Devils Zlín – Storm Praha "B" 10:6 (kon.) | Roller Storm – IHC Přerov 5:1 (kon.) | Storm Praha "B" – IHC Přerov 3:5 (kon.)
Devils Zlín – Roller Storm 3:11 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha "B"
3:5 (1:2, 2:3)
IHC Night Birds Přerov
Neděle 26.06.2022, 15:40 • MEO Aréna, Přerov • Final Four extraligy juniorů inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    29:59
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Pražané ještě kombinovali v útočném pásmu, ale Žurka už neohrozili. Místo toho si Přerovští pojistili výhru, od levého mantinelu napálil puk do prázdné brány MARTIN RYŠAVÝ. Asistence: Adam Holík.
     
    29:14
    Roller Storm Praha "B" právě vstřelil branku!
    V poslední minutě je tu přece jen kontaktní gól. Žurek nedosáhl na křížnou střelu JIŘÍHO STEJSKALA, která zapadla za pravou tyč přerovské branky. Asistence: Viktor Štípek a Jakub Kuchař.
     
    22:20
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Ryšavý poslal do samostatného úniku DAVIDA SVOZILA, který si kličkami roztáhl Gabrišku a poté vystřelil mimo dosah jeho betonu. Night Birds jdou do vedení o dva góly. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    21:14
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Pekař už byl zpět na ploše a Přerov tak využívá přesilovou hru. Střelou z pravé strany útočné poloviny překonal Gabrišku ADAM HOLÍK. Asistence: David Svozil.
     
    19:00
    Roller Storm Praha "B" právě vstřelil branku!
    Storm ze své první vážnější šance ve druhé půli srovnává. Dlouhý pas od Stejskala převzal za obranou Přerova Svoboda. Pak si najel až k Žurkovi a ještě předložil kotouč MÁRTONU NEMESOVI, který zamířil do volné části branky za marně se přesouvajícího se Žurka. Asistence: Jakub Svoboda a Adam Vosmik.
     
    14:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov jde těsně před přestávkou znovu do vedení. Po akci Stanislava Svozila dojel odražený kotouč ZDENĚK AMBROŽ, udělal s ním několik kroků a poté zamířil pod horní tyčku branky Pražanů. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    05:29
    Roller Storm Praha "B" právě vstřelil branku!
    Najednou je vyrovnáno. Kotouč po pasu Stejskala dojel MÁRTON NEMES, jehož první střelu mezi betony ještě Žurek dokázal vyrazit. Nemes se ale vzápětí dostal i k dorážce, kterou už poslal do volné části přerovské branky. Asistence: Jiří Stejskal.
     
    01:38
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Když si nevíte rady, volejte 1188. Přesně tato kombinace čísel nyní pomohla Přerovu k vedoucí brance. Po přihrávce Holíka, čísla 88, se střelecky prosadil hráč s číslem 11 STANISLAV SVOZIL. Asistence: Adam Holík.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Nemes (Stejskal), 19. Nemes (Svoboda, Vosmik), 30. Stejskal (Štípek, Kuchař) – 2. S. Svozil (Holík), 15. Ambrož (S. Svozil), 22. Holík (D. Svozil), 23. D. Svozil (Ryšavý), 30. Ryšavý (Holík)


    IHC Roller Storm Praha "B": Gabriška – Kuchař (C), Stejskal (A), Štípek – Nemes, Vosmik, Svoboda, Hamršmíd (A)
    Trenér: Pavel Würtherle

    IHC Night Birds Přerov: Žurek (Brada) – Ambrož, S. Svozil, Havelka, D. Svozil, Abazaj, Kaprál, Koblížek, Zapletal – Hanák, Holík (C), Ryšavý, Pekař
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Šico, Prokš
    bahis siteleri