Kometa Brno – Jihlava 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 02.08.2022, 13:00 • Winning Group Arena • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:17
    Kometa právě vstřelila branku! Domácí ale přece jen využívají přesilovku, i když se jim v dosavdním průběhu početní výhody nepodařilo ani jednou usadit v útočném pásmu. Kometa vybojovala kotouč u mantinelu před jihlavským brankářem a MICHAL NEKVAPIL svým svižným pokusem vstřelil pátý gól svého celku. Asistence: Jakub Bůžek, Martin Máša.
     
    52:19
    Kometa právě vstřelila branku! Domácí využili další přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového vedení. Patrik Ulbricht přešel ze středního pásma do toho útočného a usadil se s kotoučem za brankou, odkud vybídl ke střele ONDŘEJE CAKLA, ten se střelou nemýlil a připsal si už druhou přesnou trefu v utkání. Asistence: Patrik Ulbricht.
     
    34:16
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa se poprvé v utkání dostává do vedení. Adam Boltvan střílel z vrcholu levého kruhu a hostujícímu gólmanovi puk po jeho střele vypadl z výstroje. Vedle branky stál připravený NESIM HARMIM a kotouč doklepl za brankovou čáru. Asistence: Adam Boltvan, Jaroslav Řehák.
     
    27:42
    Kometa právě vstřelila branku! Dukla už hrála deset sekund v plném počtu, když Martin Máša udržel útočné pásmo a nahodil kotouč na branku. V mezikruží letící puk tečoval Michal Nekvapil a svým pokusem trefil beton jihlavském brankáře, od nějž se kotouč odrazil ještě k ONDŘEJI CAKLOVI, který celou akci zakončil dorážkou k odkryté tyči. Asistence: Michal Nekvapil, Martin Máša.
     
    23:09
    Dukla právě vstřelila branku! Jihlava rychle využívá přesilovou hru. Od modré čáry pálil Denis Jeletz, jeho pokus neprošel přes chumel hráčů a zastavil se o hokejku Jakuba Modla. Jeho střelu ještě od pravé tyče tečoval pod Malečkovy betony HYNEK PEŠ. Asistence: Jakub Modl, Denis Jeletz.
     
    08:49
    Kometa právě vstřelila branku! Nesim Harmim našel křižnou přihrávkou volného ADAMA BOLTVANA v rohu kluziště. Druhý jmenovaný se střelou chvíli počkal, a nakonec srovnal stav utkání trefou z pravého křídla ke vzdálenější tyči. Asistence: Nesim Harmim.
     
    05:56
    Dukla právě vstřelila branku! A z toho teď Jihlava těží. Daniel Pavelec přebruslil soupeře, objel branku a chtěl zakončit k odkryté pravé tyči. To se mu sice nepovedlo, ale puk se odrazil na hokejku ADAMA RAUŠE, který čekal v mezikruží, a ten už se ranou bez přípravy nemýlil. Asistence: Daniel Pavelec.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Boltvan (Harmim), 28. Cakl (Nekvapil, Máša), 35. Harmim (Boltvan, Řehák), 53. Cakl (Ulbricht), 59. Nekvapil (Bůžek, Máša) – 6. Rauš (Pavelec), 24. Peš (Modl, Jeletz)


    HC Kometa Brno: Nechvátal (Maleček) – Máša, Jakubec, Svoboda, Řehák, Bůžek, Ulbricht – Cakl, Rakus, Vach, Nekvapil, Horký, Hrnčíř, Boltvan, Bělohlav, Nevadba V., Harmim, Masař, Nesvadba J., Šantora.
    HC Dukla Jihlava: Maláč – Vovsík, Vandas, Číhal, Tomšík, Topol, Jeletz – Pavelec, Melenovský, Rauš, Straka, Broš, Peš, Klapica, Modl
    bahis siteleri