Slovensko – Řecko 3:4 (kon.) | Kanada – Haiti 10:1 (kon.) | USA – Itálie 5:1 (kon.)
Slovensko – Itálie 9:0 (kon.)
konec
Slovensko
9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
Itálie
Neděle 26.06.2022, 14:30 • Place Bell 1, Laval, Kanada • Mistrovství světa mužů • O 5. - 6. místo
Předzápasové kurzy
     
    42:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Desítka vstřelených gólů je stále reálná. Ten devátý zaznamenal LUKÁŠ PIJÁK po pasu od Libora Teplického, pro něj samotného se jedná o druhý úspěch v utkání. Asistence: Libor Teplický.
    41:39 Filip BOBÁL - 8:0
     
    41:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zápas má i autora hattricku! Je jím FILIP BOBÁL, jenž obdržel do úniku výbornou nahrávku od Behúla. Bekhendovým blafákem si brankáře roztáhl a pak poslal míček mimo jeho dosah. Asistence: Miroslav Behúl a Filip Simon.
    35:53 Adam FUMAČ - 7:0
     
    35:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Na sedmém slovenském gólu má velkou zásluhu Lukáš Piják, který výborně podržel míček, aby ho ve finále přenesl doleva na ADAMA FUMAČE, ten našel mezeru mezi pravou tyčkou a Floresem. Asistence: Lukáš Piják a Libor Teplický.
    32:52 Milan VOZÁR - 6:0
     
    32:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přestože Slováci nehrají naplno, tak přidávají další gól. Lukáš Horváth si ze středu sběhl doleva, odkud vypálil. Sražený míček zůstal před bránou, kde si ho našel MILAN VOZÁR a nekompromisně jej napálil do sítě. Asistence: Lukáš Horváth a Marcel Cíbik.
    23:54 Milan RAMPÁČEK - 5:0
     
    23:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenský brankostroj se nezastavuje. Svižnou akci završil svou první trefou v utkání MILAN RAMPÁČEK, rozladěný gólman Flores se hlasitě zlobí na špatné bránění spoluhráčů.
    21:20 Lukáš PIJÁK - 4:0
     
    21:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Naši východní sousedé dokonce při vlastním oslabení skórují. Před brankou plácl do balónku LUKÁŠ PIJÁK, Anthony Flores na toto zakončení vůbec nereagoval. Asistence: Marek Gajdoš a Adam Fumač.
    19:25 Filip SIMON - 3:0
     
    19:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre už je třígólový! FILIP SIMON si vyměnil míček s na středu stojícím Miroslavem Behúlem a ránou na zadní tyč propálil marně se natahujícího Florese. Asistence: Miroslav Behúl a Marek Lukáč.
    14:21 Filip BOBÁL - 2:0
     
    14:21
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tento gól už platit bude, o tom není pochyb! A opět se o něj zasloužila dvojice Filipů. Simon nahrál na FILIPA BOBÁLA a ten znovu střílel zleva, svižným zakončením našel mezírku u bližší tyčky. Asistence: Filip Simon.
    10:17 Filip BOBÁL - 1:0
     
    10:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Výsledkem pokračujícího slovenského tlaku je zasloužený vedoucí gól! Přečíslení tří proti dvěma završil Filip Simon pasem doleva na FILIPA BOBÁLA, jenž propálil bezmocného gólmana forhendovou ránou, která se ještě otřela o tyčku. Asistence: Filip Simon a Miroslav Behúl.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Bobál (Simon, Behúl), 15. Bobál (Simon), 20. Simon (Behúl, Lukáč), 22. Piják (Gajdoš, Fumač), 24. Rampáček, 33. Vozár (Horváth, Cíbik), 36. Fumač (Piják, Teplický), 42. Bobál (Behúl, Simon), 43. Piják (Teplický)


    Slovensko: Buliš (Kučera) – Lukáč, Minárik (C), Vidlár, M. Gajdoš, Horváth, Salajka, Bujdák (A), I. Gajdoš – Vozár, Balga, Korbáš, Cíbik, Lukačovič, Fumač, Rampáček (A), Piják, Behúl, Simon, Svitana, Oravec, Teplický, Bobál.
    Trenér: Mojmír Hojer

    Itálie: Flores (Borgia, Cipparrone) – Pittiglio, Granitto, Musto, Alonzi, Cerone, D'Amico, Falzoi, Lagozzo – Bartolini, Gagnon, Lastoria, Novielli, Mirolla, Pulicicchio (C), D. Vernace, M. Vernace, Ponce, Fazzari, Giustini (A), D'Ettore, Mandracchia, Setacci.
    Trenér: Michael Iustini

    Rozhodčí: Adam Goddard, Gurdashan S Grewal
    bahis siteleri