Česko – Francie 7:2 (kon.)
konec
Česko
7:2 (5:1, 2:1)
Francie
Pondělí 11.07.2022, 23:30 • CrossPlex - Bill Harris Arena, Birmingham, USA • Světové hry – Inline hokej • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:32 Patrik ŠEBEK - 7:2
     
    38:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól do prázdné brány střílí PATRIK ŠEBEK. Nikým neatakován sáhl k zajímavému řešení, kdy kotouč nastřelil o pravý mantinel takovým způsobem, že doputoval až za brankovou čáru. Bez asistence.
    26:14 Valentin GONZALEZ - 6:2
     
    26:14
    Francie právě vstřelila branku!
    Také Francie umí dávat krásné góly, a dokonce i v oslabení! VALENTIN GONZALEZ si prohodil kotouč kolem Petra Kafky, načež si bekhendovým blafákem roztáhl Brabce, aby mu ve finále poslal kotouč neomylně mezi betony. Bez asistence.
    22:26 Jakub BERNAD - 6:1
     
    22:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace okořeněná šestým českým gólem! Aleš Chamrád vyslal fantastický dlouhý pas na Vyorala, jenž po rychlém zpracování přenesl hru doprava na JAKUBA BERNADA, jednatřicetiletý inline hokejista střelou do poloodkryté brány pohodlně završil hattrick. Asistence: Jan Vyoral.
    18:42 Filip KUŤÁK - 5:1
     
    18:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střeleckou listinu rozšiřuje FILIP KUŤÁK! Vystřelil odvážně bekhendem a těžil ze smolné teče bránícího Bouchuta, brankář na puk i přes veškeré úsilí svou vyrážečkou nedosáhl. Asistence: Petr Kafka.
    13:15 Jakub BERNAD - 4:1
     
    13:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další důležitý krok směrem k postupu do finále! Nejméně polovina zásluh na čtvrtém gólu míří za Martinem Fialou, ten krásně projel po levém mantinelu a na středu našel JAKUBA BERNADA, na ránu z první Lafourcade reagoval příliš pozdě. Asistence: Martin Fiala.
    11:30 Marek LOSKOT - 3:1
     
    11:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, Češi během krátké chvíle střílí druhý gól a rázem jsou napřed o dvě branky! MAREK LOSKOT v plné rychlosti převzal přihrávku od Flynna a na malém prostoru exkluzivně provedl forhendový blafák, kotouč dostal do brány podél Lafourcadeova levého betonu. Asistence: Oscar Flynn.
    10:18 Jakub BERNAD - 2:1
     
    10:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělá odpověď Tvrzníkovy družiny! JAKUB BERNAD prvním zakončením ještě neuspěl, ale Lafourcade mu puk vyrazil přímo na hokejku, s dorážkou již český inline hokejista neměl žádné problémy. Bez asistence.
    09:59 Maxime LANGLOIS - 1:1
     
    09:59
    Francie právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno! Na levé straně dostal příliš mnoho volného prostoru MAXIME LANGLOIS. Využil jej skvěle, svižnou střelou na lapačku rozvlnil síť za Brabcovými zády. Asistence: Karl Gabillet.
    04:35 Marek LOSKOT - 1:0
     
    04:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Češi vedou! Petr Kafka znovu ukázal, v čem je jeho síla. S ledovým klidem a obrovským přehledem našel u pravé tyče francouzské svatyně najetého MARKA LOSKOTA, který bez větších problémů zametl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Petr Kafka.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Loskot (Kafka), 11. Bernad, 12. Loskot (Flynn), 14. Bernad (Fiala), 19. Kuťák (Kafka), 23. Bernad (Vyoral), 39. Šebek – 10. Langlois (Gabillet), 27. Gonzalez


    Česko: Brabec (Frodl) – Chamrád, Zbořil, Turek, Šebek, Vyoral, Kuťák – Bernad, Flynn, Kafka (C), Fiala, Rubeš, Loskot.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Francie: Lafourcade (21. Pasquier) – Faucherand, Gonzalez, Machy, Langlois, Hamon, Fontanille – Renou, Bouchut, Gabillet (C), Kerkhove, Allo, Ladonne.
    Trenér: Geoffroy Tijou

    Rozhodčí: Pfeffer (GER), Telesio Carreon (USA)
    bahis siteleri