Česko – Finsko cz 4:3 (4:3 po s.n.) | USA – Německo 8:1 (kon.)
konec
USA
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
Německo
Neděle 31.07.2022, 23:15Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný vstup do prvního srpnového týdne. (01:41:54)
     
    Američané se v dalším duelu utkají s Finskem, zatímco Německo narazí na český výběr.
     
    Střely na branku: 49 – 15
     
    Je dobojováno! Američané na úvod turnaje potvrdili roli favorita a poráží Německo vysoko 8:1. I ve třetí třetině si Američané s chutí zastříleli. Hned v úvodu periody se prosadil Strathmann. Následně svůj důraz využil ke vstřelení branky Erdman a tečku za dnešním soubojem napsal tři minuty před koncem Whitelaw.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Vyloučení v týmu USA:
    Joe Connor – 2 min., hákování.
     
    59:06
    Německý brankář si dal pozor na zakončení z levé strany a jednoduše schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    58:57
    USA hrají v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Cooper Pierson se vzápětí dostal do úniku při vlastním oslabení, jenže pokus o bekhendový blafák se mu vůbec nepovedl!
     
    57:15
    Němci se v úvodu přesilovky usadili v útočném pásmu, ale jejich kombinace je zatím hodně statická. Američané se dobře brání.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu USA:
    Griffin Erdman – 2 min., podrážení.
    56:53 William WHITELAW - 8:1
     
    56:53
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovou hru! WILLIAM WHITELAW se šikovným průnikem dostal do útočného pásma a překvapivou střelou z pravého kruhu procedil puk do sítě. Německý brankář tady nebude mít čisté svědomí. Asistence: Andrew Strathmann, A. J. Lacroix.
     
    56:19
    Gavin McCarthy následně uspěl v souboji na levé straně, nicméně přihrávkou mezi kruhy zahnal spoluhráče do těžké pozice.
     
    56:02
    Gavin McCarthy si našel na modré čáře kousek prostoru pro zakončení, jenže jeho dělovka prolétla kolem pravé tyčky.
     
    55:03
    William Whitelaw se chytrou stahovačkou na pravém křídle zbavil obránce a zakončil zápěstím. Zakončení se mu ale vůbec nepovedlo.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu Německo:
    Lars Bosecker – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    54:29
    Andrew Strathmann dostal po rychlé kombinaci skvělou přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel forhendem, ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    54:03
    William Whitelaw dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    53:30
    Německý brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nepovedené nahození soupeře. Němci už by se nejraději viděli v kabině po zápase.
     
    52:03
    Brown po rychlé akci Američanů zakončoval z pravého kruhu bekhendem, nicméně jeho pokus schoval brankář do lapačky.
     
    51:26
    Další vyložená šance Američanů! Griffin Erdman si sjel na přihrávku na levou stranu, dobře si puk srovnal na forhend, jenže zápěstím těsně minul vzdálenější horní roh!
     
    51:06
    Německo se po dlouhé době dostalo do útočného pásma, jenže tam se hráči v bílém dlouho neohřáli.
     
    50:39
    Musty si prodloužil pobyt na ledové ploše a pobavil diváky individuálním průnikem po pravém křídle. Aktivní hráč USA tentokrát nedokázal zakončit.
     
    50:06
    Quentin Musty dostal přihrávku do prostoru před brankou, kde nebyl nikým atakován, ale zápěstím poslal kotouč těsně nad horní tyč!
     
    49:35
    Ryan Smith si sjel na přihrávku do útočného pásma, kde si nepotykal se zpracováním a důrazný obránce jej od puku ihned odstavil.
     
    49:12
    Jonas Fischer získal puk v obranném pásmu, okamžitě se otočil a rozehrál na pravou stranu. Německý útok však neměl dlouhého trvání.
     
    48:45
    Will McDonough se i za tohoto stavu vydal dotírat za odraženým kotoučem před německou branku. Důrazný obránce jej od brankáře ihned odstavil.
     
