Tisková konference k Livesport Prague Open (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
konec
Tisková konference k Livesport Prague Open

Pondělí 18.07.2022, 12:00 • TK Sparta Praha • Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (12:14:37)
     
    „Doufám, že žádná nová informace do konce týdne již nepřijde, protože to bývají většinou odhlášky, “ uzavírá tiskový mluvčí Karel Tejkal.
     
    „Turnaj tady na Spartě je vždy dobře organizovaný a takovou silnou sestavu hráček si zaslouží, jako české tenistky se vždy nemůžeme dočkat, “ doplnila Marie Bouzková.
     
    „Kvalifikace se hraje o víkendu, vstupné je symbolická stovka. Hlavní soutěž pak zahajuje v pondělí, vstupenky rychle mizí,“ upozornil Karel Tejkal.
     
    „Z českých hráček dostaly volnou kartu do kvalifikace Bartůňková, Kolodziejová, Šálková a Palicová, přímo do hlavního turnaje pak poslední vítězky juniorky z Roland Garros Nosková a Havlíčková. Celkem má tak jistou účast v hlavní soutěži sedm Češek,“ sdělil dále Miroslav Malý.
     
    „Další tribuna bude přes ulici na Tatranu pro 500 lidí, pro diváky pojede zvláštní turnajová linka MHD od stanice metra Nádraží Holešovice. “
     
    „Přípravy probíhají již měsíc, kapacita tribun je přibližně 2200 osob a jsem rád, že se po dvou covidových letech diváci v Praze mohou přijít podívat na světový ženský tenis,“ říká ředitel turnaje Miroslav Malý.
     
    "Se všemi hráčkami jsme se viděly na Wimbledonu, teď nás čeká týden přípravy a už se strašně těším na turnaj," řekla do hluku stavebních prací v areálu Marie Bouzková.
     
    Na úvod předává Miroslav Malý za Spartu kytici Marii Bouzkové, která zaznamenala nedávno životní úspěch na Wimbledonu.
     
    Tisková konference začala.
     
    Tisková konference se uskuteční netradičně přímo pod žhavým sluncem na centrálním dvorci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Karel Jedlička