L. Mikuláš – Michalovce 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Trenčín 4:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
4:0 (1:0)
AS Trenčín
sk Sobota 23.07.2022, 18:00Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Slovan dal gól!
    Kolmá prihrávka pomedzi dvoch hráčov Trenčína na Barseghjana, ten prihral na malé vápno DÁVIDOVI HRNČÁROVI, ktorý sa zblízka nemýlil. Demontáž Trenčína pokračuje, Slovan vyhráva 4:0.
     
    82
    Slovan dal gól!
    Spolupráca striedajúcich hráčov vyšla na výbornú. Kankava prihrávkou, ktorá mala oči našiel JURAJA KUCKU, ten sa zbavil hráča, vytvoril si streleckú pozíciu a zakončil k pravej žrdi. Slovan vyhráva 3:0.
     
    67
    Slovan dal gól!
    Ofsajdová pasca Trenčanom nevyšla, ANDRE GREEN si nabehol za obranu na prihrávku Lovata, rútil sa sám na Kukučku a prekonal ho strelou pomedzi nohy k ľavej žrdi.
     
    36
    Slovan dal gól!
    DAVID HRNČÁR si spracoval Holmanovu prihrávku a napriahol spoza šestnástky, jeho strela tesne nad zemou zapadla k ľavej žrdi! Zdalo sa, že tam ešte bol jemný teč Stojsavljeviča. Každopádne Slovan ide do vedenia.

    Daniela Mesíková

    Branky: 36. Hrnčár (Holman), 67. Green (Lovat), 82. Kucka (Kankava), 90. Hrnčár (Barseghjan)

    Karty:   78. Agbo (SBA)


    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Abena (79. Križan), Morlacchi (C), Lovat – Agbo, Mustafič (76. Kankava) – Green, Holman (69. Kucka), Čakvetadze (69. Barseghjan) – E. Ramírez (69. Šaponjić).
    Náhradníci: Hrdina, Ma. Trnovský – Pauschek, Voet.

    AS Trenčín: Kukučka – Madu, Stojsavljevič, Pires, Kozlovský (46. Ďuriška) – Lavrinčík (89. Gajdoš), Bainović (C), Ibrahim – Soares, Kupusović (88. Letenay), Kmeť (46. C. Ramírez).
    Náhradníci: Sláviček – Demitra, Oladoye, Mičuda, Šebeň.

    Rozhodčí: Očenáš – Hrmo, Halíček

    Diváci: 5 338
    bahis siteleri