    48:06
    Němci uspěli na vhazování v obranném pásmu a bez váhání kotouč poslali obloučkem do pásma středního.
    47:53 Griffin ERDMAN - 7:1
     
    47:53
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané se dočkali sedmého zásahu! Po tlaku v útočném pásmu vyrazil brankář ránu od modré čáry jen před sebe. Ke skákavému puku se dostal GRIFFIN ERDMAN a pohotově jej dorazil do branky! Asistence: Joe Connor, Zack Sharp.
     
    47:26
    Ryan Smith se parádně dostal přes modrou čáru, ale v klíčovou chvíli mu scházela podpora dalších spoluhráčů. Hraje se hodně dlouho bez přerušení.
     
    47:06
    Tanner Adams dojel přihrávku do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s důrazným soupeřem a ještě stačil přihrát na modrou čáru.
     
    46:35
    Raphael Jakovlev se po levém křídle vrhl do útočného pásma, kde se zbavil obránce a dostal se k zakončení. Jeho pokus ale minul branku.
     
    46:02
    Ryan Smith si s pukem vyjel mezi kruhy, kde se efektně dokázal otočit a vypálil. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    45:29
    Ryan Smith vybojoval puk v rohu obranného pásma a bez problémů zakombinoval s kolegou z obranného páru. Německo už rozehrávku soupeře prakticky nenapadá.
     
    45:03
    Andrew Strathmann nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného, jenže jeho rána zápěstím nemířila mezi tři tyče.
     
    44:35
    Joe Gramer dostal prostor na modré čáře, jenže místo zakončení ještě hledal prudkou přihrávkou spoluhráče před brankou soupeře.
     
    44:12
    Andrew Kuzma číhal na levém kruhu na přihrávku do střelecké pozice, ale jeden z německých obránců před ním vypíchl puk k hrazení.
     
    43:42
    Michael Burchill dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pohotově střílel příklepem, ale jeho rána nebyla z kategorie přesných.
     
    43:03
    Joe Gramer uspěl v souboji za americkou brankou a vybojoval kotouč pro favorizovaný celek. Ani Američané už do toho nešpalou jako v první a druhé třetině.
     
    42:36
    Carey Terrance nabral rychlost na levém křídle a dostal se do útočného pásma. Jeho dělovka ale skončila na mantinelu.
     
    42:12
    Noah Samanski poslal z rohu útočného pásma přihrávku mezi kruhy, ale tam kralovala americká defenziva. Němci už působí hodně otráveně.
     
    41:38
    Andrew Strathmann dostal znovu nabito do skvělé pozice, odkud zakončil příklepem, ale tentokrát trefil prvního obránce v německém dresu.
     
    41:10
    Tanner Adams vyslal chytrou přihrávku do prostoru před brankovištěm, ale dojíždějící spoluhráč na jeho pobídku nedosáhl.
    40:52 Andrew STRATHMANN - 6:1
     
    40:52
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovku a i do třetí části vstupují rychlou brankou. Přihrávku na pravý kruh dostal ANDREW STRATHMANN, který si puk připravil a poslal jej do horního rohu! Asistence: A. J. Lacroix.
     
    40:10
    Američané uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Hráči v modrém se ihned vydali vpřed, ale kotouč na hokejkách dlouho neudrželi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:04.
     
    Střely na branku: 32 – 13
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách jsou na tom lépe Američané. Hned v úvodu druhé třetiny se totiž prosadil Connor a o tři minuty později se dělovkou od modré trefil Gramer. Německo se úspěchu dočkalo ve 29. minutě, kdy se v oslabení prosadil Brandl. Ve 34. minutě ale navýšil americké vedení McDonough. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu Německo:
    Lars Bosecker – 2 min., sekání.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:27
    Connor Brown získal puk v obranném pásmu, otočil se a rozehrál do pásma středního. K jeho pobídce se ale nikdo v modrém dresu nedostal.
     
