený si nyní role prohodili. Cekota zamířil z pravé strany přesně ke vzdálenější tyči branky Rats. Asistence: Jiří Venený.
     
    14:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils znovu potvrzují svou převahu, či nyní už spíše dominanci na hrací ploše. U pravé tyče dorazil kotouč za záda brankáře Rats JIŘÍ VENENÝ. Asistence: Radim Cekota.
     
    14:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlínská střídačka se znovu raduje. Z levé strany si najel před branku RICHARD BEČKA a bekhendovým blafákem poslal kotouč mimo dosah Plašila. Asistence: Rostislav Pánek.
     
    13:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a Zlínští se prosazují popáté v utkání. Pokus Kubečky zblízka dorazil za stojícího Plašila JONÁŠ MAREK. Asistence: Jáchym Kubečka.
     
    12:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Z levé strany vyslal křížný pokus na bránu PATRIK UHLÍK. Kotouč zazvonil o vzdálenější, pravou tyč a odrazil se do sítě. Asistence: Jiří Venený.
     
    12:47
    Kubečka měl dost prostoru a nakonec vystřelil z mezikruží, na klečícího Plašila si ovšem nepřišel.
     
    12:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesně tři minuty před koncem prvního dějství Zlín zúročuje herní převahu, kterou momentálně má. Hoferek přihrál RADIMU CEKOTOVI, který na Plašila dotíral u pravé tyče. Prvním pokusem vyprášil betony brankáře Rats, druhým ale už rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Petr Hoferek.
     
    10:47
    Matula zvládl těžké zpracování kotouče ve vzduchu. Následně si ho sklepl k zemi a vyslal křížnou střelu, která zazvonila o pravou tyčku branky Rats.
     
    09:47
    Z pravé strany projel do střelecké pozice Kubečka, vzdálenější horní roh Plašilovy branky ale netrefil.
     
    08:46
    Z levé strany si najel před bránu Hodek, Rajnoch úspěšně máchl lapačkou a puk v ní podržel až do přerušení hry.
     
    07:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín si vytvořil krátkodobý nápor u branky Plašila, který korunuje gólem. Puk za záda brankáře Rats dostal ADAM MATULA. Asistence: František Coufalík.
     
    07:03
    Odražený kotouč si před brankou Plašila našel Matula, ovšem hradbu těl před sebou prostřelit nedokázal.
     
    06:41
    Z pravé strany se okolo branky Rats obtočil Uhlík a zakončoval k bližší tyčce. Plašil se tam stačil přesunout a zasáhl svým betonem.
     
    05:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín srovnává krok. Kubečka posunul kotouč na JIŘÍHO VENENÉHO, jenž se z pravé strany protáhl před Plašila a poté zakončil nad jeho levý beton. Asistence: Jáchym Kubečka.
     
    05:17
    Domácí (takto jsou v utkání vedeny Prague Rats) opět nezužitkovali situaci třech proti jednomu, přihrávka z pravé strany na střed hřiště totiž nebyla přesná.
     
    04:25
    Z pravé strany vyslal polovysokou střelu Kubečka. Plašilovi kotouč z výstroje spadl mezi nohy a zlínský obránce se ještě snažil dorážet. U levé tyče ale úspěšný nebyl.
     
    03:53
    Situaci tří proti jednomu Rats využít nedokázaly. Jeden z jejich hráčů totiž neprovedl zpracování podle svých představ.
     
    02:54
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané jdou do vedení střelou z velmi ostrého úhlu. Rajnocha nachytal na první tyči z pravé strany MAREK POSPÍŠIL. Bez asistence.
     
    02:20
    Matula si najel z pravé strany mezi kruhy, poté ovšem střelou švihem trefil pouze betony stojícího Plašila.
     
    01:25
    Na Plašila letěla polovysoká střela z pravé strany, brankář Rats ji zneškodnil levým betonem.
     
    00:26
    Z pravé strany zakončoval do horní části branky Burnus, Rajnoch kotouč hrudí vyrazil před sebe.
     
    00:05
    Úvodní buly utkání vyznělo pro Zlín.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rats oblékly pro tento duel černobílé dresy, Zlín nastoupí ve žlutomodré kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Prague Rats: Plašil – Chlouda, Burnus, Tvrzník – Hodek, Wippler (A), Cimrman, Pospíšil, Vondráček (C)
    Trenér: Martin Tvrzník

    IHC Devils Zlín: Rajnoch (Zábojník) – Mišurec, Coufalík (A), Kubečka (C), Uhlík, Cekota – Marek, Hoferek, Pánek, Venený, Matula, Bečka
    Trenér: Jaroslav Janeba

    Rozhodčí: Novotná, Takáč.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Pospíšil, 27. Vondráček – 6. Venený (Kubečka), 8. Matula (Coufalík), 12. Cekota (Hoferek), 13. Uhlík (Venený), 14. Marek (Kubečka), 15. Bečka (Pánek), 15. Venený (Cekota), 15. Cekota (Venený), 23. Cekota (Marek), 24. Venený, 25. Venený, 26. Matula (Bečka), 29. Kubečka, 30. Cekota (Coufalík)


    IHC Prague Rats: Plašil – Chlouda, Burnus, Tvrzník – Hodek, Wippler (A), Cimrman, Pospíšil, Vondráček (C)
    Trenér: Martin Tvrzník

    IHC Devils Zlín: Rajnoch (Zábojník) – Mišurec, Coufalík (A), Kubečka (C), Uhlík, Cekota – Marek, Hoferek, Pánek, Venený, Matula, Bečka
    Trenér: Jaroslav Janeba

    Rozhodčí: Novotná, Takáč
    bahis siteleri