Devils Zlín – Storm Praha "B" 10:6 (kon.) | Roller Storm – IHC Přerov 5:1 (kon.) | Storm Praha "B" – IHC Přerov 3:5 (kon.)
Devils Zlín – Roller Storm 3:11 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
3:11 (3:3, 0:8)
IHC Roller Storm Praha
Neděle 26.06.2022, 16:35 • MEO Aréna, Přerov • Final Four extraligy juniorů inline hokeje • Finále
Partner:
     
    37:43
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané popáté ve finále skórují v početní převaze. Slavíček předložil kotouč DAVIDU STRAKOVI a kapitán Roller Storm z prostoru u pravé tyče zkompletoval hattrick. Asistence: Šimon Slavíček a Matěj Gardoň.
     
    35:03
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Desátý gól Roller Storm je přece jen tady. Skákavý kotouč si zpracoval MICHAL NOVÁK a jel sám na Synka, kterého prostřelil nad beton. Asistence: Lukáš Strnad.
     
    29:01
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Při situaci dva na dva předložil Slavíček kotouč doleva LUKÁŠI STRNADOVI, jenž zakončil za marně skákajícího Synka. Asistence: Šimon Slavíček a Michal Novák.
     
    28:11
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané počtvrté v utkání využívají přesilovku. Před odkrytou bránu naservíroval Straka kotouč VOJTĚCHU MALÍNKOVI a ten pokusem do pravé šibenice dovršuje hattrick. Asistence: David Straka a Matěj Gardoň.
     
    26:18
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané využívají početní převahu. Strnad poslal do sóla ŠIMONA SLAVÍČKA, který vystřihl perfektní bekhendový blafák a umístil kotouč pod horní tyčku zlínské branky. Asistence: Lukáš Strnad.
     
    22:53
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané skórují potřetí ve druhé půli. Po přihrávce Nováka překonal Synka, který šel do pokleku marně, LUKÁŠ STRNAD. Asistence: Michal Novák.
     
    20:32
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, Praha znovu skóruje v početní nevýhodě. MATĚJ GARDOŇ si položil Synka na záda a pak poslal kotouč do odkryté branky. Bez asistence.
     
    20:25
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané udeřili ve vlastním oslabení. Z pravé strany se před Synka protáhl VOJTĚCH MALÍNEK a zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: David Straka.
     
    19:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín v přesilovce srovnává skóre. FILIP ŠINDELEK měl dost prostoru, najel si mezi kruhy a odtud zakončil přesně k pravé tyči soupeřovy branky. Bez asistence.
     
    14:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hamrla posunul kotouč MARTINU HOLBOVI, jenž vrací Zlín na rozdíl jediné branky. Zakončení zlínského beka skončilo v pravém horním rohu branky Roller Storm. Asistence: Adam Hamrla.
     
    10:36
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    I třetí přesilovka v utkání končí brankou. Slavíček nejprve netrefil prázdnou zlínskou branku, krátce poté ale přece jen dorazil kotouč do sítě DAVID STRAKA. Ten se prosazuje podruhé v utkání a podruhé v početní převaze. Asistence: Šimon Slavíček.
     
    07:14
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ukázková přesilovková kombinace. Slavíček posunul kotouč Gardoňovi, který ještě oslovil u pravé tyče volného DAVIDA STRAKU. Kapitán Pražanů rychle zametl kotouč mimo dosah Synkova betonu do sítě. Roller Storm tak využívá přesilovku. Asistence: Matěj Gardoň a Šimon Slavíček.
     
    03:52
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané rychle odpovídají. Přihrávka z pravé strany se dostala až k VOJTĚCHU MALÍNKOVI, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Synek se nestačil přemístit, ani to nemohl stihnout. Asistence: Matěj Gardoň.
     
    03:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlínští vypíchli soupeři puk u středového kruhu. Ke střele z pravé strany se poté dostal kapitán Devils LUKÁŠ CHLUDIL a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. První přesilovka finále je tak využita. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Chludil, 15. Holba (Hamrla), 20. Šindelek – 4. Malínek (Gardoň), 8. Straka (Gardoň, Slavíček), 11. Straka (Slavíček), 21. Malínek (Straka), 21. Gardoň, 23. Strnad (Novák), 27. Slavíček (Strnad), 29. Malínek (Straka, Gardoň), 30. Strnad (Slavíček, Novák), 36. Novák (Strnad), 38. Straka (Slavíček, Gardoň)


    IHC Devils Zlín: Synek – Holba, Gerych, Hamrla, Šindelek (A) – Ševčík, Ramert, Chludil (C), Tomek
    Trenér: Karel Šindelek

    IHC Roller Storm Praha: Volevecký – Kluch – Straka (C), Skoupý, Kvasnička, Slavíček, Novák, Gardoň, Strnad, Malínek (A)
    Trenér: Pavel Würtherle

    Rozhodčí: Šico, Prokš
    bahis siteleri