    38:03
    Andrew Kuzma dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přiklepnutím hledal spoluhráče, ale ten zakončit nestačil.
     
    37:29
    Andrew Kuzma si našel prostor v útočném pásmu a vypálil zápěstím. Jeho ránu německý brankář skvěle viděl a se zákrokem neměl problém.
     
    37:02
    Na opačnou stranu se prodral Robin Rieke, který prudkou brzdou nechal projet obránce a zakončil zápěstím. Jeho pokus ale skončil nad břevnem.
     
    36:26
    Německý gólman měl čistý výhled na ránu od modré čáry a jen kontroloval směr letu nepřesného projektilu.
     
    36:00
    Quentin Musty po chybě německého obránce na modré čáře získal volný kotouč a dostal se do zakončení. Jeho pokus ale prolétl těsně vedle zadní tyčky!
     
    35:27
    Joe Gramer napadal soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Německa si na jeho pohyb dali pozor a jednoduše rozehráli.
     
    35:03
    Kevin Bicker projel po levém křídle do dobré pozice, odkud hledal spoluhráče mezi kruhy, ale tam zasáhla defenziva.
     
    34:28
    William Whitelaw si našel prostor na modré čáře, odkud vyslal jedovatou ránu zápěstím. Jeho pokus ale zaduněl pouze o zadní mantinel.
     
    34:06
    Carey Terrance projel po levém křídle do útočného pásma a hledal spoluhráče mezi kruhy. Na jeho pobídku ale nikdo v modrém nedosáhl.
     
    33:18
    Američané pokračují v ofenzivním koncertu. Střelec páté branky McDonough pálil z pravého kruhu, ale jeho další pokus srazil k mantinelu obránce.
    33:03 Will MCDONOUGH - 5:1
     
    33:03
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané přidávají svůj pátý zásah v utkání! Do útoku se hnali hned dva hráči v modrém. Nakonec vzal odpovědnost na sebe WILL MCDONOUGH a nekompromisně poslal puk pod víko! Bez asistence.
     
    32:27
    Na opačné straně se před brankou Německa zjevil osamocený hráč v modrém, který míchal kotoučem tak dlouho, až mu puk ujel mimo palebnou pozici.
     
    32:06
    Robin Rieke si na modré čáře přehodil kotouč na forhend a vypálil. Jeho projektil ale prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    31:39
    Američané se z tlaku soupeře vymanili obloučkem do středního pásma a jednoduše odjeli střídat.
     
    31:23
    Německo se dostalo do útočného pásma, ale kombinace hráčů v bílém skončila nepřesnou přihrávkou mezi kruhy.
     
    30:36
    Německo hraje v plném počtu.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme parádní ofenzivní hokej. Američané už v přesilovce opět uzamkli soupeře před jeho klecí.
     
    29:28
    Další zásah brankáře v bílém dresu. Ten měl proti ráně z velké dálky naprosto čistý výhled a jednoduše schoval kotouč do lapačky.
     
    29:16
    Američané působí po obdržení branky zdravě naštvaným dojmem a tlačí se do ofenzivy. Gólman Německa si musel dát pozor na ránu z levé strany.
    28:52 Linus BRANDL - 4:1
     
    28:52
    Německo právě vstřelilo branku! Německo dokázalo udeřit při vlastním oslabení! Němci tentokrát předvedli parádní rychlost přechodu do útočného pásma. Kevin Bicker sice na gólmana nevyzrál, ale k puku se dostal dojíždějící LINUS BRANDL, který už měl snadnou práci!
     
    28:36
    Vyloučení v týmu Německo:
    Lua Niehus – 2 min., vysoká hůl.
     
    28:12
    A.J. Lacroix dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, jenže jeho pobídka skončila u prvního obránce.
     
    27:43
    Německo hraje v plném počtu.
     
