Leeds – Chelsea 3:0 (kon.) | West Ham – Brighton 0:2 (kon.) | Newcastle – Manchester City 3:3 (kon.)
konec
Newcastle United
3:3 (2:1)
Manchester City
Neděle 21.08.2022, 17:30 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. De Bruyne načasoval parádní přihrávku po zemi svému spoluhráči, BERNARDO SILVA se těsně vyhnul ofsajdu a míč poslal ze svého pohledu k pravé tyči za vyběhnutého brankáře.
     
    60
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pope už po rohovém kopu vyrazil nebezpečnou hlavičku jednoho z protihráčů, akce ale pokračovala, přihrávku do malého vápna obdržel ERLING HAALAND, jenž na nic nečekal a bombou pod horní tyč nedal gólmanovi domácího týmu žádnou šanci.
     
    54
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl opravdu výstavní gól, za který zaslouží KIERAN TRIPPIER obrovskou pochvalu. Domácí dvojka to trefila naprosto parádně, míč skončil ve vzdálenějším horním rohu brány a Ederson neměl absolutně žádnou šanci zasáhnout.
     
    39
    Newcastle právě vstřelil branku!
    A máme tu obrat a překvapivý stav. CALLUM WILSON se dokázal dostat k balónu před šestnáctkou soupeře a pravačkou jej poslat přesně k bližší tyči, kam Ederson nedosáhl, třebaže se maximálně snažil.
     
    28
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastle zaslouženě vyrovnává a také MC inkasuje poprvé v této sezóně. Allan Saint-Maximin odcentroval od levé hranice velkého vápna před to malé, kde se štěstím tečoval míč do sítě MIGUEL ALMIRÓN.
     
    5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Favorit jde velmi rychle do vedení a domácí inkasují poprvé v sezóně. ILKAY GÜNDOĞAN si zpracoval míč ve vápně a poté jej odehrál do volné části domácí svatyně. Nick Pope toho moc dělat nemohl.

    Petr Frömel

    Branky: 28. Almirón (Saint-Maximin), 39. C. Wilson (Saint-Maximin), 54. Trippier – 5. Gündoğan (B. Silva), 60. Haaland (Rodri), 64. B. Silva (De Bruyne)

    Karty:   8. Guimarães (NEW), 34. Schär (NEW), 74. Trippier (NEW), 90+2. Joelinton (NEW) – 18. Cancelo (MAC), 52. Stones (MAC)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:7.
    Newcastle United: Pope – Trippier (C), Botman, Schär, Burn (90+5. Krafth) – Willock (70. S. Longstaff), Guimarães, Joelinton – Almirón (83. Murphy), C. Wilson (70. Wood), Saint-Maximin.
    Náhradníci: Dúbravka – Lascelles, Ritchie, Anderson, Fraser.

    Trenér: E. Howe.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké (21. Dias), Cancelo – De Bruyne, Rodri, Gündoğan (C) – Foden, Haaland, B. Silva.
    Náhradníci: Ortega – Mbete, R. Lewis, K. Phillips, Gómez, Palmer, Álvarez, Mahriz.

    Trenér: Pep Guardiola.

    Rozhodčí: J. Gillett – L. Betts, I. Hussin
    bahis siteleri