Slovensko – Kanada 1:11 (kon.) | Švýcarsko – USA 1:7 (kon.) | Rakousko – Švédsko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
1:11 (0:4, 1:4, 0:3)
Kanada
Pátek 12.08.2022, 00:10 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Zack OSTAPCHUK - 1:11
     
    59:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Roy se otočil na levé straně a nastřeloval kotouč před bránu. ZACK OSTAPCHUK si všiml, že Bol´o nemá puk ve své moci a křížem jej procedil do sítě směrem k protější tyči. Asistence: Joshua Roy, William Dufour.
    55:07 Joshua ROY - 1:10
     
    55:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přece jen Kanada zvládla onu desítku! Zellweger posílal kotouč z levé strany před bránu, kde Dufour absolvoval důležitý souboj s obráncem u přední tyče. Petrovický nenavázal JOSHUU ROYE a ten vymetl kratší šibenici. Asistence: William Dufour, Olen Zellweger.
     
    46:22
    Denis Bakala zahákoval McTavishe před slovenskou bránou a bude pykat.
    43:44 Mason MCTAVISH - 1:9
     
    43:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tomáš Boľo udělal obrovskou chybu v rozehrávce hokejkou! Brennan Othmann okamžitě posunul na MASONA MCTAVISHE a ten se prezentoval rychlou střelou na vyrážečku. Asistence: Brennan Othmann.
     
    41:59
    Roy nasměroval pokus z levé strany do zadní tyče.
     
    40:23
    McTavish přihrával z pravé strany pod sebe a Othmann mířil z druhé vlny mezi pravou rukou a tělo Bol´a, ten udržel kotouč.
     
    39:47
    Kent Johnson mohl přidat devátý gól, ale nedotáhl bekhendový blafák, přitom rychlým stržením kotouče vyřadil ze hry Boľa.
    39:25 Mason MCTAVISH - 1:8
     
    39:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Žabka vystoupil na Bedarda a trefil ho. Bedard toho dnes schytal od Slováků opravdu dost. Nyní ještě stačil přihrát Royovi a ten v situaci dva na nikoho postrčil MASONU MCTAVISHOVI. Účastník letošní olympiády prostřelil stojícího Boľa mezi nohama a zkompletoval hattrick. Asistence: Joshua Roy, Connor Bedard.
     
    36:15
    Thompson zasáhl hokejkou obličej Demka při souboji před kanadskou bránou.
    35:16 Mason MCTAVISH - 1:7
     
    35:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Čtvrtý kanadský bod MASONA MCTAVISHE v tomto duelu! Po nahrávce pod sebe si hodil kotouč zleva na osu a bekhendem mezi Stripaiem a Dvorským vystřelil k levé tyči. Asistence: Brennan Othmann, Lukas Cormier.
    34:40 Matej KAŠLÍK - 1:6
     
    34:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci měli výhodu po kanadském podrážení, MATEJ KAŠLÍK se natlačil z pravé strany před bránu, Garand vykopl kotouč jen k Mykluchovi a ten jej přikopl k MATEJI KAŠLÍKOVI, jenž doklepával pod víko. Asistence: Oleksij Myklucha, Libor Nemec.
     
    30:51
    Othmann uháněl na Boľa, ale při snaze o forhendový blafák mu kotouč sjel z hokejky.
    26:25 Mason MCTAVISH - 0:6
     
    26:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to se v hokeji často nevidí. Zejména na MS dvacítek! Kanaďané ujeli do přečíslení čtyři na nikoho, MASON MCTAVISH převzal nahrávku od Sebranga na obranné modré čáře Kanady a byť se mu nabízel hlavně Gaucher tak rychlým forhendovým blafákem na pravou ruku přidal šestou kanadskou trefu. Asistence: Donovan Sebrango.
     
    24:16
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Nathan Gaucher – 2 min., hrubost.
     
