Hr. Králové – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Sparta – Paksi 1:1 (kon.) | Ostrava – Celtic 2:4 (kon.)
Č. Budějovice – Augsburg 1:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
1:1 (1:0)
Paksi SE
Středa 13.07.2022, 17:00 • Lilienberg Arena Völkermarkt, Rakousko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (18:52:26)
     
    V posledním přípravném utkání Sparta sice dominovala, ale bohužel zahazovala jednu šanci za druhou. Letenští měli maďarskému soupeři vsítit minimálně čtyři branky, což se nestalo, a tak se mezi střelce zapsal pouze Jan Kuchta. Naopak Paksi se trpělivě bránilo a dvanáct minut před koncem vyrovnal zkušený Daniel Böde. Český tým to nepoložilo, ale pokračovalo v stejné písničce jako v dosavadním průběhu zápasu.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Po rozehrání rohového kopu vystřelil Martin Vitík, který mířil do odkryté části branky. Jenomže z brankové čáry míč odkopl jeden z obránců, Sparta se v koncovce trápí!
     
    89
    Martin Minčev prostrčil míč na Lukáše Sadílka, který se snažil přihrávat před branku, ale trefil soupeře, od něhož balon putoval na první tyčku, kam se Barnabás Simon stihl vrátit.
     
    88
    Za další akcí se hnal Martin Minčev, který si míč rychle přehodil na pravou nohu a z hranice vápna zamířil kousek nad horní tyčku.
    87. Matěj Ryneš z přímáku zamířil do břevna
     
    87
    K rozehrání přímého kopu se postavil Matěj Ryneš, jehož rána byla přizvednutá a zamířila do břevna. Poté ještě centrem hledal Michal Sáček před brankou Lukáše Juliše, jenž byl pokrytý.
     
    86
    Kousek před pokutovým územím byl faulovaný Kryštof Daněk, který pro Spartu vybojoval velmi zajímavou standardní situaci, po které by Letenští mohli jít zpátky do vedení.
     
    85
    Na útočnou polovinu se vydal Nikolasz Kovács, jenž přihrávkou spoluhráče nenašel. Následně se balonu chopil Michal Sáček, jenž byl faulován.
     
    84
    Filip Panák přenesl hru na levou stranu, kde se v ofsajdovém postavení nacházel Martin Minčev. Paksi se tak znovu ubránilo a ušetří další cenné vteřiny.
     
    83
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Adam Karabec, přichází Matěj Ryneš.
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Jaroslav Zelený, přichází Andreas Vindheim.
     
    80
    Do konce zápasu chybí už jen deset minut a nastavení. Stav zápasu mezi Spartou a Paksi je znovu srovnané.
    78. Daniel BÖDE - 1:1
     
    78
    Paksi právě vstřelilo branku!
    Z ojedinělé akce je vyrovnáno, když v osobním souboji předčil Martina Vitíka DANIEL BÖDE. Ten si potáhl míč blíž k hranici vápnu a vystřelil přesně do levé části branky.
     
    78
    Po rychlé rozehrávce to z vlastní poloviny vyzkoušel Jaroslav Zelený, který viděl soupeřova brankáře daleko od branky. Letenský obránce zamířil asi metr nad břevno!
     
    77
    Na malou chvíli se Paksi nacházelo na útočné polovině, ale po chvíli o míč přišlo. navíc faulovaný byl Michal Sáček a hrát bude znovu Sparta.
     
    76
    Přenesení hry mířilo vzduchem na levou stranu, kam se přeskupil Jaroslav zelený, jemuž nevyšlo zpracování, a tak se bude rozehrávat od hostující brány.

    Michal Luxa

    Branky: 14. Kuchta – 78. Böde

    Karty:   61. Papp (PAK), 71. Kinyik (PAK)

    Neproměněná penalta: 36. Karabec (SPA), brankář Nagy zneškodnil


    AC Sparta Praha: Holec – Wiesner (66. Vitík), Zelený (82. Vindheim), Hancko (66. Panák), Højer (61. Mejdr) – Sadílek, Fortelný (74. Daněk) – Pešek (74. Minčev), Karabec (83. Ryneš), Haraslín (74. Sáček) – Kuchta (74. Juliš).
    Náhradníci: Vorel

    Trenér: Brian Priske

    Paksi SE: G. Nagy – Osváth, Lenzsér, Kádár, J. Szabó, Windecker, Papp, Balogh, Haraszti, B. Szabó, Varga.
    Náhradníci: Simon – Kovács, Kinyik, Szekszárdi, Debreczeni, Vas, Gyurkits, Kesztyüs, R. Nagy, Böde.

    Trenér: Robert Waltner
    bahis siteleri