    27:16
    O několik sekund později se už Jakovlev skutečně hnal sám na amerického brankáře, ale střelou zápěstím trefil jen beton!
     
    27:06
    Raphael Jakovlev se při vlastním oslabení málem dostal do úniku, jenže jeden z obránců v modrém se s ním na poslední chvíli stáhl.
     
    26:25
    Znovu se hokejistům v bílém podařilo získat puk před vlastní brankou. Američané se v úvodu další početní převahy nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    26:06
    Němci v úvodu dalšího oslabení vybojovali kotouč v obranném pásmu a pohotově jej dokázali vyhodit přes celé kluziště.
     
    25:44
    Střídání v týmu Německo:
    ze hřiště odchází Nico Pertuch, přichází Dean Döge.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Německo:
    Luca Kinzel – 2 min., hákování.
     
    25:06
    Německý brankář si tentokrát dal pozor na nahození z levé strany a jednoduše puk vyrazil k mantinelu.
     
    24:30
    Američané ve druhé třetině soupeře doslova mačkají. Němci se jen těžko dostávají na kotouč a jsou všude o krok později.
    23:57 Joe GRAMER - 4:0
     
    23:57
    Spojené státy právě vstřelily branku! Vynikající výkon USA pokračuje. Griffin Erdman získal kotouč v rohu útočného pásma a poslal jej na modrou čáru. Po kombinaci obránců nakonec vypálil JOE GRAMER a jeho projektil zapadl do horního rohu! Asistence: Charlie Kinsman, Griffin Erdman.
     
    23:19
    Německo hraje v plném počtu.
     
    23:06
    William Whitelaw projel středem útočného pásma až před branku, ale při pokusu o bekhendový blafák mu puk přeskočil přes čepel.
     
    22:29
    Andrew Strathmann s vypětím všech sil udržel kotouč na modré čáře a sám se dostal do zakončení. Jeho rána ale trefila hned prvního soupeře.
     
    22:03
    Němci se po solidním vstupu soupeře do přesilové hry dostali ke kotouči a jednoduše jej vyhodili až za americkou branku.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu Německo:
    Robin Rieke – 2 min., podrážení.
     
    21:05
    Rozhodčí má zdviženou pravici a bude vylučovat na německé straně.
    20:38 Joe CONNOR - 3:0
     
    20:38
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané vstupují do druhé části ve velkém stylu a ihned se prosazují! Po tlaku v útočném pásmu neudržel německý brankář kotouč ve výstroji. K dorážce se dostal JOE CONNOR a bez problémů puk uklidil do branky! Asistence: William Whitelaw, Andrew Strathmann.
     
    20:10
    Američané uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Favorit utkání bude chtít navázat na přesvědčivý výkon z úvodní periody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovku dnešního souboje zvládli podle očekávání o něco lépe favorizovaní Američané. O úvodní branku se po pěti minutách postaral William Whitelaw a o dvě minuty později přetavil přečíslení v druhý zásah Carey Terrance.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Američané v závěru třetiny zkusili rychlý přechod středem ledové plochy, ale německá defenziva se stačila dobře srovnat.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:29
    Německo chtělo zaskočit favorita rychlým přechodem do útoku, nicméně akce skončila kotoučem vyhozeným na zakázané uvolnění.
     
    18:06
    Raphael Jakovlev zajímavou přihrávkou mezi kruhy hledal spoluhráče, nicméně ten si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl.
     
    17:47
    Linus Brandl se hnal vpřed po levém křídle, jenže si posunul kotouč daleko před sebe a pod tlakem už nestačil nebezpečně zakončit.
     
    17:06
    Joe Gramer v obranném pásmu zariskoval přihrávkou zadovkou a málem pustil soupeře do zajímavé možnosti. Americký brankář však dával pozor a stačil rychle zareagovat.
     
    16:29
    Gavin McCarthy si sjel na přihrávku do středního pásma, obhodil si napadajícího soupeře a přihrál na pravou stranu.
     
