Česko – Finsko cz 4:3 (4:3 po s.n.) | USA – Německo 8:1 (kon.)
po s.n. (4:3)
Česko
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Finsko
Neděle 31.07.2022, 19:10 • Peavey Mart Centrium Red Deer • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    70:00 Eduard ŠALÉ - 4:3
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil český tým! EDUARD ŠALÉ jel poslední nájezd, který proměnil střelou zblízka.
    59:28 Jakub ŠTANCL - 3:3
     
    59:28
    Česko právě vstřelilo branku! Českému týmu hra s odkrytými zády vyšla! JAKUB ŠTANCL si našel na levém kruhu prostor ke střele a zamířil do horního růžku. Rimpinen si ještě na kotouč sáhl, ale v cestě do branky mu nezabránil. Asistence: Martin Matějíček, Matteo Kočí.
    50:29 Joona SAARELAINEN - 2:3
     
    50:29
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové otáčejí skóre! Rasmus Kumpulainen udržel kotouč pro svůj tým a z otočky jej nahodil na branku. Před brankou stál pozorný JOONA SAARALAINEN, který nechytatelně tečoval a rozradostnil finskou střídačku. Asistence: Rasmus Kumpulainen, Niilopekka Muhonen.
    41:28 Kalle KANGAS - 2:2
     
    41:28
    Finsko právě vstřelilo branku! A máme srovnáno! Topias Hynninen udržel pro svůj tým pásmo při dobré práci za brankou. Poté poslal kotouč na KALLEHO KANGASE, který využil toho, že Michael Hrabal neměl příliš dobrý výhled. Kotouč se navíc ještě otřel o některého z hráčů před brankou a změnil směr. Asistence: Topias Hynninen.
    36:38 Kasper HALTTUNEN - 2:1
     
    36:38
    Finsko právě vstřelilo branku! A Finové přesilovou hru proměňují. Kiviharju poslal přihrávku na pravý kruh z brankářova pohledu. Tam už stál připravený KASPER HALTTUNEN, který napřáhl a dělovkovou rozvlnil síť za Hrabalovými záday. Asistence: Aron Kiviharju, Aatu Pohjalainen.
    28:04 Adam ŽIDLICKÝ - 2:0
     
    28:04
    Česko právě vstřelilo branku! Česká střídačka se raduje, máme tu totiž druhou branku! ADAM ŽIDLICKÝ najel s kotoučem na levý kruh z brankářova pohledu. Odtud táhlou střelou zamířil na vzdálenější tyč. Rimpinen si sice na puk sáhl, jenže nakonec mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Dominik Petr.
    02:36 Jakub ŠTANCL - 1:0
     
    02:36
    Česko právě vstřelilo branku! Obrovská radost na české střídačce! JAKUB ŠTANCL využil zaváhání finské obrany. Ta ho nechala s pukem na hokejce zcela samotného. Štancl si pak pohrál s brankářem, přehodil kotouč na bekhend a stává se prvním střelcem turnaje! Asistence: Jakub Šprynar.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Štancl (Šprynar), 29. Židlický (Petr), 60. Štancl (Matějíček, Kočí), rozh. náj. Šalé – 37. Halttunen (Kiviharju, Pohjalainen), 42. K. Kangas (Hynninen), 51. Saarelainen (Kumpulainen, Muhonen)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Joona Saarelainen (FIN)
    0:1   Adam Csabi (CZE)
    2. série:
    0:1   Kasper Halttunen (FIN)
    1:1   Eduard Šalé (CZE)
    3. série:
    1:2   Aron Kiviharju (FIN)
    2:2   Dominik Petr (CZE)
    4. série:
    2:2   Jesse Kiiskinen (FIN)
    3:2   Jan Šprynar (CZE)
    5. série:
    3:3   Emil Järventie (FIN)
    3:3   Jakub Štancl (CZE)
    6. série:
    3:3   Aron Kiviharju (FIN)
    4:3   Eduard Šalé (CZE)


    Česko: Hrabal (Dybal) – Matějíček, Dvořák, Kočí, Badinka, Eichler, Ročák, Vochvest – Šalé, Petr, Židlický – Štancl, Felcman, Šprynar – Šimek, Fábry, Csabi – Holčák, Kučera, Jecho – Adámek.
    Trenér: Petr

    Finsko: Rimpinen (Vinni) – Pieniniemi, Muhonen, K. Kangas, Junkkari, Kiviharju, Väisänen, Kiukas – Nurmi, Hynninen, Kiiskinen – Järventie, Alasiurua, Eliseev – Saarelainen, Kumpulainen, Halttunen – O. Lind, Leppä, Pohjalainen – Ylitalo.
    Trenér: Merikvi
    bahis siteleri