    23:15
    Bedardovo zakončení z pravé strany cinklo do zadní tyče, někteří diváci a asi i hráči už se radovali z kanára.
    21:02 Logan STANKOVEN - 0:5
     
    21:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bedard kombinoval s Cormierem, ten přihrál zprava k přední tyči, kde si vybruslil Johnson do dobré pozice a jeho střelu vykopl Boľo jen k LOGANU STANKOVENOVI a ten dorážel. Asistence: Kent Johnson, Lukas Cormier.
     
    20:01
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Šimon Latkóczy, přichází Tomáš Boľo.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Boris Žabka – 2 min., sekání.
     
    19:17
    Sekání Sýkory, to je zlý sen pro Slováky.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Lubomír Kupčo – 2 min., zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva.
    19:17 Olen ZELLWEGER - 0:4
     
    19:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    To zavání debaklem! OLEN ZELLWEGER si našel odražený kotouč na pravém kruhu a jeho několikrát tečovaný pokus se odrazil od vzdálenější tyče těsně za čáru. Slováci si ještě brali trenérskou výzvu pro ofsajd, ale rozhodčí potvrdili svůj původní verdikt. Asistence: Logan Stankoven, Tyson Foerster.
    15:57 Brennan OTHMANN - 0:3
     
    15:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rozehrávající Groch udělal obrovskou chybu. Cuylle se chopil kotouče a ze středu připravil pozici pro BRENNANA OTHAMNNA, ten se na pravém kruhu položil do zakončení z jedničky. Šimon Latkóczy klouzal ke své levé tyči, ale už bylo pozdě. Asistence: Will Cuylle.
    13:06 Will CUYLLE - 0:2
     
    13:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    McTavish posunul po levém mantinelu na Greiga, ten nahrál bekhendem přes dva Slováky na střed. WILL CUYLLE zamíchal s pukem a zakončil forhendem mezi nohy Latkóczyho. Asistence: Ridly Greig, Mason McTavish.
     
    10:57
    Petrovický podražen Greigem v obranném pásmu Kanady, první přesilovka zápasu bude patřit Slovákům.
     
    07:53
    Kanaďané chybovali na útočné modré čáře a Jedlička ujel na Garanda, ten sklapl betony k sobě.
    06:16 Connor BEDARD - 0:1
     
    06:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    CONNOR BEDARD a McTavish rozebrali Slováky! McTavish zakončoval po sklepnutí z úhlu do přední tyče. Nicméně Kanaďané zůstali v pásmu. CONNOR BEDARD vymyslel přihrávku mezi dvěma bránícími hráči na pravou stranu a McTavish mu vrátil puk křižně, adept na příští jedničku draftu překonal přemisťujícího se gólmana okolo lapačky. Asistence: Mason McTavish, Joshua Roy.
    Marken.cz

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 35. Kašlík (Myklucha, Nemec) – 7. Bedard (McTavish, Roy), 14. Cuylle (Greig, McTavish), 16. Othmann (Cuylle), 20. Zellweger (Stankoven, Foerster), 22. Stankoven (Johnson, Cormier), 27. McTavish (Sebrango), 36. McTavish (Othmann, Cormier), 40. McTavish (Roy, Bedard), 44. McTavish (Othmann), 56. Roy (Dufour, Zellweger), 60. Ostapchuk (Roy, Dufour)


    Slovensko: Latkóczy (21. Boľo) – Kmec, Petrovický (C), Štrbák, Stripai, Groch, Žabka, Bakala, Nátny – Sýkora (A), Petrovský, Demek – Myklucha, Kašlík, Nemec – Faith (A), Jedlička, Dvorský – Kupčo, Stümpel, Honzek.
    Trenér: Ivan Feneš

    Kanada: Garand (Cossa) – Zellweger, Sebrango (A), Cormier, Del Mastro, Seeley, Thompson, O'Rourke – Roy, Bedard, McTavish (C) – Stankoven, Foerster, Johnson (A) – Greig, Ostapchuk, Dufour – Othmann, Desnoyers, Cuylle – Gaucher.
    Trenér: Dave Cameron

    Rozhodčí: Kika (CZE), Kova (FIN) – Jusi (FIN), Špůr (CZE)

    Diváci: 3 216
    bahis siteleri