Pilsen Wolves – Třinec 3:1 (kon.) | Nitra – Vsetín 6:5 (kon.) | Slavia – Pilsen Wolves 5:4 (kon.)
Sparta – Nitra 6:3 (kon.)
konec
HK Nitra
6:5 (1:2, 3:1, 2:2)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 12.08.2022, 14:25 • Sportovní hala FORTUNA • Billa Cup • Skupina B
Partner:
     
    56:28
    Nitra právě vstřelila branku!
    Tak tohle se Vsetínu vůbec nepovedlo. Svého brankáře nechali na pospas hned dvěma nitranským dorážejícím hráčům, kotouč za bezmocného Kocyana dostrkal ACKERMANN. Asistence: Daniel Ozimák a Marko Béger.
     
    52:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a skóre je pomyslně vynulováno. Vypadá to, že i druhý duel skupiny B by mohl jít do nájezdů. Autorem branky je ADAM NĚMEC. Asistence: Jan Vašička.
     
    51:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A pozor, Valaši snižují! PETR VAŠIČKA využil tlaku, který se přenesl z přesilové hry a dává naději svému týmu. Asistence: David Surý a Tomáš Mikulka.
     
    41:43
    Nitra právě vstřelila branku!
    Zdá se, že slovenský tým chce mít utkání jasně pod svou taktovkou, JAKUB ŠIMONČIČ posílá svůj tým do vedení už 5:3. Asistence: Dávid Dunay.
     
    35:58
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slováci otáčejí vývoj zápasu a ujímají se vedení. Po rychlé souhře se prosazuje LUKÁŠ HAZUCHA. Asistence: Timotej Ťapušík a Sebastián Brath.
     
    35:04
    Nitra právě vstřelila branku!
    Na konci vlastního oslabení Nitra využila díry obrany Vsetína a vyrovnává na 3:3 zásluhou DAMIANA BOJŇANSKÉHO. Asistence: Dávid Dunay.
     
    29:05
    Nitra právě vstřelila branku!
    A máme sníženo na 2:3. TIMOTEJ ŤAPUŠÍK si ukořistil puk před brankou a procedil ho za záda Žižky. Bez asistence
     
    20:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Vsetín se brzy po návratu na led prosazuje zásluhou ADAMA NĚMCE a Nitra bude muset umazat již dvoubrankové manko. Asistence: Lukáš Vinklárek a Jan Vašička.
     
    19:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dlouho ho to mrzet nemusí, spoluhráči byli úspěšnější. LUKÁŠ MALÝ střílí gól do kabiny a Vsetín se znovu ujímá vedení. Asistence: Petr Vašička a Matyáš Fusek.
     
    10:03
    Nitra právě vstřelila branku!
    Vsetín neuhlídal ujíždějícího TOMÁŠE VÍZNERA, který se trefil přesně mezi betony Žižky. Asistence: Timotej Ťapušík.
     
    01:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale pozor, Vsetín se prosazuje hned z první šance v zápase, pod betony zvládl poslat kotouč do sítě TOMÁŠ MIKULKA. Asistence: Matyáš Fusek.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 11. Vízner (Ťapušík), 30. Ťapušík, 36. Bojňanský (Dunay), 36. Hazucha (Ťapušík, Brath), 42. Šimončič (Dunay), 57. Ackermann (Ozimák, Béger) – 2. Mikulka (Fusek), 20. Malý (Vašička, Fusek), 21. Němec (Vinklárek, Vašička), 52. Vašička (Surý, Mikulka), 53. Němec (Vašička)


    HK Nitra: Uram (Urban) – Bojňanský, Dunay, Grimbel, Hazucha, Šimončič, Béger, Jakubovič, Benčík, Lubina, Mihalík, Mojses, Ozimák, Pinček, Proksa, Ris, Vízner, Ťapušík, Žákovič, Ackermann, Brath.
    VHK ROBE Vsetín: Žižka (42. Kocyan) – Vašička J., Hynek, Křiva, Dubec, Matyaštik, Krsek, Němec, Vinklárek, Vlk, Malý, Vašička P., Fusek, Mikulka, Surý.
    bahis siteleri