Jungadler Mannheim – Třinec 4:6 (kon.) | Kölner Haie – K. Vary 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
4:6 (1:2, 0:1, 3:3)
HC Oceláři Třinec
Neděle 14.08.2022, 11:00O pohár hejtmana Karlovarského kraje • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    50:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka opět využita! V levém kruhu se napřáhl JAN MOŠKOŘ, a Oceláři tak znovu mají dvoubrankový náskok. Asistence: Filip Hrůzek.
     
    47:29
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    LINUS BRANDL projel z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kde forhendovou kličkou překonává brankáře Krále. Asistence: Noel Saffran a Nikita Tschwanow.
     
    46:13
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    V signalizované výhodě se v přesilovce 6 na 4 přesně trefil MARLON D'ACUNTO. Asistence: Artjom Khaydarov.
     
    45:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    JONÁŠ JOBÁNEK završuje hattrick! Podařilo se mu to po přesném passu Jana Moškoře a Třinec znovu odskakuje na tři branky. Asistence: Jan Moškoř a Jan Bartoš.
     
    44:31
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Orli rychle odpovídají! Po přihrávce Ralfa Rollingera se prosazuje FABIO SARTO. Asistence: Ralf Rollinger.
     
    43:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jonáš Jobánek se pokoušel natlačit do předbrankového prostoru, puk mu vypíchl jeden z obránců Mannheimu přímo na hůl MATĚJE KOZLÍKA, jenž se po bekhendové kličce trefil mezi Rothovy betony. Asistence: Jonáš Jobánek a Jan Moškoř.
     
    20:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení ujel po pravé straně po vyhraném vhazování Filip Hrůzek, jenž posunul do mezikruží JONÁŠI JOBÁNKOVI, který bekhendovým zakončením pod víko vrací Třinci dvoubrankové vedení. Asistence: Filip Hrůzek.
     
    16:08
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Přeci jen je tady ještě zápletka! Nenápadné nahození z pravé strany vytvořilo v brankovišti Jakuba Krále obrovský závar, ze kterého se dokázal prosadit FLORIAN RENNER. Asistence: Ralf Rollinger a Fabio Sarto.
     
    09:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jonáš Jobánek z pravého kruhu přihrál doleva PETRU ULRYCHOVI, který si počkal na vhodný moment ke střele a následně přesně vymetl pravý horní roh Rothovy svatyně. Asistence: Jonáš Jobánek a Tomáš Šilar.
     
    06:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvojitá přesilovka využita, před Justusem Rothem se utvořil závar, ve kterém se nejlépe zorientoval JONÁŠ JOBÁNEK a Oceláři jdou do vedení. Asistence: Jan Bartoš a Jan Moškoř.

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 17. Renner (Rollinger, Sarto), 45. Sarto (Rollinger), 47. D'Acunto (Khaydarov), 48. Brandl (Saffran, Tschwanow) – 7. Jobánek (Bartoš, Moškoř), 10. Ulrych (Jobánek, Šilar), 21. Jobánek (Hrůzek), 44. Kozlík (Jobánek, Moškoř), 46. Jobánek (Moškoř, Bartoš), 51. Moškoř (Hrůzek)


    Jungadler Mannheim: Roth (Schulte) – Bender (C), Benz, D'Acunto, Dewald, Kölsch, Mayer, Müller, Niehus, Schams – Bicker, Brandl (A), Faupel, Hecht (A), Hildebrand, Khaydarov, Pinna, Renner, Rollinger, Saffran, Sarto, Tschwanow
    Trenér: Luigi Calce

    HC Oceláři Třinec: Král (Klimek) – Hrůzek, Buják, Kyselý, Kareš (C), Andrle, Kremický, Hykl, Volas – Šilar, Ulrych, Jobánek, Bartoš, Moškoř (A), Tomiczek, Šutý (A), Kozlík, Gerych, Spěváček, Hlávka, Pánek
    Trenér: René Mucha
    bahis siteleri