Vojto Barborík - Maxim Radu Vítěz: M. Radu (kon.)
konec
Vojto Barborík - Maxim Radu

Vítěz: M. Radu

Sobota 13.08.2022, 23:00 • Motorpoint Arena, Cardiff, Wales • Organizace PFL (Professional Fighters League)
     
    Opakovaný záběr tu hrůznou situaci ukazuje naprosto čistě. Slovenský borec přetáčel Itala při single legu a při zakročování jeho zadní nohy koleno dostal za hranici mobility a kloub to nevydržel. Vojto stále sedí na místě porážky, medik mu leduje koleno a Maxim přichází Vojtu poděkovat za i ten krátký zápas. (23:08:25)
     
    01:15
    Konec zápasu.
     
    01:15
    Ale ne, tak toto je pohroma! Vojta zradilo pravé koleno, vyskočilo z kloubu a zápas končí!
     
    00:50
    A dokonce se dostal nahoru a chystal si gilotinu.
     
    00:30
    Maxim se snažil dostat se do half guardu, ale Barborík se mu točil jak had.
     
    00:08
    Ital rychle nastoupil a zapisuje úspěšný takedown.
     
    00:00
    Začalo první kolo.
     
    Barborík je mladší, větší, těžší a má delší nápřah. Vše mluví pro něho, dokáže si zapsat úspěšný debut?
     
    A nyní už vidíme i Vojta Barboríka!
     
    Je to tady! Do kolbiště právě přichází Maxim Radu.
     
    Sázkaři dnes vidí slovenského borce jako jasného favorita. Ačkoliv je Radu typický wrestler s dobrou kontrolou a tvrdým ground and pound, Barborík by stále měl být na zemi dominantnějším. Uvidíme tedy, kdo jako první dostane soupeře pod sebe a zda se bude mlátit, nebo škrtit.
     
    Maxim Radu (9-2) měl poslední zápas před více bezmála čtyřmi lety a i přes dílčí úspěchy jako vítězství v Bellatoru je Barborík dnes favoritem. Poslední zápas měl rodák z Turína v listopadu 2018, kdy nestačil na Joela Alvareze, který už nějaký ten pátek má pevné místo v UFC. Bude tedy otázkou, jak moc mu ty roky budou chybět.
     
    Vojto Barborík (13-2) se dnes stane historicky prvním slovenským fighterem, který v PFL nastoupí. Vrací se po té, co na Oktagonu 27 utrpěl od Ivana Buchingera teprve druhou porážku v kariéře a první od roku 2014. Potvrdil tak, že krajani mu dělají potíže, ale ze zahraničí vypne kohokoliv. Před Buchingerem poslední tři soupeře uškrtil, povede se mu to i dnes?
     
    Hezký večer, všechny formy života, a vítejte u MMA! Byť se z původní trojice zápasů odehrají jen dva, tak dnešek je slovenským večerem v elitních soutěžích! V noci se v UFC bude bít Martin Buday a my se společně podíváme na souboj o trochu méně slavnější americké organizace PFL, která ve velšském Cardiffu dnes mimo jiné pořádá evropskou kvalifikaci. V ní se potkají Vojto Barborík a Maxim Radu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:50.

    Marek Baloun

    bahis siteleri