Nitra – Třinec 3:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:10 (kon.) | Pilsen Wolves – Třinec 5:1 (kon.)
Sparta – Slavia 4:1 (kon.)
konec
HK Nitra
3:4 (1:0, 0:3, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 13.08.2022, 11:30 • Sportovní hala FORTUNA • Billa Cup
Partner:
     
    59:48
    Uram je na střídačce!
     
    53:26
    Jan Hrček se Sebastianem Taligou mohli znovu předvést svou sehranost v přečíslení dva na nikoho, přihrávka ale byla příliš rychlá.
     
    50:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Naprosto milimetrově přesná střela z dílny SEBASTIANA TALIGY, jenž se z levého kruhu trefil ke vzdálenější tyči. Třinec se znovu ujímá vedení. Asistence: Jan Hrček.
     
    49:35
    Nitra právě vstřelila branku!
    No pozor a je vyrovnáno! Nitra využívá rychlé protiakce a vyrovnává stav na 3:3. Autorem branky je SEBASTIÁN BRATH. Asistence: Lukáš Hazucha a Timotej Ťapušík.
     
    43:43
    Nitra právě vstřelila branku!
    Všechno odstartovala střela z vrchu kruhu Hazucha, který rozhodil Javorka z ideální pozice. Pak už jen Nitranští zkoušeli střílet a dorážet a úspěšný byl ACKERMANN. Asistence: Sebastián Brath a Timotej Ťapušík.
     
    39:38
    Šimončič ujel sám dopředu, střelou rozhodil Javorka z ideální pozice, ale včas se přemístil k tyči a zneškodnil dorážku.
     
    36:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nitře začínají téct nervy. Třinec využil svého tlaku na branku a odskakuje na dvoubrankový rozdíl. Autorem branky je FILIP MORCINEK. Asistence: Jakub Blahuta.
     
    35:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecká střídačka i tribuna šílí. Marek poslal do samostatného úniku OLIVERA ANDRLEHO, který číhal na modré a střelou ke vzdálenější tyči překonal Urama. Asistence: Jakub Marek.
     
    33:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nitranská pětka v čele s gólmanem pádila za rozhodčími, že nesouhlasí s brankou, nicméně verdikt není změněn a stav je vyrovnán na 1:1. Autorem branky je MICHAL LAZOVSKÝ. Asistence: Dominik Řípa.
     
    32:47
    Javorek vychytal únik dva na nikoho, hra pokračuje dál.
     
    30:59
    Andrle ani Morcinek nedokázali nasměrovat kotouč do odkryté klece bezmocně roztaženého Urama.
     
    22:42
    Souhra Dunaye a Šimončiče vykřesala naději Nitře, Javorek ale drží.
     
    18:16
    Oliver Andrle pěkně zavařil Uramovi střelou zápěstím, ten puk vychytal s trochou štěstí.
     
    16:48
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slovákům vyšel tlak do branky, po několika střelách a dorážkách nakonec do odkryté klece bezmocného Javorka poslal puk TIMOTEJ ŤAPUŠÍK. Asistence: Marko Grimbel a Jakub Rís.
     
    13:23
    Nitranské přečíslení dva na jednoho zneškodnil vloženou holí vracející se obránce.
     
    12:53
    Jakub Jakubovič měl dosavadní největší šanci slovenského celku. ujel třinecké obraně až před gólmana, odkud mířil mezi betony, Javorek zůstal klidný a puk zachytil.
     
    07:28
    Lazovský zapnul turbo v nohách a vykouzlil kličku do bekhendu, na trefila tyčku.
     
    05:59
    Vyloučení v týmu HK Nitra:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Daniel Ozimák.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 17. Ťapušík (Grimbel, Rís), 44. Ackermann (Brath, Ťapušík), 50. Brath (Hazucha, Ťapušík) – 34. Lazovský (Řípa), 36. Andrle (Marek), 37. Morcinek (Blahuta), 51. Taliga (Hrček)


    HK Nitra: Uram (Urban) – Bojňanský, Dunay, Grimbel, Hazucha, Šimončič, Béger, Jakubovič, Benčík, Lubina, Mihalík, Mojses, Ozimák, Pinček, Proksa, Rís, Vízner, Ťapušík, Žákovič, Ackermann, Brath.
    HC Oceláři Třinec: Javorek (Čelko) – Niemczyk, Marek, Sikora, Šilon, Trnka, Barteczek, Kaleta, Morcinek, Kopačka, Blahuta, Vrubel, Řípa, Juřík, Hrček, Czylok, Gerlich, Pánek, Taliga, Lazovský, Andrle.
    bahis siteleri