    16:06
    Andrew Strathmann střílel od modré čáry, jenže jeho ránu obětavým zákrokem zablokoval dobře postavený obránce v bílém dresu.
     
    15:22
    Quentin Musty se pustil do menší potyčky s jedním ze soupeřů. Sudí oba kohouty rychle odehnali. Výměna názoru se obešla bez trestů.
     
    15:06
    Německo se snaží zvýšit aktivitu směrem vpřed, ale hráčům v bílém zatím absolutně nevychází přechod přes útočnou modrou čáru.
     
    14:33
    Jonas Fischer napadal rozehrávku Američanů v jejich obranném pásmu, ale defenziva USA si dala dobrý pozor.
     
    14:12
    Michael Hagens si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde zkrotil skákavý kotouč a následně vypálil příklepem. Jeho pokus ale minul zařízení.
     
    13:29
    Andrew Strathmann si dal pozor na napadajícího soupeře a bekhendem před ním odehrál kotouč mimo nebezpečné území.
     
    13:03
    Americký brankář si opět musel dávat pozor na prostor u levé tyče, kam směřovalo nepříjemné nahození. Gólman USA byl připraven.
     
    12:26
    Tanner Adams dostal kousek prostoru na pravé straně ledové plochy a tlačil se do zakončení. Obětavý soupeř mu ale zamezil ve střele.
     
    12:06
    Quentin Musty objel s pukem na čepeli útočné pásmo a efektně nahodil puk před branku Německa. Na jeho pobídku nikdo v modrém nezareagoval.
     
    11:26
    Němci uspěli na vhazování v útočném pásmu, jenže dělovku od modré čáry v mezikruží obětavě zastavil jeden z amerických zadáků.
     
    11:06
    Až nyní musel americký brankář zasahovat. Jeden z německých útočníků se zkoušel otočit kolem branky, ale gólman mu nenechal prostor k zakončení.
     
    10:29
    Michael Burchill si sjel na přihrávku z druhé vlny, zpracoval si puk a pohotově zakončil zápěstím. Jeho ránu ale brankář v bílém vykopl betonem.
     
    10:00
    Je za námi polovina první třetiny a zatím sledujeme hokej na jednu branku. Německo je směrem dopředu prakticky bezzubé.
     
    09:35
    William Whitelaw se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže německý obránce měl ke kotouči o krok blíže a odehrál jej do bezpečí.
     
    09:06
    Griffin Erdman si klepl hokejkou o přihrávku, bleskově se s pukem otočil a rozehrál vpřed. Jeho pobídka ale skončila na zakázaném uvolnění.
     
    08:29
    Connor Brown projel z vlastní třetiny až do útočného pásma, kde se šikovně zbavil soupeře a zakončil z úhlu. Německý gólman si mezírku u tyče pohlídal.
     
    08:06
    Američané hrají v naprostém klidu a soupeři prakticky nepůjčují kotouč. Další akce ale skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.
    07:25 Carey TERRANCE - 2:0
     
    07:25
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané bleskově přidávají také druhou branku a potvrzují roli velkého favorita! Hráči v modrém se dostali do přečíslení. Na skákavou přihrávku před branku si sjel CAREY TERRANCE a forhendovým blafákem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Quentin Musty, Tanner Adams.
     
    07:06
    Cooper Pierson se po pravém křídle hnal do útočného pásma, nicméně důrazný obránce v německém dresu jej čistým hitem přilepil k mantinelu.
     
    06:29
    Cooper Pierson z pravé strany nahodil puk před branku Německa, kam spěchali hned dva hráči v modrém, ale ani jeden z nich puk do sítě netečoval.
     
    06:09
    Po delší době Německo naznačilo přechod do útoku, ale ten skončil nepřesnou přihrávkou na útočnou modrou čáru. Američané otáčejí směr hry.
     
