Kanada – Česko cz 5:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 0:1 (kon.) | Švédsko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Česko
Sobota 20.08.2022, 22:00Mistrovství světa do 20 let • O 3. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Češi si berou oddechový čas.
     
    57:09
    Češi už nemají na co čekat. Po zisku útočného pásma pouští Tomáš Suchánek do hry šestého hráče.
    56:50 Čechovu bombu zastavila tyč za Wallstedtem
     
    56:50
    Národní tým mohl vzápětí snížit, jenž Aleš Čech pálil od modré pouze do tyče!
    56:34 Linus SJÖDIN - 3:1
     
    56:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A teď už to bude mít Česko hodně těžké. William Wallinder prostrčil na modré puk na rozjetého LINUSE SJÖDINA, který z pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči Suchánkovy klece. Asistence: William Wallinder.
    54:00 Další výborný zákror českého brankáře
     
    54:00
    Tomáš Suchánek teď parádním zákrokem udržel český tým ve hře, když po střele Oskar Olausson zlikvidoval dvě dorážky Alberta Sjöberga z bezprostřední blízkosti!
     
    48:23
    Kapitán Švédska Emil Adrae (SWE) znovu oslabuje svůj tým. Tentokrát inkasoval menší trest za vyhození puku do hlediště, tedy zdržování hry.
     
    44:52
    Čtvrtý útok Česka hraje dnes velmi dobře a svou aktivitou nyní zařídil přesilovou hru pro národní tým. Emil Andrae (SWE) si jde sednout na trestnou lavici za sekání.
    36:57 Suchánek drží šance českého týmu
     
    36:57
    A hned na to nabil Victor Stjernborg při přečíslení dva na jednoho Oskaru Magnussonovi, proti jehož zakončení z voleje se Tomáš Suchánek přesunul.
    36:37 Kos trefil tyčku
     
    36:37
    Ale hned mohlo být znovu vyrovnáno! Jakub Kos to zkusil zpoza obránce a orazítkoval brankovou konstrukci! Na tyče tedy 2:1 pro Švédsko.
    35:19 Isak ROSÉN - 2:1
     
    35:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané si ovšem rychle berou vedení zpět Theodor Niederbach vyhrál vhazování v útočném pásmu na ISAKA ROSÉNA, jenž si vybruslil k ose hřiště a trefil se přesně do horního rohu. Češi poté reklamovali faul při buly, jenže jim to nebylo nic platné. Asistence: Theodor Niederbach.
    33:30 Michal GUT - 1:1
     
    33:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    A po osmi vteřinách přesilové hry je vyrovnáno! Puk se hned po buly dostal na modrou k Davidu Jiříčkovi, po jehož střele a sérii odrazů se nakonec kotouč dokutálel do brány! Za střelce byl nakonec označen MICHAL GUT, který Wallstedtovi clonil společně s Myšákem. Asistence: Jan Myšák, David Jiříček.
     
    33:22
    Češi si zahrají první početní výhodu. Menší trest inkasoval za podrážení Simon Edvinsson (SWE).
    31:46 Hauser chybu v rozehrávce soupeře nepotrestal
     
    31:46
    Po zaváhání švédské obrany se Petr Hauser ocitl úplně sám před švédskou kasou, Jesper Wallstedt ale jeho kličkovanou skvěle vystihl a podržel svůj tým. Hned na to si připsal další skvělý zákrok, když stačil vyrazit tečovanou střelu Jiřího Ticháčka.
    22:16 Gutova rána Wallstedta nepřekvapila
     
    22:16
    Při přečíslení tři na dva přihrál Gabriel Szturc mezi kruhy Michalu Gutovi, jehož rána nebyla vůbec špatná! Jesper Wallstedt ovšem máchl lapačkou a vyrazil kotouč nad břevno.
    14:22 Fabian LYSELL - 1:0
     
    14:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól zápasu! FABIAN LYSELL přetlačil při bruslařském souboji Jiřího Ticháčka, načež využil své rychlosti a objel bránu. Tomáš Suchánek se ke druhé tyči nestihl přesunout, a tak mohl švédský forvard pohodlně zasunout puk za čáru. Asistence: Helge Grans, Ake Stakkestad.
    03:33 Suchánkovi opět pomohla tyč
     
    03:33
    Emil Andrea ukázal svůj um a vypálil zápěstím od modré. Mířil ale až moc přesně a rozezvonil brankovou konstrukci. Tomáš Suchánek si postavil bránu hodně dobře.
     
    03:10
    Uvidíme první přesilovku utkání. Stanislav Svozil poslal kotouč na tribunu a putuje na trestnou lavici za zdržování hry.
    01:33 Po Lysellově střele zvonilo břevno české branky
     
    01:33
    Ale teď už to zavánělo gólem! Fabian Lysell se uvolnil u mantinelu na levé straně a jeho střela zápěstí se otřela o horní tyč!
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 15. Lysell (Grans, Stakkestad), 36. Rosén (Niederbach), 57. Sjödin (Wallinder) – 34. Gut (Myšák, Jiříček)


    Švédsko: Wallstedt (Clang) – Edvinsson (A), Grans, Lööf, Forsfjäll, Andrae (C), Wallinder, Olsson – Olausson, Niederbach, Rosén – Öhgren, Stakkestad (A), Lysell – Magnusson, Ljungman, Lekkerimäki – Sjöberg, Torgersson, Stjernborg – Sjödin.
    Trenér: Tomas Montén

    Česko: Suchánek (Čajan) – Ticháček, Jiříček (A), Svozil (A), Špaček, Hamara, Čech, Š. Němec – Kulich, Šapovaliv, Myšák (C) – Szturc, Gut, Urban – Kos, Menšík, Ryšavý – Měchura, Ivan, Hauser – Herčík.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Bloski, Kowalski (CAN) – Rey (USA), Špůr (CZE)
    bahis siteleri