    05:43
    Německý brankář se rozhodně nenudí. Nico Pertuch si tentokrát povyjel proti zakončení z pravého kruhu a udržel puk mezi tělem a lapačkou.
    05:07 William WHITELAW - 1:0
     
    05:07
    Spojené státy právě vstřelily branku! Tak branka nakonec platí! Rozhodčí dlouho zkoumali situaci na videu. WILLIAM WHITELAW se z levé strany efektně prosmýkl až na brankoviště, kde důrazem procedil kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    05:06
    Ryan Smith vyvezl puk zpoza vlastní branky do středního pásma a nahodil kotouč do pásma útočného. Američané následně dokonce dotlačili puk za brankovou čáru, ale sudí ihned ukazuje, že branka platit nebude.
     
    04:26
    Cooper Pierson se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů byl příliš netrpělivý a projel do třetiny ještě před kotoučem.
     
    04:12
    Andrew Strathmann projel středem ledové plochy do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale příklepem trefil brusle prvního rivala.
     
    03:26
    Norwin Panocha vypíchl puk za modrou čáru a německá letka stačila vystřídat. Od úvodních minut je ale dobře vidět, že Američané jsou všude o krok rychleji.
     
    03:04
    První zakázané uvolnění na straně Německa. Mladíci v bílých dresech ale ustáli vstup do utkání a nepustili favorizované Američany do šancí.
     
    02:29
    Charlie Kinsman si v obranném pásmu kličkou poradil s napadajícím soupeřem a odrazem o mantinel odehrál kotouč za modrou čáru.
     
    02:03
    Americký brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům zrychlit rozehrávku. Američané se ale následně dopustili zakázaného uvolnění.
     
    01:35
    Charlie Kinsman střílel od modré čáry, ale jeden z německých obránců před vlastní brankou srazil kotouč k hrazení.
     
    01:12
    Německý brankář musel poprvé v utkání zasahovat. Ránu od modré čáry sice rozhodně neviděl čistě, ale vyrazil puk pravým betonem.
     
    00:36
    Sharp posunul kotouč do středního pásma, kde měl hned tři spoluhráče. Američané se v modrém dostali vpřed, ale zatím nezakončili.
     
    00:10
    Američané uspěli na úvodním vhazování a ihned se vydali do útoku. V rohu ledové plochy ale získali puk Němci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Již v neděli startuje v Kanadě letošní ročník Hlinka Gretzky Cupu. V kanadském městě Red Deer zahájí program duel Česka s Finskem. My se ale společně podíváme na souboj mezi USA a Německem. Jedná se o druhé utkání české skupiny. Favoritem utkání je nepochybně výběr Američanů. Ti v přípravě rozstříleli vysoko 8:0 Slovensko. Naopak Němci padli 2:4 se Švýcarskem. Americkou kanonádu nad Slovenskem dirigovali Connor Brown a Zack Sharp.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Whitelaw, 8. Terrance (Musty, Adams), 21. Connor (Whitelaw, Strathmann), 24. Gramer (Kinsman, Erdman), 34. McDonough, 41. Strathmann (Lacroix), 48. Erdman (Connor, Sharp), 57. Whitelaw (Strathmann, Lacroix) – 29. Brandl


    USA: Vachon (Slukynsky) – Strathmann, St. Louis, Sharp, Kinsman, Gramer, McCarthy, Hagens – Adams, Terrance, Musty – Whitelaw, Smith, Lacroix – Erdman, Brown, Connor – McDonough, Burchill, Kuzma – Pierson.
    Německo: Pertuch (26. Döge) – Niehus, Mayer, Bosecker, Lemke, Kühnhauser, Vladelchtchikov, Peukert – Ruckdäschel, Brandl, Bicker – Rieke, Sumpf, Jakovlev – Renner, Schreiner, Samanski – Bauhof, Kinzel, Fischer – Panocha.
    bahis siteleri